Gå til innhold

ilpostino

Moderatorer
  • Innlegg

    21 009
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Innlegg skrevet av ilpostino

  1. stronk skrev (3 timer siden):

    Hva med denne? Koster bare et par hundrelapper mer enn mitt første forslag og har 7300 MBps (les) / 6000 MBps (skriv) i stedet for 5000/5000

    Det er bedre. Jeg maser kanskje litt om hastighetwn på systwndisken, men Windows starter nye raskere med raskere disk, alle apper og spill starter raskere og systemet oppleves som mer responsivt. 

    Du kan eventuelt bytte til en raskere disk senere hvis du vil holde kostnadene litt nede nå. 

  2. LadyKimono skrev (På 29.4.2024 den 9:06 AM):

    Eller skal jeg gå bort fra Canon og kanskje heller se på Nikon, Sony eller andre merker?

    Hvilket merke du bestemmer deg for er egentlig et fett. Tar man kameraer i samme segment fra forskjellige merker er disse relativt like og de største forskjellene er kanskje meny og ergonomi. Finn deg er merke hvor menysystemet er oversiktlig og forståelig og som er greit å holde.  

  3. Selv om jeg hater Brann så er Bergen i og for seg en fin by og de fleste bergensere er ganske hyggelige. En kompis tok juss-studiene i Bergen og jeg har aldri hørt han si noe negativt om skolen. 

  4. Prosessoren du har valgt er AM5 (som vil si "festemekanismen" til hovedkortet) mens hovedkortet har Am4. Dessuten har du valgt mini IX hovedkort, noe som er den aller minste størrelsen av hovedkort. Noen spesiell grunn til det? Her er liste med AM5-hovedkort hos Komplett. Et ATX hovedkort vil passe bedre til kabinettet du har valgt også. 

    edit: Du kan godt velge en mye raskere systemdisk også. Det finnes disker som er cirka dobbelt så raske som den du har valgt. Dess raskere systemdisk vil sørge for at alt laster raskere. Corsair MP700 PRO 1TB NVMe 2.0 M.2 SSD er eksempel på en som er dobbelt så rask. 

×
×
  • Opprett ny...