Gå til innhold

mynock

Medlemmer
  • Innlegg

    132
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mynock

  1. Eg har spelt karrieremodus som spiller, som avveksling fra manager-varianten. Er i Tottenham no, men klovnen av ein manager har klart å sette laget i den posisjonen at det ikkje har keeper!

     

    Der er ingen keepre i stallen og det resulterer i ein festleg rotasjon av utespillere i mål: Bale, Dembele m.flr. Lett frustrerende.

     

    Andre som har vært borti dette?

  2. Et kjapt søk på nett sier meg at de to kortene er rimelig likeverdige. Stemmer det? Noe eg burde vite før eg bestemmer meg?

    Det kommer helt an på hvilke spill du skal spille mest i nærmeste fremtid. Gi oss en liste så kan vi alltids gjøre et forsøk på å finne ut hvilket kort som yter best i akkurat dine spill.

    Skyrim er vel den utløsende faktoren for ny PC, så det vil eg kjøre så bra som mulig.

     

    Utover det blir det fort Deus Ex, Fallout: New Vegas og SW: Tales of the Old Republic, når den tid kommer.

     

    På lengre sikt kommer The Secret World.

     

    Eg er ikkje den som på død og liv skal kjøre Battlefield, Modern warfare og denslags på høyest mulig settings, for å si det sånn.

  3. Trur dette blir moro. Koste meg med Oblivion og har vondt for å skjønne at dei negative sidene ved det spelet trakk ned for alt det som var bra med det. Mogleg Morrowind var betre; det har i alle fall meir cred i dag, men slik er det jo med dei fleste eldre spel. Jo eldre, jo betre.

     

    Daggerfall var jo knall i si tid, men når ein ser argumenta som blir brukt mot Oblivion blir det rimeleg vanskeleg å kalle Daggerfall ei perle i Elder Scrolls-serien. Snakk om monotone tårn og huler. Om du i tillegg tar den totalt håpløse journalen og ikkje minst alle bugs, kan ein jo ikkje konkludere med anna enn makkverk. Trur du skal leite ei stund for å finne nokon som vil konkludere med det.

  4. Makan til sutring. Her leveres jevnlig nytt innhold til spillet og så er det galt? Da Civ 5 ble gitt ut inneholdt spillet det som var annonsert. Det er jo ikkje akkurat som om vi trodde vi skulle få vikinger og inkaer og så kom de først no mot betaling.

     

    Ellers kan det sterkt anbefales å ta fram igjen Civ 5 etter den store oppdateringen som kom tidligere i vinter. Endrer på ganske mye og det til det bedre.

  5. Lar meg ikkje stresse så veldig. Følg med på kontoen litt ekstra nøye i den kommende tiden og meld fra til banken om det dukker opp bruk du ikkje kjenner til.

     

    Når det er sagt, er jo krisen virkelig komplett for Sony. Slikt skal jo ikkje skje. Enkelt og greit. Eg tror heller ikkje at dette vil gagne forbrukerne i siste instans, uavhengig av hvem som står bak og hva de måtte finne på videre.

  6. Eg har sjøl hatt variert erfaring med Play.com, men meiner det gjekk kjappare før. Siste året har det gjerne gått to veker før eg har fått bestillinga mi. Tidlegare gjekk det gjerne på ei lita veke.

     

    Småkjipt, men det går heilt greit når det er snakk ikkje heilt nye spel til under 200 kr.

  7. Toppkarakter bør komme som resultat av gode leveransar på alle felt. Det held ikkje å sei at det er jo eit actionspel, så historia er ikkje så viktig. Kvifor ikkje?
    Det er ikkje alltid historie er ønskelig, av og til vil man bare ha heseblesende action. Mitt favorittspill gjennom tidene er Team Fortress 2 og heldigvis er historien der ikke-eksisterende. Har prøvd meg på spill som Mass Effect o.l. men ender opp med å dø av kjedsomhet underveis pga disse historiene og mangel på action.Hilsen en som hater historie i actionspill.

    Totalt fravær av historie er forsåvidt heilt kurrant. TF2 er ein fest. Det eg undrar meg over er kvifor actionspel ser ut til å sleppe billigare unna når det gjeld å levere på alle punkt enn enkelte andre sjangrar. Actionspel for konsoll kanskje i endå større grad.

     

    For å gjenta poenget mitt: Om du gir toppkarakter til eit spel som har klare manglar innan enkelte områder (det kan vere historie, men likegjerne lyddesign eller kontrollsystem), har du eit problem med skalaen den dagen det dukkar opp eit spel som leverer sterkt jamnt over.

  8. Om eit actionspel med kanongod action og flott grafikk, men slapp historie og kjedelege karakterar fortjener toppkarakter, kva gjer ein då når eit spel kjem og leverer på alle punkta?

     

    Det blir litt som med filmen Avatar. Den har blitt skamrost jamnt over, først og fremst for det tekniske og visuelle. Når det kjem til historie og karakterar skriv anmeldarane at det ikkje er så farleg, det blir gløymd og denslags. Hallo?! Kva er det for vås.

     

    Toppkarakter bør komme som resultat av gode leveransar på alle felt. Det held ikkje å sei at det er jo eit actionspel, så historia er ikkje så viktig. Kvifor ikkje?

×
×
  • Opprett ny...