Gå til innhold

sondre94

Medlemmer
  • Innlegg

    228
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sondre94

  1. det man ihvertfall bør gjøre er å endre bøtesatsene snarest for sivil ulydighet. Da vil ihvertfall INGEN lenke seg fast hvis de er store nok! Hardanger ser helt NYDELIG ut, selv om den kraftlinjen skulle bli en realitet. Unesco er helt blåst hvis det skulle ha noe å si! :yes: Og den kan jo fremdeles legges under vann...

    Nei, nei! La dem lenke seg fast, jeg tipper at etter et par kalde, våte netter så er de tilbake i Oslo igjen og arbeidet kan forsette.

     

    Uansett, som sagt linjene blir knapt synlige. De er kanskje 20 m høye og skal gå oppe på fjellet, altså rundt 1000 m høyt og mange ganger så er fjellene i veien. Derimot propagandabildene er ca 1000 m høye og de ligger ca 200-300 m høyt.

     

    Jeg har et spørsmål til deg. Har du noengang gått tur på Hardangervidden? Det er et stykke med nydelig naturområde. Vil du virkelig ødelegge den naturen med kraftmaster? Det er unødvendig når det finnes et annet alternativ som fungerer.

     

    Jeg var nettop og gikk tur i Etnefjellene. Jeg må innrømme at kraftmastene jeg møtte på veien til Sauda var veldig forstyrrende. Vi må bevare den urørte naturen i landet vårt.

  2. Det beviser hvertfall at Israel ikke står helt alene i midtøsten. Akkurat nå så har de et forverret forhold til Tyrkia, men de pleier å stå ganske trygt. Samtidig så har de millitærstrategier som overgår de arabiske statene totalt. Israel har før bevist at deres våpen og strategier fungerer. Det er derfor de fører en krig innimellom, for å se om alt virker som det skal.

  3. Det er bra. Flytende vindmøller og vindmøller langt ute til havs er de prosjektene jeg syns virker realistiske. Vindmøller ute til havs genererer også mye mer elektrisitet enn vindmøller på land.

     

    Når det gjelder miljø så er jeg personlig for å utvinne mer av vannkraften her i Norge. Om en rypejeger må se et rør her og der bryr meg ikke. Det er den reneste og den beste fornybare energikilden Norge har.

  4. Jens Stoltenberg sine interesser går heller i regnskogen enn om norsk miljøpolitikk. Og det respekterer jeg han for. En mann må gjøre sine prioriteringer.

     

    Viss jeg kan få ta vindmøller som et eksempel så regner jeg med at NU er for biologisk mangfold. Problemet med vindmøllene er at de tar livet av fugl som ørn og hubro som tror at vindmøllene er ufarlige trær og vil fly forbi dem. Derfor så er jeg for vindmølleutbygging til havs, og det holder de på med nå. Utsira er snart selvforsynt med elektrisitet og Karmøy Kommune vil bygge ut vindmøller til havs.

     

    Et annet problem med vindmøller er at alle er for utbygging av vindmøller, men ingen vil ha dem i sin kommune.

     

    Hele vindmøllespørsmålet er veldig komplisert. Personlig er jeg for, men jeg forstår at folk ikke vil ha dem i sin kommune.

  5. Problemet mitt med Siv Jensen og Frp sin politikk er at det er altfor kortsiktig. For enkeltpersoner kan det virke bra på kort sikt, men på lang sikt tror jeg ikke at det vil fungere. Det vil også skape større klasseskiller med et flatere skattesystem. Jeg vil nok ikke gi Jensen en sjangse.

     

    Og for alle som er interessert i miljøspørsmålet, så er Frp det eneste norske partiet som ikke har godkjent at vi har en global klimakrise på gang. Det sier noe om deres oppfatning av miljø.

  6. Jens Stoltenberg, årets Miljøværsting

     

    Ærlig talt så synes jeg det er rart at Natur og Ungdom i det hele tatt gidder å svarte Jens Stoltenberg. Å kåre han til årets miljøværsting er det samma som å pissa på seg selv for å holde seg varm. Jens Stoltenberg og AP sitt arbeid for miljø er bedre i år enn det har vært på lenge. Natur og Ungdom klager rett og slett på det beste realistiske alternativet, for å få publisitet.

     

    Er Jens Stoltenberg virkelig en miljøværsting?

     

    Diskuter.

    • Liker 1
  7. sondre94:

    Du er naturligvis en stor fan av tv-programmet "House", som pryder toppen av hylla over tv-en din. Sindighet er et kjennetegn ved deg, du er sjeldent på fest, og heller lite sosial. Kveldene blir brukt foran tv-en eller pc-en, der musikk og film er sentralt. Allikevel er det noe mer du ønsker av livet ditt. Verden føltes innelukket, og langt mindre enn det folk skal ha det til. Du har satt opp en liste over ting du ønsker å gjøre før du dør, men kan ikke se helt til å komme deg ut av døra.

     

     

    Det med House og lite fester stemmer. Desverre så er jeg faktisk en del sosial, har perioder der jeg ikke er det, men da er det fordi jeg har litt migrene i perioder. Hehe. Relativt bra gjettet. Poeng til deg.

  8. Dette er en fordumsfull analyse:

     

    Du er antakelig gammel nok til å ha opplevd 70-tallet. Du er opptatt av mote. Du stemmer SV. Du er liberal på det seksuelle planet. Du bor i Oslo. Du har kone og barn, men setter på noe ala dette når du først har noe tid for deg selv. Du kjører Nissan Micra.

     

    Jeg er dum og fordomsfull. :p

     

     

    Metallica - The Unforgiven 3:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=6-0kfOxSSa8

     

    Du bor på østlandet, du har tydeligvis en veldig kjedelig musikksmak. Det går mye i klassikere og lite i moderne musikk. Du er for øyeblikket singel og bor alene. Du stemmer Høyre.

     

     

    Massive Attack Teardrop

  9. poenget er at det hadde vært fint om noen kunne gi meg et svar her, men neivel

     

    Tilbyr de ikke leksehjelp i din kommune? Skandale! De rødgrønne må gå!

     

     

    Dette baserer du på at de ikke får leksehjelp i hans kommune? Hvordan vet du om et er en blå kommune eller en rød kommune? Samtidig så handler denne tråden og Israel og Palestina. Hold deg innenfor diskusjonsemnet er du snill.

  10. Nå har ikke denne diskusjonen noe med evneveike politikere å gjøre. Samtidig så må en ikke dømme politikere etter evner og intelligens. Politikk skal være et åpent forum der alle som har en mening få lov å si den enten de er Kommunister eller Kapitalister. Ingen er dumme, du er bare uenig om hva som er smartest å gjøre.

     

    Tilbake til ungdomspartiene så tror jeg at viss en finner ut i 20-årene at en er uenig i det ungdomspartiet en var med i så er det bare til å skifte parti. Vi mennesker er faktisk tildelt noe som heter fri vilje. Et fantastisk redskap som gjerne kunne blitt brukt mer.

     

    Personlig så synes jeg det er bra at politikere har erfaring ifra ungdomspartier før de melder seg inn i moderpartiet. Kunnskap uten erfaring er jo ikke verdt noenting.

  11. De har jo en viss påvirkning. Hvertfall nå før kommunevalget så sitter det jo mange ifra ungdomspartiene i Programkomiteene. Samtidig så er det sant som Ole Marius sier, med at mange ifra Ungdomspartiene er med i kommunestyrer og fylkesstyrer. Det er viktig å tenke på at ungdomspartiene også gjør et viktig arbeid for samfunnet.

×
×
  • Opprett ny...