Gå til innhold

tw89

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tw89

  1. Hallo hallo!

    Kanskje noen kan hjelpe meg med dette;

     

    Jeg kjøper A(helt ny) fra en utenlandsk side, for en billig penge.

    Jeg finner ut at jeg ikke har behov for A mer, og verdien for en pent brukt A er mye høyere i Norge enn hva det jeg betalte for en ny i utlandet.

     

    Noen som vet om jeg betale noe i skatt? Vi kan snakke om en gevinst på 5 000 til 15 000 kr.

  2. Dumt spørsmål: (til tross for at ingen spørsmål er dumme..)

    i stedet for å koble minus fra en forsterker til karosseriet, kan man koble den til minus på batteriet?

    Eller har jeg misforstått alt? Og i så fall om det går; Hva vil forskjellen være?

    Så lenge det er en bil med negativ jord så er minus på batteriet allerede koplet til karosseriet. Så det er egentlig ett fett om du kobler til karosseri/chassis eller rett på batteriet. Men de fleste kobler til karosseri/chassis for å slippe å strekke egen kabel til minus.

     

    Dog bør du sjekke at det faktisk går en god kabel fra batteri til chassis.

     

    Ah, ok, tusen takk!

  3. Problemet mitt er som følger:

    Xboxen får ikke kontakt med routeren. Den er koblet til via kabel.

    Har lest om mange som har dette problemet, men ingen som faktisk kommer seg på nett på gode dager.

     

    Det er slik at av og til kan jeg slå på xboxen, for så logge meg på brukeren min, få feilmelding om at jeg ikke kan koble til xbox live, spille i ca 5 min(evnt la den stå på i 5 min) og så prøve å koble til igjen. Da må jeg velge feilsøking, og xboxen finner ikke noe problemer med hverken tilkobling til router eller LIVE.

     

    Dette fungerte en god stund, ja faktisk helt fram til for en to ukers tid. Altså jeg kom meg på nett ved hjelp av denne metoden. Men nå så vil den ikke mer. Jeg har prøvd alt som finnes av feilsøking. Forsøkt å åpne porter på routeren(tror det kanskje er her jeg har gjort feil, da jeg ikke helt forstår hvordan jeg skal åpne de rette portene på min d-link dir-300), har forsøkt å koble xboxen til pc'en og brukt pc'en som nett(tenker på brokobling). Sistnevnte har fungert tidligere, men ikke nå.

     

    Routeren skal være xboxlive kompatibel, da den er oppført på xbox.com, og at den er verified for Vista.

     

    Jeg har nett fra Canal Digital.

     

    Kan også nevne at xbox'en får følgende ip-adresse fra routeren eller modemet(da jeg har prøvd å koble den til modemet også, uten suksess): 169.254.57.32

    Når jeg er på nett, får jeg en "normal" ip-adresse: 192.168.osvosv.

     

    Det fungerer heller ikke å skrive inn manuelle tall for ip, osv.

     

    Tror problemet kanskje ligger i at jeg ikke får åpna rett porter i routeren. Så dersom noen kan veilede meg(DETALJERT) i hvordan jeg gjør det på min router hadde det vært fint.

     

    Ellers så vil jeg gjerne ha gode forslag, særlig om noen har opplevd det samme som meg og funnet en løsning på det.

  4. Hei hei!

    Tittelen sier vel det meste, jeg har altså problemer med å spille av video i nettleseren. Youtube fungerer flott, men sier som f.eks wimp.com fungerer ikke. Har også prøvd andre sider, men det kommer alltid opp "Beklager, filmen kan ikke spilles" (eller noe i den duren). Er det noe jeg kan laste ned eller oppdatere? Kanskje bytte nettleser? Har egentlig ikke prøvd så mye annet enn å irritere meg grønn over dette, så håper at noen kanskje har en løsning. (og ja, filmene er av typen 3gp eller MPEG-4, noe telefonen skal støtte)

  5. Spørs om du trenger presse eller ikke. Er det presset lager så er det ikke lett og du trenger nok litt spesialverktøy. Er det et "hjullager-sett" som kan bankes inn/dras inn etter skruene så er det noe man kan gjøre selv ja :)

     

    Nå skal jeg ikke mase så mye.. Men er det mulig å få en guide til dette?

    Jeg kan INGENTING om bil. Men interessen for å mekke litt selv og sånt har kommet, så da vil jeg liksom prøve!

  6. Jeg har en Honda Civic 1,4iS 98-modell. Har hatt bilen i ca 1,5 år nå, uten noen problemer. Men nå i det siste, kan tenkes 2 mnd tilbake i tid, så har det kommet en piping/gnelling i venstre framhjul. I starten var det ganske svakt, men nå er den høyere. Hører ikke så mye til den i lavere hastigheter, men når jeg passerer 60 og opp så øker lyden.

     

    Noen som har peiling på hva dette kan være, noe jeg kan gjøre selv/hvor mye det koster å få det fikset? Bilen er forresten framhjulsdrevet.

  7. Må bare si tusen takk for svar av dere begge to!

     

    Tror egentlig jeg skrinlegger prosjektet "nye lykter".

    Stod mellom nye lykter og å oppgradere bilstereoen slik at det blir god lyd.

    Godt at man kan bestille billig bilstereo fra USA lovlig! Hehe!

  8. Ai ai ai...

    Ikke bare-bare altså!

     

    Du vet vel ikke hva det vil koste å få dette godkjent?

     

    Det blir litt risikabelt å kjøpe fra USA også, mtp. at jeg betaler rundt 1500kr for lyker som det ikke er sikkert jeg kan bruke. Hvordan vil det bli om jeg kjøper lykter i Norge, er det samme greia da, med godkjenning osv?

     

    Det enkleste vil vel kanskje å la være? Hehe

  9. Lykter beregnet for land med høyrekjøring (slik som Norge) har en asymetrisk knekk på høyre side, land med venstrekjøring har det stikk motsatte. Mao ser lysbildet ut slik som på bildet under så kan du benytte lyktene, er det motsatt så kan du ikke gjøre det.

     

    Ok, tusen takk!

    Da antar jeg at siden de er godkjent for gatebruk i England, ikke kan brukes her til lands.

    Har også tenkt på å kjøpe fra USA, men der er jeg ikke sikker på om godkjenningen holder i Norge. Står bare følgende:

    # Made by OEM Approved Manufacturers in Materials that Meet Strict OEM Requirements

     

    Du/dere vet vel ikke noe om dette også?

     

    EDIT:

    Leste nettopp at de er "DOT/SAE Approved", og da vil de vel være godkjente til bruk i Norge også, mener jeg leste det i det første innlegget til tråden.

  10. At de er E-merket er bra, men det betyr ikke nødvendigvis at du kan benytte dem her til lands. Saken er den at i England (som du sikkert vet) så kjører de på motsatt side av veien, derfor er også lysbildet på lyktene speilvendt. Benytter en lykter med engelsk standard her i Norge vil det føre til blending av motgående trafikk og det kan oppstå farlige situasjoner i mørket.

     

    Joka: Det er fullt mulig å kjøpe lovlige lykter i land med venstrekjøring i, en må bare forsikre seg om at de har rett lysbilde. Skaffet senest for 3mnd siden lykter til en mercedes fra en leverandør i taiwan, E merket og med rett lysbilde.

     

     

    Skal legge dette til under vanlige spørsmål.

     

     

    Hvordan er det jeg kan finne ut det? Er det noe jeg kan se selv eller må jeg på noe slags verksted å få det undersøkt? (er jo forsåvidt også mulig å spørre selgeren, om han har noe kunnskap om det)

  11. Jeg skummet igjennom de 12 sidene som er på denne tråden,men fant ikke svar på følgende (gi meg gjerne refs om det faktisk står noe om det):

    Jeg skal kjøpe meg nye frontlykter fra England, disse er E-merket, og de passer inn der orginallyktene er, uten noen form for modifikasjoner. Siden lyktene er E-merket, er det bare å bytte ut, eller må jeg si fra til biltilsynet eller noe sånt?

     

    Om det kan være til ekstra informasjon, så er det projectorlykter med angeleyes(tror jeg det heter i hvertfall..har egentlig ikke peiling på verken lykter eller bil. Se bilde vedlagt)

     

    Genial tråd forresten!

    post-167190-1274622884,1131_thumb.jpg

  12. http://www.fastfreemedia.com/free/play.php?id=4541

     

    Der er en link som beskriver hva jeg hadde på dataen min i går, vel, det er nå fjernet, men jeg får fortsatt ikke til å endre bakgrunn eller skjermsparer.

    Når jeg høyreklikker på skrivebordet og velger egenskaper får jeg opp skjerminnstillingene, men problemet er at knappene "Bakgrunn" og "Skjermbeskytter" er borte.

    Tror ikke dette er noe farlig, men det er forbaska irriterende. I følge hva jeg har lest om viruset så skal det kun være dette det gjør, men jeg vil gjerne ha tilbake min egen bakgrunn og skjermsparer.

     

    Trenger sårt hjelp!!

     

    mvh!

×
×
  • Opprett ny...