Gå til innhold

KongeOdin

Medlemmer
  • Innlegg

    312
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KongeOdin

  1. Minimum krav for cpu er i5 2500K. Sannsynligvis er det på grunn av mangel på AVX instruksjoner som det ikke går å kjøre spillet på eldre og ofte kjappere prosessorer. Det fører som regel til at spillet ikke starter og at det heller ikke kommer noen feilmelding.

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_i5_microprocessors
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_i7_microprocessors

     

  2. Så at det var litt spekulasjon rundt temperaturen i koppens innhold. Årsaken er selvsagt at temperaturen som regel ikke er jevn gjennom mediet. Væsken varmes sannsynligvis fra bunnen av koppen via det keramiske elementet, som utgjør koppens form,og innover. Temperaturvariasjonen, og tiden tilstandsendringen tar, utrykkes ved å sette opp en funksjon med integraler. Temperaturen vil variere gjennom det keramiske elementet og gjennom væsken. Det er godt mulig temperaturen hadde stemt bedre med en lavere omgivelsestemperatur, f.eks ute. Man har sannsynligvis prøvd å ta hensyn til forskjellige miljø med ulike omgivelsestemperaturer og deretter valgt det beste kompromisset, eller bare vært slumsete.

  3. Disse programmene ser bra ut. Det viktigste er nok å lytte til kroppen. Det kan hende det som fungerer best for deg er å kombinere programmer og plukke litt etter hvilke øvelser du liker. Det er mange flinke folk på helsestudioene rundt forbi som kan tipse til utførselen, for det er veldig lett å trene på seg skader uten veiledning. Om treningen fungerer og man blir sterkere og større kan man imidlertid bli litt lite bevegelig med kun styrketrening. Det optimale er å kombinere det med noe annet som strekker kroppen maks. f.eks. Tae Kwon Do, som har relativt liten skaderisiko og er moro selv om det kan virke noe merkelig i starten. Dette er god intervall trening og øker kapasiteten for styrke, balanse, koordinasjon og utholdenhet betraktelig. Da kan du legge på deg muskler som i tillegg ser pene ut, er relativt harde og i tillegg fungerer til hverdagsbruk fordi hver minste muskel i hele kroppen utfordres og du derfor får et godt fundament å bygge ut i fra. 

     

    Hei, har lyst til å begynne å trene, men vet ikke helt hvilket program jeg skal begynne med.

    Mitt treningsmål på sikt, er å få en fastere, og sterkere kropp. Har litt fett på kroppen og vil ha muskler. 

     

    Jeg er nybegynner, men har trent før men denne gangen skal jeg gjøre det bedre ut av det. 

     

    Jeg ser på disse tre programmene

     

    Starting Strength:
    http://fitnessbloggen.no/starting-strength/

    Stronglifts:
    https://stronglifts.com/5x5/

     

    http://fitnessbloggen.no/styrketrening-for-nybegynnere/
    (Her tenker jeg å ta benkpress istedenfor benkpress med manualer, og tar knebøy istedenfor beinpress)

     

     

  4. Det var synd. Dersom du hadde installert office burde du prøve å avinstallere dette også. Har sett at installerte program blir hengende igjen selv om man tilbakestille PC. Det kan være at enkelte programmer installerer nye versjoner av systemfiler som ikke forsvinner dersom man ikke avinstallerer programmet. Hvorfor det var knyttet opp mot office på min maskin vet jeg ikke. Det eneste som var mulig å bruke på min maskin mens sen var påvirket var taskmanager og så vidt regeditor o.l. Dersom man var rask og timet tasting av bokstaver inneimellom blinkene.

  5. Jeg prøvde i dag å avinstallere Office 2016, som siste skritt av en del mindre installasjoner som jeg utførte samme dagen. Problemet ble borte med det samme.

     

    Jeg syntes det er vanskelig å forstå at Microsoft sine nyeste produkter ikke er kompatible med hverandre.

     

    Samtidig er jeg meget lettet over å slippe å installere alt på maskinen om igjen. Jeg er selvsagt ikke fornøyd med at datteren min ikke får benyttet seg av One Drive og Office på maskinen. Heldigvis har hun en egen bærbar der hvor det ikke er noen fare for at vi maltrakterer skrivebordsmiljøet for andre brukere ved installasjon av Office 2016.

  6. Dette har helt åpenbart ikke med skjermen å gjøre. Jeg har samme forferdelige problemet som deg uansett hvilken skjermtilkobling jeg måtte finne på å benytte. DVI til en eller to skjermer eller dvi->hdmi til reciever og tv. Det ser imidlertid ut som din maskin er noe mer responsiv siden du får åpnet noen vinduer. Blinkingen opphører også på min maskin med en gang man trykker ctrl-alt-del eller logger seg ut, eller jeg logger meg inn på kontoen til den ene av døtrene mine. 

     

    Mitt problem startet etter jeg installerte office 2016, gratis elev versjon, fra brukerkontoen til datteren min. Alle andre kontoer fikk dermed dette problemet mens hennes konto, som jeg skriver fra nå, ikke er berørt overhodet. Jeg får imidlertid ikke gjort så mye fra kontoen hennes slik den er nå fordi hun ikke er administrator og jeg enda ikke har funnet ut hvordan jeg gjør henne til administrator uten å kunne benytte administrator konto. Jeg prøvde å lage en ny login som var administrator fra kommandolinjen. Dette fungerte, men da jeg logget meg inn på denne var den påvirket av samme problem. Det eneste positive her er at eldste datteren min fremdeles kan gjøre leksene sine med One-note og office, som jeg aldri hadde installert dersom det ikke hadde vært for skolens opplegg som krever bruk av denne pakken. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre annet enn å reinstallere alt sammen igjen fra win 7 over til win 10, vente på alle oppgraderingene for deretter å installere office 2016 igjen for å sannsynligvis beskue at alt sammen går tilsvarende i dass en gang til. Jeg hadde vært evig takknemlig om noen kom opp med noen tips eller en løsning på problemet. Det er tydeligvis et kompatibilitetsproblem med programmer inne i windows siden denne ene kontoen fungerer helt perfekt til alt, mens de andre fire sliter. Kanskje en eller annen prosess ikke gikk som den skulle med kontoene siden office ble installert fra en konto som ikke var admin konto og som etterpå ble den eneste som fungerer.

    • Liker 1
  7. Kampsport, sparring, selvforsvar og dataspill i tillegg kan kanskje ha noe for seg. Dessuten så spiller det faktisk ikke så stor rolle som mange tror hvilket kjønn man er når det gjelder kamp. At konseptet virker Cheesy er en annen sak. Dette spillet blir nok litt det samme som å kjøpe DVD og bøker for å lære seg kampsport. Funker ikke om man ikke trener samtidig. :ph34r: Det er forresten lite som slår følelsen av fulltreffere i treningskamp. Den får man ikke på dataspill. Annet enn kanskje på Dota :w00t: . Når det gjelder selvforsvar så er det viktigste repetisjon slik at teknikken sitter når den skal. Slik sett kan kanksje spillet ha noe for seg. Skal hvertfall ikke avfeie spillet fullstendig før jeg har prøvd det. :ph34r:

  8. Det hadde jo kanskje hjulpet om man hadde benyttet potensialet for økt lydkvalitet fullt ut ved å f.eks. benytte seg av 96kHz eller 192kHz istedetfor 48kHz.Da hadde det blitt enda mer forskjell mellom Bluray og Video on demand. Det må jo være en merkbar forskjell på nedlastet og fysisk kjøpt produkt for at folk skal gidde å kjøpe.Når det er sagt så er jeg vel mindre imponert over nedlastbart innhold hittil og kjøper en del filmer fra play.com, men filmer til ungene kjøpes i Norge. Det er hyggelig for ungene å forstå språket, å kunne gi filmene videre eller å se filmene flere ganger.

  9. Det er en myte at ikke DVI kan overføre lyd. Fra mitt HD4870 direkte til min Onkyo nr-905 får man overført 5.1 lyd i 192kHz. Man må bruke overgangen fra DVI til HDMI som fulgte med grafikkortet da hd4870 kun har DVI utgang.

     

    Ikke nok med det så får man også overført dette samtidig som det kjøres signal til skjermen i 60Hz med FullHD oppløsning av 1920 x 1080P til Panasonic G20.

     

     

    Likevel bruker jeg HDMI når dette er tilgjengelig siden dette er standarden av en eller annen syk grunn.

     

    Edit: Må legge til at det var en bra artikkel slik at det ikke bare blir surmaget kritikk fra min side. Emnet er jo veldig interessant og alltid noe som er vel verdt å lese om. Ser frem til HD lyd i dataspill, når noen tenker på å implementere dette.

  10. Fin oppsummering, men greier ikke tenke på at filmer blir spilt inn i 24p... 60p hadde vært optimalt, og man ser klar forskjell.

     

    Ja, det er irriterende, men slik er det desverre.

     

    AtW

     

    Jeg mener jeg har sett enkelte Blurays i 1920x1080p 60Hz format.

     

    Når det gjelder lyd har jo Bluray en del potensiale som kun enkelte filmer benytter seg av slik som 96kHz og 192kHz lyd.

    Både tvn, recieveren og spilleren min klarer jo av dette så jeg skjønner ikke hvorfor ikke man finner flere kilder som benytter seg av dette. Får jo til og med kjørt ut 5.1 lyd med 192kHz fra dataen ut i fra DVI porten til dette systemet. Merkelige standarder.

     

    Synes de legger for mye vekt på feil ting! 192KHz er ikke noe poeng! Hadde holdt i lange baner med 44,1KHz. Å gjøre om filmstandarden fra 24 til 60 fps hadde vært riktig bruk av tiden.

     

    Enig i at de legger vekt på feil ting. Når det er sagt så er det mer enn nok kapasitet på disse diskene til både 60Hz 1920x1080P og 5.1 24bit 192kHz. (eller 7.1 og 24bit 96kHz).

     

    Er også enig i at 44.1 kHz er mer enn nok. Nå er det likevel slik at en hører forskjell på 24bit 96kHz eller 192kHz og 16bit 44.1 kHz.

     

    Bir litt av det samme som følgende overganger: 128kbit/s 16bit 44.1Hz mp3 -> 320kbit/s 16bit 44.1 Hz mp3 -> 1411,2 kbit/s 16bit 44Hz cd

    -> 5644,8 kbit/s SACD -> 8.4672 Mbit/s per kanal 24bit 352.8 kHz DXD (Bluray).

    Det er ikke alltid man hører forskjell på lydkvaliteten dersom man ikke sammenligner direkte mellom to lydkvaliteter. En godt mastret cd kan f.eks. ha bedre lyd en en sacd. Innspillingen har gjerne mest å si på hvordan et album oppleves.

     

    mod:

     

    Det som er trist å se er likevel hvordan industrien og journalister i diverse magasiner har forherliget, argumentert og rost HD lyd opp i skyene og anbefalt anlegg som tolker langt bedre lydsignaler enn det som er allment tilgjengelig. De fleste Blurays er f.eks. 24bit 48kHz, noe som den gamle dvd spilleren min klarte helt utmerket med dvd-A. Det hadde med andre ord ikke vært noe behov for en ny standard for lyd. Derfor er det synd de ikke benytter seg av det de nye lydstandardene var laget for nemlig 96kHz 24 bit i 7.1 kanaler og 192kHz 24bit i 5.1 kanaler.

    • Liker 1
  11. Har du anlegget koblet opp til tv eller coaxkabling for nett? I så fall kan det være at jordspenningen i kabelanlegget er annerledes enn jord i stikkkontakten. To ulike jordspenninger vil føre til at det ledes strøm mellom de. Lyden kan være resultat av strøm gjennom anlegget. Løsningen blir da å kjøpe et lite galvanisk skille å sette på mellom kabeluttaket i veggen og tven. Selv fikk jeg en brumming i suben som gav seg med installasjon av galvanisk skille.

     

    En annen løsning kan være å trekke tv/data kabelen ut av veggen.

     

     

    RED: Dersom kun optisk kabel er benyttet skal selvsagt dette ikke ha noe å si. Så ikke dette før etterpå.

  12. Fin oppsummering, men greier ikke tenke på at filmer blir spilt inn i 24p... 60p hadde vært optimalt, og man ser klar forskjell.

     

    Ja, det er irriterende, men slik er det desverre.

     

    AtW

     

    Jeg mener jeg har sett enkelte Blurays i 1920x1080p 60Hz format.

     

    Når det gjelder lyd har jo Bluray en del potensiale som kun enkelte filmer benytter seg av slik som 96kHz og 192kHz lyd.

    Både tvn, recieveren og spilleren min klarer jo av dette så jeg skjønner ikke hvorfor ikke man finner flere kilder som benytter seg av dette. Får jo til og med kjørt ut 5.1 lyd med 192kHz fra dataen ut i fra DVI porten til dette systemet. Merkelige standarder.

  13. Problemet her er jo ikke staten, men forhandlerne som utnytter disse signalene til å øke prisen det de kan innenfor hva de tror de kan få solgt varen for. Prisen for Spotify kommer sikkert til å øke med 25 kr selv om det egentlig skulle økt med 3.50.

     

    Så har romletønnene enda en unnskyldning til å stemme på ytterliggående og skylde på Staten som stort sett forsyner de med alt det de trenger hele livet til en brøkdel av kostnaden. Akkurat som om staten kommer til å forsvinne dersom ytterfløyen kommer til makten.

     

    Problemet er at vi lever i et demokrati, (demokratur) forsynt med olje der folk stort sett lever av å utnytte (utbytte) hverandre. Unnskyldningen for å gjøre dette er selvsagt det stadige gjentatte mantraet om tilbud og etterspørsel som da liksom skal rettferdigjøre stadig økende blodpriser, påført oss fra leverandørene av produktene. Produsentene får selvsagt ikke ta del i prisfesten og blir sittende igjen med svarteper, som vanlig.

     

    Jeg tør påstå at det er forbrukersamfunnet og ikke staten som spiser sine egne barn.

     

    Et eksempel er jo som vanlig "billige" skitmaskiner fra elkjøp.

     

    Når dette er sagt så er jeg ekstremt glad for at følgende fungerer ganske godt i forhold til mange andre steder:

     

    -Utdannelse

    -Rent vann og annen infrastruktur

    -Arbeid

    -Barnehagetjenester

    -Legetjenester

    -RELATIVT fornuftige politikere

    -Fred og frihet.

     

    125 kr måneden er jo heller ikke akkurat for mye for å spille av Neil Youngs og Dimmu Borgirs nyeste album samt Spacecraft og andre som er umulige å få tak i ellers.

     

    Jeg er nok desverre enig i de som tror det blir problemer når selskapene skal implementere systemer for trekk av moms.

  14. Ta en titt på Mass effect spillene. Assosiasjonene går mye mot Blade runner i mange lokasjoner i spillene.

    Samtidig er mange av egenskapene karakterene har direkte inspirert av cyberpunk universet.

     

    Jeg var iallefall solgt med en gang jeg satt meg ned med Mass effect spillene. Det sier imidlertid mye da jeg har lest fantasy og science fiction siden jeg var 7 år i 1981, startet med rollespill i 1987 som 12 åring og har spillt det meste av dataspill siden 1983.

     

    Historien i disse spillene er noe av det bedre som jeg har vært borte i når det gjelder dataspill. Dessuten er det jo mulig å bli ferdige med spillene, som en bok, i motsetning til spill ala World of WarCrack.

     

     

    noen som vet om noen kule cyberpunk spill?

     

    har prøvd Deus ex serien, syndicate, dystopia og shadowrun(egentlig ikke cyberpunk)

     

    venter på Deus Ex 3 men er det noen andre som er bra?

  15. Forresten, for sjekke at det er signalkabelen som er problemet, så kan du dra den ut av forsterkeren og se om brummingen forsatt er der.

     

    Dersom du er koblet til kabel tv. kan du prøve å trekke ut antenne kabelen av kontakten i veggen. Dersom brummingen blir borte når du trekker den ut kan du prøve med et galvanisk skille mellom kabel anlegget og resten av utstyret.

  16. Jeg hadde samme problemet selv med en REL-T1 forsterker. Et galvanisk skille ordnet problemet. Jeg vil tro at det er en fordel å sette inn dette så fort som mulig da det er mye finelektronikk i forsterker, pc, flatskjerm osv. Jeg vil tro enkelte komponenter kan skades av spenningsforskjellen på kabel tv og jord i stikkontakten. Det er vel denne strømmen man hører som brumming i suben.

  17. Trekk ut alle de oandre kontaktene som står i samme stikkontakt som dataen. Skjermen bør også kobles til egen stikkontakt dersom den ikke er det. Dersom du har mange USB tilkoblinger til skrivere osv. prøv å fjerne noen av dem. Det kan være verdt et forsøk da det av og til kan være koblet til for mange strømkrevende bokser opp mot pcen noe som kan føre til at dataen får litt for lite strøm i oppstarten.

     

    Lykke til.

  18. Dette var jo synd. Jeg må si meg svært fornøyd med spilleren jeg kjøpte fra USA og hardmodet med mod fra Storbritania.

     

    Alt funker kjapt, stille og knirkefritt med spilleren så det er vel ikke stort å lure på dersom man har interesse av CD, DVD, MKV, DIVX, SACD, DVD-A og Bluray og man trenger en ny spiller. Denne spiller jo av film og bilder fra USB minnepinne også. 36bit deep color og 1080P 24 Hz funker bra.

     

    Bra bilde på projector ble det også da jeg sjekket på en Epson TW3000 i dag både på DVD og Bluray.

×
×
  • Opprett ny...