Gå til innhold

Best_92

Medlemmer
  • Innlegg

    242
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Best_92

  1. Jeg tror ikke det stilles så harde krav til mattekunnskapene i dette studiet, og om det tilbys ekstraundervisning i matte bør det absolutt være overkommelig. Selv om du er litt svak i matte i dag, tror jeg ikke det skrus så veldig mange hakk opp i vanskelighetsgrad. Det er vel heller ikke noe særlig krav om forkunnskaper i matte(?)

     

    Er egentlig ikke dårlig i matte, var bare veldigveldigveldig dum som valgte P-matte... Har forøvrig 6er i økonomi og 5 markedsføring som jeg håper kan hjelpe meg.

  2. Vanligvis er det lavere poenggrenser for primærkvoten. Det er dog viktig å presisere at det ikke er kun snittet som utgjør poengsummen når man søker til høyere studier. Du kan lese mer om dette her.

     

    Okei, skjønte det bedre nå :) Takk! Så det er egentlig lurest for meg å gå rett på studiene.

  3. Motsatt. 4,3 på førsteinntaket, altså ordinær førstegangsvitnemålskvote, for folk som går rett fra videregående til studier. Dersom man tar opp fag havner man i ordinær kvote og snittet er derfor som oftest høyere.

     

     

    Okei, tusen takk :) Så jeg burde egentlig gå direkte fra vgs til studiene på oslo høyskole, da er det lavere snitt å komme inn?

  4. Hei.

    Jeg vil gjerne ha litt informasjon om høyskolen i Oslo, hva er snittet for å komme inn på de forskjellige studietilbudene?

     

    Er det en vanskelig skole å gå på? Vanskelig å komme? Har tenkt mye på Økonomi og administrasjon, vanskelig studieretning? Vanskelig å komme inn på dette studietilbudet?

     

    Takker for gode og seriøse svar.

     

    Mvh

     

    Hans

  5. Hei. Lurer på en ting.

     

    Med Bachelorstudium i økonomi og administrasjon kan man komme innpå Master i økonomi og ledelse (Siviløkonom) på BI? (om eventuelt ikke det funker om jeg må ta bachelor i Administrasjon og ledelse ved siden av eller i tillegg)

     

    Takker for raske svar.

  6. Hei.

    Har selv tenkt å søke på bachelor delen av siviløkonom utdannelsen.

     

    1. Det jeg lurer på er om det er mye vanskelig matte i dette studiet? Og hvordan matte da isåfall?

     

    2. Annen ting er om man nødvendigvis må ha R1 for å gå denne studielinja på BI? Både når det gjelder krav om å kome inn og nyttig å kunne.

     

    3. Har selv økonomi og markedsføring på skolen. Og oppnår 6 og 5 i begge fag, læreren min sier at man ikke får nytte av disse fagene hvis man skal bli siviløkonom. Det må da være "vrølp"?

     

    Takker for gode svar :=)

  7. Bjørgen har fått plutselig veldig bra form etter jul. Grunnen er visst nye astma medisinen :) Derfor lurer jeg på om noen har navnet til denne medisinen? Har selv astma og går på medisiner, men de funker ikke noe særlig. Av den grunn vil jeg prøve Bjørgen sin hvis det lar seg gjøre.Så, om noen kunne hjelpe meg med navn på medisinen :) ?

  8. Hey :)

    Har gått med lue nesten hele livet, caps også. Det ser bra ut.

    Men, jeg vil prøve å la være å ha noe på håret så vil ha en bra sveis som jeg kan kline på noe gelé eller voks i. Den saks skyld skum også. Lurer på om dere har noen bilde eksempler? HAr langt blondt hår med litt krøller :)

     

    Takk for hjelpen. Bildeeksempler helst

  9. Nå er jeg også 92 så er ikke helt sikker, jeg kjenner en som var på kongeskipet i fjor, og han gikk allmennfag med fysikk og kjemi som valgfag. Sjekk ut linken jeg la ut. Står en del om kongeskipet der.

     

    Den funker ikke :p Kommer opp søke greie

  10. På rekruttskolen skal du fortelle forsvaret hvilke tjenestested du vil til, og hvis du sier kongeskipet, så er det godt mulig du blir plassert der, men mye avhenger av hva slags utdanning du har fra videregående skole. Hvis du har gått allmennfag, er det ikke mulighet for å bli maskinist ombord osv. Det er populært å søke seg til kongeskipet, så de som er best egnet med vgs utdanning og de som har jobbet og stått på hardt på rekrutten får det de ønsker.

     

     

    Okei, så det er null mulighet å komme på kongeskipet hvis jeg har gått almenn? (Går forøvrig på almenn)

  11. Kan vel få en økonomiutdannelse hvis du går offisersutdannelsen for logistikk og ressursstyring (4år+4 år), noe jeg vurderer sterkt selv.

     

    Du trenger jo bare å bli tjenestedyktig på sesjon da får å bli INNKALT til Sjøforsvaret. På rekruttskolen skal du ytre hvor du vil tjenestegjøre videre i Sjøforsvaret, og da kan du si at du ønsker deg til Kongeskipet, noe ganske mange ønsker.

     

     

    Så det er rimelig vanskelig å komme inn på kongeskipet? HVa slags krav er på testene? (hvis det er tester)

  12. Er det bedre å trene fotball i en gymsal istedenfor ute på kunstgress? Inne går det raskere og det er vanskeligere å føre ball osv.

     

    Annen ting, øvelser som er nyttig som man kan gjøre inne i en gymsal?

     

    Takk

×
×
  • Opprett ny...