Jump to content

Best_92

Medlemmer
 • Content Count

  242
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Tittelen taler for seg selv FYR LØS§!!!! Trenger hjelp.
 2. Er egentlig ikke dårlig i matte, var bare veldigveldigveldig dum som valgte P-matte... Har forøvrig 6er i økonomi og 5 markedsføring som jeg håper kan hjelpe meg.
 3. Hei. Tittelen taler for seg selv. Hvis man er svak i s1-s2 matte, eller hat kun hatt p2 som matte. Har man ikke sjanse til å komme seg gjennom det 3årige studiet? Har sett at enkelte skoler tilbyr ekstra undervisninger i matte. Takker for seriøse svar.
 4. HEi Lurer på om noen har bra øvelser for nedre magemuskler. Har nå kun synlig mage på øvre del, det ser ut som det blir et hakk inn iforhold til nedre mage. Så øvelser som kjenner bra ? Takk på forhånd
 5. Okei, skjønte det bedre nå Takk! Så det er egentlig lurest for meg å gå rett på studiene.
 6. Okei, tusen takk Så jeg burde egentlig gå direkte fra vgs til studiene på oslo høyskole, da er det lavere snitt å komme inn?
 7. 5,1 i første inntaket? og 4,3 i andre inntaket? Drøy forskjell
 8. Noen direkte link?
 9. Hei. Jeg vil gjerne ha litt informasjon om høyskolen i Oslo, hva er snittet for å komme inn på de forskjellige studietilbudene? Er det en vanskelig skole å gå på? Vanskelig å komme? Har tenkt mye på Økonomi og administrasjon, vanskelig studieretning? Vanskelig å komme inn på dette studietilbudet? Takker for gode og seriøse svar. Mvh Hans
 10. Best_92

  Rare klumper i pungen

  Hvordan gikk det? Har en kompis av meg som har spurt om det samme, har mast på at han skal dra til lege, men nei..
 11. HEi. I mine 18 år så har jeg hatt sex 3-4 ganger, alle gangene har jeg ikke kommet. Den siste gangen var nærere enn alle de andre, men så ble det "svikt" igjen.. Det jeg lurer på er om det er uvanlig? Noe jeg kan kjøpe? gjøre? lege? Vil gjerne ha tips eller om noen har opplevd det samme. Takk for seriøse svar.
 12. Hei. Lurer på en ting. Med Bachelorstudium i økonomi og administrasjon kan man komme innpå Master i økonomi og ledelse (Siviløkonom) på BI? (om eventuelt ikke det funker om jeg må ta bachelor i Administrasjon og ledelse ved siden av eller i tillegg) Takker for raske svar.
 13. Fikk 6 i standpunkt i økonomistyring,5 på eksamen. Tipper jeg bommet på den ene budsjettoppgaven (noe som egentlig er rimelig enkelt)
 14. Hei. Har selv tenkt å søke på bachelor delen av siviløkonom utdannelsen. 1. Det jeg lurer på er om det er mye vanskelig matte i dette studiet? Og hvordan matte da isåfall? 2. Annen ting er om man nødvendigvis må ha R1 for å gå denne studielinja på BI? Både når det gjelder krav om å kome inn og nyttig å kunne. 3. Har selv økonomi og markedsføring på skolen. Og oppnår 6 og 5 i begge fag, læreren min sier at man ikke får nytte av disse fagene hvis man skal bli siviløkonom. Det må da være "vrølp"? Takker for gode svar :=)
 15. Besøk årets vm-blogg www.southafrica2010.blogg.no
×
×
 • Create New...