Gå til innhold

Blåbær

Medlemmer
  • Innlegg

    19 344
  • Ble med

  • Dager vunnet

    4

Innlegg skrevet av Blåbær

  1. Gjest db574...ea0 skrev (26 minutter siden):

    Hei folkens. Jeg trenger litt innspill. Vurderer å bytte jobb fra utvikler til drift med sikkerhet. For å slippe å pendle 30 min til jobb og intresse for sikkerhet. Kanskje jeg ødelegger for meg selv i lengden, lønnsmessig? Har hørt at utviklere har bedre lønnsøkning enn drift. Kanskje jeg burde jobbe flere år for å få mer erfaring så bytte til en annen utviklingsjobb? 

    Stillingstittel:  Software developer

    Sektor: Privat

    Erfaring: 2 år

    Sted: To timer unna Oslo

    Alder: 29

    Utdanning: Bachelor IT drift/cyber

    Lønn: 530k 

     

     

    Anonymous poster hash: db574...ea0

    Penger er ikke alt, og har du interesse for sikkerhet så tenker jeg at du burde velge det. Dessuten så tror jeg du kan forvente lønnshopp fra det du har idag.

  2. William_S skrev (På 23.11.2023 den 18.03):

    Hm hvordan er egentlig markedet for Salesforce-utviklere her i Norge nå? Ser det er omtrent niks stillinger utlyst på det så da er vel kanskje det fasiten at det ikke er så hype som det en gang var? Spør her siden det tja er en del diskusjon rundt en del sånt her. 

    Føler at ServiceNow har tatt endel av prosjektene, se om du også kan lære deg det.

  3. tommy18 skrev (21 timer siden):

    Noen som vet hvordan det er å jobbe med IT i det offentlige? Ser at skatteetaten har annonse ute nå, og lønnspenn opp til 910k. Det er vel ikke så verst når man tenker på trygg jobb, kanskje roligere dager enn jobb i privat sektor, overtidsbetalt. Kanskje mulig å forhandle seg til noe høyere lønn enn 910k også?

    Ganske høy tempo og mange spennende oppgaver, litt mye byråkrati/hierarki. Veldig bra/hyggelige kolleger. Har vært innleid som konsulent

  4. xrays skrev (50 minutter siden):

    Det er en sang som sier it is magical. Lurer på hvordan finne den. Finner bare det som unge dj tommyrich har magical 2.0 og varianter eller remix. Med djer.  Hvem har låta og når ble den sluppet ut?

     

    2 minutter ut i youtube her før refregnet kommer;

     

     

    Det er jo låta hans, hva er det du egentlig lurer på. Finnes på spotify og mer. Ingen som har mixet den men høres amatørmessig ut men det er nok heller pga dårlig mixing/mastering. 

     

  5. Gjest 999ca...244 skrev (19 timer siden):

    De spurte om det merkantile underveis, og sa jeg at jeg tjente rundt 700 000 i dag + 90 000 i vakt. Er i storby ja. 

    Så derfor forstod jeg ikke helt at jeg fikk et tilbud på 720 000 + 50 000 i bonus (bonus er ikke like sikkert som vakt). Virker nesten som det skal stå et 8 tall forran der og ikke 7, men jeg er litt pinglete til å være for frempå. Men skal skjerpe meg og ringe de litt senere. 

    Anonymous poster hash: 999ca...244

    Jeg er av den oppfatning at du ikke skulle sagt hva du tjente idag, de prøver å lowballe deg samtidigså vet vi at de er desperate etter folk. Men da jeg sluttet hos Sopra men jeg endte opp med ca 100k i bonus men det avhenger sikkert av avdelingen man blir plassert på.

×
×
  • Opprett ny...