Gå til innhold

SkyFlight

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SkyFlight

  1. Vil hw.no kommentere dette, eller vil de fortsette med det? Synes diskusjonene rundt dette dukker opp stadig vekk, og det vil det fortsette med også.

     

    Hvorfor kan dere ikke bare skrive produktnavn slik det skal gjøres? Å skrive det slik dere gjør skaper kun frustrasjon hos leserne. Når det er det eneste det oppnår, da forstår jeg virkelig ikke hvorfor dere på død og liv skal holde fast ved det. Idiotisk!

  2. Hei!

     

    Kjører MAC OS X på min nye MacBook og Windows 7 på min stasjonære, og må si at Microsoft virkelig har imponert med Windows 7. Brukeropplevelsen synes jeg er meget bra, og designet står ikke tilbake for Leopard.

     

    Men tror dere at Apple fortsatt kommer til å vinne markedsandeler fremover med OS X, eller vil Windows komme sterkt tilbake? Selv er jeg meget glad for at jeg har en MacBook, men jeg tenker fortsatt: Alle de modellene man kan velge mellom med PC, så må jo Windows forbli lederen når det gjelder markedsandeler på grunn av valgfriheten

     

    Hva tror dere? Hva er deres synspunkter? :)

  3. Tusen takk for tips alle sammen! :)

     

    Har foreløpig fått sett to av filmene, The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford og Lars and the Real Girl.

     

    Førstnevnte må være en av tidenes beste film, og jeg har virkelig lyst til å se den enda en gang. Elsker fortellerstemmen, skikkelig bra film! Derimot, Lars and the Real Girl virket som en utrolig tåpelig film og jeg skrudde av etter 40 min. Men takk for tipset likevel, setter pris på det! :)

     

    Skal få sett de andre anbefalte filmene til helgen!

  4. Hei!

     

    I forbindelse med et prosjekt innen filosofi og norsk, leter jeg etter det noen kanskje vil kalle en spesiell film.

     

    Som tittelen sier, så ønsker jeg å finne en film som fremhever en stille person. Ofte har stille og rolige personer en meget interessant historie, men som ikke alle er klar over fordi de ikke forteller så mye. F.eks. at en ingen kjenner egentlig er veldig hyggelig og har et godt hjerte, men som ikke kommer frem fordi de andre mer "høylytte" personene rundt tar all oppmerksomhet. Er det noen som har tips til filmer som handler om dette? :)

  5. Heisann! Den du nevnte der var uten tvil et meget godt alternativ, men jeg er ute etter en 13-14" som jeg skal koble opp til en full-HD TV. Men skal ikke klandre deg, hvordan skulle du vite det? ;) Som skrivebordserstatter var i hvert fall den du linket til perfekt.

     

    Jeg synes ellers at et meget viktig punkt når det gjelder bærbar er størrelse. Vekten gjenspeiler det kanskje i en viss grad, men valgene til mange påvirkes ut ifra hvilken størrelse de ønsker :)

  6. Hei!

     

    Jeg skal kjøpe en relativt mindre bærbar PC, rundt 13-14". Har kommet frem til Multicom Xishan M740 som gir meg veldig mye for pengene. Dette er oppsettet jeg har foreløpig:

     

    Prosessor: Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHZ

    Minne: 4GB

    Harddisk: 320GB 5400RPM

    Skjermkort: GeForce 9300M GS 256MB

     

    Tror dere dette vil holde til å spille av HD filmer i 1080p? Skal kobles opp til en full-HD TV via HDMI.

  7. Hei!

     

    Vurderer sterkt NTNU i fremtiden, da sivilingeniørlinjen. Jeg skal tilfeldigvis oppgradere til ny bærbar PC, og tenkte å spørre i denne delen siden spørsmålet i grunn henger mer sammen med studier og studiesituasjon, enn selve datadelen.

     

    Men hvordan er det - bruker studenter mye data under forelesninger? Er det notater man tar mye av? Og hvis jeg så starter på NTNU - bør man ha muligheten til å sitte lenge uten tilgang til ekstern strøm (altså kjøre på batteri)?

  8. Hei! Takk for svar.

     

    obergeru: Men er det ikke slik at skjermkortet vil oppskalere DVD til 1080p? Dette vil jeg vel ikke få via kun hovedkortet? Og hvis jeg kjøper skjermkortet du linker til, vil jeg da fortsatt kunne benytte meg av HDMI utgangen på hovedkortet, samt utnytte skjermkortets kraft?

     

    Goophy: Så uten tvil veldig fin ut, men jeg ønsker å kunne bytte komponeneter og OS fritt som jeg vil :)

  9. Hei!

     

    Tusen takk for svaret ditt, dette var fantastisk god hjelp! :) Veldige fine priser også, og jeg vil følge alternativ 1 med dine anbefalinger av skjermkort. Men er AMD å foretrekke fremfor Intel som prosessor til HTPC? Eller har Intel et godt alternativ? :)

     

    Er det forresten plass til to harddisker i kabinettet? :)

     

    EDIT: Har lagt til skjermkort og viftene i handlevognen. Valgte ATI HD4670 istedet, siden den hadde HDMI utgang også :) Jeg har dog brukt Intel i alle år og har bare gode erfaringer. Men hvis AMD gir mer ytelse for pengene, så er det selvfølgelig ikke noe å diskutere :)

  10. Hei!

     

    Jeg ønsker gjerne å bygge en HTPC. Ønsker deg som de fleste andre så stille så mulig, men ønsker ikke å betale flere tusen for komponenter gjør den bare litt stillere. F.eks. er jeg ikke villig å bytte ut tradisjonell harddisk mot SSD for å slippe støy.

     

    Kravene jeg har er som følger:

    - Støtte for 1080p uten problemer

    - 5,1 digital lyd

    - Et fint kabinett

     

    Blu-Ray spiller er ikke viktig, da platene er for dyre foreløpig.

  11. Hei!

     

    Hva tror dere er fremtiden innen lagring? Vil Blu-ray og DVD "snart" forsvinne fra markedet til fordel for f.eks. minnepenn med film på? Nå blir det jo mer og mer populært å laste ned filmer fra forskjellige tjenester, og så lagre dem på harddisken.

     

    Så, hva tror dere egentlig?:) Lever optiske plater i stor fare for å bli overtatt av flash-/harddisker, og muligens minnepinner?

×
×
  • Opprett ny...