Gå til innhold

sruben

Medlemmer
  • Innlegg

    214
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sruben

  1. Min erfaring med Ice sitt eget nett er dessverre at det er ekstremt dårlig. Vi har noen eksterne rutere med ICE dekning på jobben som har jeg hatt med på hyttetur til Hafjell og Tessungdalen. Dekningen/hastighet har vært veldig dårlig, langt, langt unna 4G fra Telenor. Kona har ICE på mobilen og opplever at deres såkalte 4G er sirup sammenlignet med Telenor/telia sitt. Håper de har bedret seg.

  2.  

    Jeg har byttet skjerm på mange iPhones opp gjennom tidene, og man får også tak i skjermer som er mye lettere å bytte enn den som Tek her har byttet. Man får tak i skjermer som allerede har deler som kamera og høyttaler montert, slik at man kun behøver å flytte over home-knappen.

     

    Noen tips til en god, men rimelig skjerm til 6 Plus? :)
    Hvordan er kvaliteten på de innebygde høyttalerne og kameraene som følger med disse i forhold til det som sitter der originalt?

  3. Trenger følgende videokabel til bruk mellom portabel DVD-spiller og TV: 1 stk 3.5mm minijack plugg hann til 1 stk RCA phonoplugg hann. Har lett og lett på www.dealextreme.com uten å finne. Har også sjekket innom Clas og Elkjøp uten hell. (Spilleren har altså egen separat lydutgang)

     

    Kabelen jeg trenger ser slik ut. Takknemlig for tips til hvor denne kan kjøpes på nett med grei fraktpris, gjerne fra Dealextreme f.eks. hvis de har den.

     

    På forhånd takk! :)

  4. Mao, kan jeg ta opptakene mine gjort på et Canon MV600i og bruke ett Panasonic kamera til å overføre opptakene til pc?

     

    Saken er at det er en som vil kjøpe mitt MV600i og jeg har ikke fått overført alle miniDV kasettene til pc. Hvis jeg selger 600'en tenkte jeg å kjøpe et lite og enkelt SD-kamera som JVC GZ-MS210 f.eks. Hvordan er bildekvalitet på de nye billige SD-kameraene i forhold til mitt? Går i utgangspunktet utifra at kvaliteten er bedre, men hvordan spiller den hardere komprimeringsgraden på minnekort kameraene inn?

  5. Holder på å sette opp en server for et firma med 4 brukere.

    Kjører Windows Small Business Server 2008 på en Dell PowerEdge T105.

    Serveren har 2x320GB SATA disker, men ingen raid kontroller.

    Tenkte å kjøre diskene i RAID 1.

     

    Har noen et forslag til en RAID kontroller til grei pris her?

    Er det slik at de rimeligste korta er OS/SW avhengig?

     

    Hvordan fungerer det med rene OS/SW RAID kontrollerne uten HW kort?

    Har kun erfaring med HW/bios styrte RAID kontrollere tidligere.

     

    Disk1 er idag partisjonert i 2 og kjører SBS 2008 på C mens D disken blir brukt til brukerkataloger og fellesområde. Disk2 er ikke tatt i bruk enda.

     

    På forhånd takk for tips og innspill!

  6. Takk for innspill.

     

    I mitt tilfelle tok det 1 døgn fra jeg meldte feilen til de opplyste at modemet antagelig var defekt. De skulle da sende fra lageret i Sverige, Canal Digital har visstnok ikke noe på lager i Norge. Derfor det tok så lang tid antageligvis. De sa at de oppgav 5-10 dager, men at det plaeide å ta 5-6 dager. Synes 5-6 dager, dvs totalt 6-7 dager er lenge å vente.

     

    Men, men... Nå var jeg så heldig å få låne et modem av en noen eldre naboer som ikke brukte internett (internett er inkludert i Canal Digital Komplett pakka) så jeg er ihvertfall online igjen.

  7. Hvis jeg finner ut at jeg vil betale dobbel pris pr mnd så skal jeg benytte meg av tipset ditt!

     

    Inntil videre vil jeg bare vite om Canal Digitals enormt trege håndtering av dette simple problemet er normal praksis i markedet eller om jeg kan være tjent med å bytte til en annen leverandør i samme prisgruppe. Det er ikke snakk om noen stor-utskiftning ala tordenvær scenarioet ditt, det har CD selv bekreftet.

     

    Mao, hvor lang tid har det tatt for dere andre her å få nytt modem osv?

  8. Har en 20 Mbit/s internett linje hos Canal Digital. Linja var nede når jeg kom fra jobb på tirsdag. Feilmeldte problemet og fikk på onsdag beskjed om at modemet måtte byttes og ville bli sendt i posten og at leveringstid var 5-10 dager!! Jeg forklarte at jeg ikke kunne vente så lenge og ble satt videre og videre, men fikk hele tiden det samme svaret. Ingen ekspress levering eller annet var mulig. Modemene lå på et lager i Sverige.

     

    Trodde ikke at seriøse aktører drev feilretting/kunderservice på denne måten i 2009?

     

    Jobber selv med drift av servere/nett og her skifter vi normalt utstyr på noen timer eller neste dag hvis vi må bestille nytt av leverandør.

     

    Er dette vanlig praksis fra bredbåndsleverandørene? At det tar hele 5-10 dager å få nytt modem??

  9. Bortsett fra batterikapasitet, WLAN, og muligens byggekvalitet, virker 6720c faktisk dårligere enn 6220c. Tykkere, tyngre, mindre minne og dårligere kamera (ikke 30 fps VGA, xenon blits eller linsedeksel).

     

    Litt rart det ikke er xenon blits hvertfall, ellers virker det som Nokia vil gjøre 6720 billigere/lavere spekka men med høyere byggekvalitet ja. For 6220 virket veldig plastic fantastic. Det ser ut til å drøye før 67xx modellene kommer i butikken også...

  10. Kjøpte meg Soundbridge'n for lenge siden, men det har ligget ubrukt en stund fordi jeg syntes det var så tungvint å velge sanger fra fjernkontrollen (har veldig mye musikk).

     

    Kan man styre sangvalg osv rett fra pc'en med denne?

     

    Åssen er det å kjøre den mot Slim Server, må du fortsatt bruke fjernkontrollen til sangvalg osv da?

     

    Og kan man få støtte for WPA(2) vha en update?

  11. Hmm, høyere lagrigstetthet = raskere data lesing/skriving? Regner med dette da bare gjelder så lenge disken er under 50% kapasitet?

     

    Sikkert andre som kan svare mer detaljert, men ved høyere lagringstetthet lagres det mer pr plate i disken og det trengs dermed lavere omdreiningshastighet for å oppnå samme ytelse.

    Hvor mye som ledig på disken skal ikke ha noe å si.

  12. Jeg vet ihvertfall at dama mi ville soleklart gått for m1530 fremfor Acer'n.

    Acern er stor og tung mens m1530 er lekker. Aller helst ville hun nok hatt en M1330... :-)

     

    - Hvis du venter på neste 10% kupongkode til Dell så får du jo ned prisen endel

     

    - Ytelsesforskjellen mellom 250GB 7200rpm og 320GB 5400rpm er forøvrig ikke så stor som på papiret pga høyere lagringstetthet på 320GB diskene.

     

    (Har selv m1530 og droppet 5920 pga størrelse og vekt før jeg bestemte meg)

  13. Fikk min m1530 for 2 uker siden og syns skjermen er litt "gråhvit".

    Det er en AOL skjerm med 1440x900 oppløsning.

     

    Jeg ringte support og etter å ha blitt satt på vent en stund fikk jeg til svar at "det skal være sånn".

     

    Noen som vet om Dell kun bruker AOL skjermer på maskiner med 1440x900 oppløsning?

    Skal nemlig få erstatningspc pga en feil med rammen rundt skjermen og spurte om å få et annet panel på den nye, men det kunne de ikke hjelpe med. Jeg måtte alternativt betale for å oppgradere til f.eks. 1680x1050 skjerm, men egentlig synes jeg 1440 er helt passe til mitt bruk.

  14. Jeg vet at dette er tatt opp før, men hva er enkleste måte å opprette en ekstra partisjon på xps M1530'en uten å miste recovery funksjonalitet osv?

     

    Har søkt på emnet, men synes det kommer opp forskjellige svar overalt.

    Tok i utgangspunktet den enkle måten ved å krympe C og opprette en ny partisjon, men dette gikk jo som kjent ikke fordi pc'en allerede har 4 partisjoner som er max.

×
×
  • Opprett ny...