Gå til innhold

rsagneskar

Medlemmer
  • Innlegg

    329
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rsagneskar

  1. Hallo. Jeg har slitt med dårlig ankel i over 3 år. Jeg tok en kikkhuls opperasjon der de fant en slitasje grad 2 / 4. Ganske kipt altså da dette ikke kan fikses og er 23 og glad i idrett og det å være fysisk aktiv. 

     

    Lurer på om noen har erfaringer med angående noe behandlings måter for artrose? Har selv funnet behandlinger som PRP (platerikt plasma) og forskjellige typer urter og tabletter som visst nok skal kunne bedre smerte og bevegligheten i leddet.

     

    Har prøvd forskjellige type fysjoterapi, lege, kiropraktor, osv.

     

    Om det er noen her som har erfaringer hadde jeg satt pris på litt hjelp :)

     

  2.  

    gå til denne siden https://www.youtube.com/html5

     


    Er alt haket av? Youtube bruker HTML5 som avspiller, dette gjør nok ikke VGTV, derfor er der forskjell.
    Youtube støtter vel også flash, mulig den prøver å spille i flash uten at det er aktivert, eller at den prøver html5 uten at dette er aktivert.

     

    alle er kukket av.. :S

     

     

    Sjekk helt til høyre i adresselinja, om det er noen ikoner du kan klikke på. Og bruk print screen-tasten til å ta screenshot.


    Klarer ikke lime print screen inn i meldingen her :S

     

    Men det som står oppe til høyre med adresselinja er favoritt stjerna, 360 internett protection, google translate og adblock

     

     

    Sjekk at du har en høvelig oppdatert versjon av nettlerserne du bruker slik at du vet du bruker noe som støtter HTML5.


    Hvordan oppdaterer jeg?

     


    ## trippelpost slått sammen av ilpostino ##

  3. Vi hadde en bok som het "Klar, ferdig, gå", det er en type innføringsbok tror jeg. Den er ganske lettlest, fra cellenivå og oppover. Kan jo hende du kan begynne med den og så hoppe over i den engelske når du har en grunnforståelse :) . Den fokuserer en del på hva som skjer i kroppen ved fysisk aktivitet. Det finnes også en arbeidsbok til den.

     

     

    https://www.cappelendamm.no/_klar---ferdig---g%C3%A5!-hans-a.-dahl-9788202241643

     

    hørtes ut som en fin bok, får låne den og se om den passer, takk for svar! :D

  4. Lenkene er helt greie. Det er nok lesles som har problemer, ikke trådstarter.

     

    Forøvrig synes jeg at Lenovo'en ser helt grei ut dersom du først skal ha så billig laptop som mulig. Ville selv ha gått for den med Core i3 prosessor, men dersom 800 kroner betyr mye, er den andre grei den også.

     

     

    Hva vil forskjellen være på en core i3 og en celleron ? 

  5. Hallo. Den gamle PC en min synger på sitt siste værs, og trenger en ny til skole start. Jeg bryr meg egentlig veldig lite om utsende, ytelse og og merke, men det jeg derimot bryr meg om er pris, brukervennlighet, tastatur, strøm kapasitet, lagring, hvor mye den tåler, og at den ikke henger seg opp, og at den er rask og stare og at det er windows som opprativ system. På grunn av at jeg ikke er så nøyen på det ser jeg ikke vitsen i å bruke mer penger på det en nødvendig. 

     

    Jeg satt i går kveld og leita på nettet. Fant noen PCer i pris klassen 2000-3000 kr, og har komme frem til hva jeg ser på som den perfekte PCen for min del og innen denne pris klassen. 

     

    https://www.dustin.no/product/5010901170/b50-50

     

     

    Den er kanskje i det dyreste laget etter det jeg så for meg før jeg startet og lete, men virker som en ganske "safe" valg da den har core i3 prosessor og SSD harddisk på 128 GB som er etter hva jeg har skjønt er ganske mye for å være i denne pris klassen og i SSD hardisktype. I tillegg har den ganske stor skjerm og rellativt lett PC. 

     

    Noen her inne som har litt peiling som kan godkjenne dette kjøpet? Når det er så billig så kan man ikke alltid være sikker på hva man får, så hadde vært greit med en "godkjenning" :)

     

    ville det evnt vært like gunstig for meg å kjøpt b-50-10 modellen? 

     

    https://www.dustin.no/product/5010889938/b50-10

  6. hallo!

     

    Jeg har søkt meg inn på idrets vitenskap i bø(telemark).

    Tenker selv at alle jobber med innhold innen idrett vil kunne være en potensiel jobb. Problemet er at etter noen google søk så finner jeg ingen eksakt jobb jeg kan bli uten om PT eller idretslærer.

    Jeg tenker noe innen rehablitering/skadeforebygende trening, Helse, miljø og sikkerhet osv..

     

    På utdaning.no står det

    "Utdanningen gir deg kompetanse til å planlegge, lede, gjennomføre og evaluere helsefremmende og forebyggende tiltak, med særlig vekt på tiltak som kan fremme fysisk aktivitet i ulike befolkningsgrupper..Denne kompetansen danner grunnlag for at du kan arbeid med helsefremmende og forebyggende tiltak i både offentlig og privat virksomhet"

     

    Det jeg altså lurer på, hvilke type jobber er dette?

     

    Takker for svar!:)

  7. hallo:)

    Sitter her og filosoferer over hvilke prioriteringer som skal til for å få gøyest mulig og mest mulig meningsløst liv, vi har jo bare ett liv.

    Oppleve ting?

    festing?

    edrulig liv?

    teste nye ting?

    Pule flest damer?

    Ha mange damer?

    Kun en dame?

    kjæester?

    Singel?

    prioritere venner venner?

    jobb?

    utdanning?

    reise

     

    osv,...

     

    Hvordan mener dere at man må prioritere for og ha et best mulig liv?

  8. hallo!)

    Er student, lite råd, å ødelegger mobil og mister de i gjennomsnitt en gang i halvåret. Derfor skal jeg gå for en brukt mobil, og bare finne en billig en på finn.no eller noe.
    Har selv ikke veldig mye peiling på desse moderne mobilene og derfor søker jeg hjelp av dere som har satt dere litt mer inn i dette og få litt anbefalinger og tips :)

     

    Når jeg er på utkikk etter mobil ser jeg etter en med godt kamera med mulighet for nedlasting av spotify, og snappchat, instagram osv. Er også en fordel at den tåler en støyt pga mitt talent til å skade og ødelegge mobiler. I tilleg er det et kjempe pluss om den har bra batteri levetid.

    Prisklasse: 500-1000 kr

     

    Takker for svar :)

×
×
  • Opprett ny...