Gå til innhold

tunheim

Medlemmer
  • Innlegg

    302
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tunheim

  1. Jeg ønsker å få satt inn høyttalere i bilstolen til toåringen. Tanken er å koble disse høyttalererne på dvd-spilleren slik at toåringen slipper å ha på seg headset. Headset er sikkert en god ide på eldre unger, men med en toåring så ender disse fort på gulvet, og da må pappa stoppe bilen for å fiske dem opp igjen.

     

    Jeg vet recar har et bilsete med innebygde slike høyttalere, men dette bilsetet er for barn over 4 år. Er det noen som vet om bilseter for toåringer med innebygde høyttalere? Jeg tror ikke det fines, så derfor tenkte jeg bygge mitt eget. Noen som har noen gode tisp til høyttalere som vil egne seg får å sette på et bilsete?

     

    Alle gode tips, spekulasjoner og synsinger mottas med takk!

  2. Jeg sitter og kikker på ny bil på Finn, og synes ofte det er litt for lite info i annonsene. Skulle gjerne vite hva slags motor bilen har, hvor mye den bruker på mila etc. Derfor skulle jeg gjerne hatt en bildatabse hvor man kan slå opp slikt.

     

     

    Er det noen som kjenner til en webside (norsk/engelsk, til nød tysk) hvor man kan slå opp bilmodeller fra de siste 10 år og få grundig info om modellen?

  3. GPU viften kan styres ved hjelp av MSI afterburner :) Det er det beste programmet for overclocking av GPU, og fungerer på mange GeForce kort fra Nvidia..

     

    Om du tenker på alle viftene i et program anbefaler jeg speedfan, det er et simpelt program som lar deg bestemme hastigheten på viftene i prosent. Men det krever at hovedkortet ditt støttes av speedfan, det kan du se etter på speedfan.net ;)

     

    Tusen takk, går så det griner nå :)

  4. Hei

     

    Har en gaming-pc som bråker litt mye, er ok når eg spiller, men får spader av viftestøyen når jeg skal leses ei nettavis eller hw.no :)

     

    Noen her som kan anbefale meg noe grei programvare (ikke eksperimentell eller uten gui) for å få regulert ned viftehatighet, kanskje kombinert med temperaturovervåkning, underklokking eller noe slikt?

     

    Om det har noe å si så er hovedkortet fra MSI, prosessoren AMD og grafikkortet Nvida.

  5. Har en Nokia E52 som eg nettop satt opp til å synke mot Unyk (http://unyk.com/). Alt funker fint, men så oppdager eg at det ikke finnes noen mulighet for automatisk eller tidsstyrt synking. Man er altså pent nødt til å selv trykke på synke-knappen med gjevne mellomrom.

     

    Dette virker jo ulidelig tungvindt. Er det ikke meninga at telefonen selv skal synke hver time eller noe slikt?

     

    Noen som kan hjelpe meg her: Er alle telefoner slik? Er det bare Nokia/Symbian/S60? Eller er eg bare tjukk i hue?

×
×
  • Opprett ny...