Gå til innhold

vegard12345

Medlemmer
  • Innlegg

    169
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vegard12345

  1. Takk for svar. Prøvde også med optisk kabel uten å få noe lyd som helst. Alt skulle være rett men løsningen ble å nappe ut HDMI-en som går ut fra ARC out. Da fikk jeg Dolby digital via optisk kabel og lyden fungerer nå :)

    Men, nå får jeg ikke kontrollert AVR-en med fjernkontrollen til tven via hdmi-cec. Prøvde å konfiguere Magic remoten til å funke på Denon receiver. Kan bruke den nå til å justere lyd, men ikke power on og off. Så det er litt irriterende at ikke den kan slå seg på samtidig som tven. Jeg må først slå på tv, trykke på de tre prikkene på fjernkontrollen, så får jeg opp en meny der det står "strøm". Når jeg trykker på den så slår AVR-en seg på. Hvorfor kan ikke bare AVR-en slå seg av og på samtidig som jeg slår tven av og på?

  2. Har en Denon AVR-x1000 som er kobla opp mot en LG oled B1. Bruker ARC til å overføre lyd fra TV til AVR. Men når jeg bruker Netflix og HBO og sånt som sender Dolby Digital plus lyd så kommer bare en merkelig skurre lyd. Går jeg inn på youtube for eksempel og spiller av en video som ikke er DD+ så er lyden i orden. Har prøvd å gjort litt research og har funnet ut at det er ikke bare jeg som har samme problemet. Kan sette tven til å sende ut PCM men da får jeg bare stereo lyd. Vil jo gjerne ha 5,1 lyd. Hva kan jeg gjøre her?

  3. Mumriken skrev (2 timer siden):

    Soleklart C1 65" dersom gaming er prioritert 

    Tja. Om gaming er høyt prioritert vil jeg ikke si. Jeg kommer nok til å skaffe meg Xbox X etterhvert, men blir nok 80% film/serier. Blir nok heller å lage meg en PC rigg som er mer prioritert til gaming. Vil man merke veldig stor forskjell mellom C1 og A1 på gaming? Eller er det så lite at man må ha side om side sammenligning for å merke noe?

  4. Tenkte å kjøpe meg Tv hos Power i helga med rabatten fra DNB :)

    Har en 10 år gammel LG 60 tommer fra før. Tenkte å gå får OLED nå, der har vel LG ganske gode tv-er.

    Tenkte først 65". Ser at A1 ligger på 14.990,-. Mens skal jeg ha C1 så må jeg opp i 27.990!

    28 tusen er kanskje maks det jeg vil strekke meg. Men samtidig, så får jeg en A1 i 77" for 24.990, altså billigere enn C1 i 65". I utlandet anbefaler dem å legge det lille ekstra i en C1, men der er prisforskjellen bare 200-300 dollar, ikke 13.000 NOK. Så det gjør valget litt verre. Det jeg vil mangle i en A1 er jo hovedsakelig 2,1 HDMI, 120hz og G-sync/VRR, samt litt mer brightness. Men å hatt en 77" hadde jo vært rått. (Skal være i en kjellerstue dedikert til filmrom så har ingen maks størrelse). Til gaming så vil man vel merke forskjellen godt ved å velge en C1, men er det verdt å gå ned da fra 77 til 65 for å få det C1 gir? 

  5. Tenkte å skaffe ny tv, da den gamle er en 32" som er sikkert 7-8 år gammel, minst.

     

    Kravene jeg stiller:

     

    - 55" eller større (sitter ca 3 meter unna).

    - Maks 9000,-

    - Skal være smart tv

    - Full HD (selfølgelig)

     

     

    Bruker for det meste tven til å se på serier og film via netflix og via data (hdmi).

    Av og til spiller jeg Xbox, og en sjelden gang ser jeg på tv.

    Har litt lyst på 3D, da jeg kanskje går til anskaffelse av 3D spiller i fremtiden. Når jeg først skal ha 3D, så kanskje jeg bør ha aktiv 3D teknologi?

    God filmopplevelse er viktig for meg.

    Så er det dette med HZ også, noen har 100, andre 200 og 400. Etter som jeg fårstår så blir bilde smoothere med høyere HZ, men er det verdt å legge en tusenlapp ekstra i 400hz i sammenligning med en 200hz?

     

    Så er det vel litt forskjeller på Smart funksjonene på de forskjellige merkene, hva er å anbefale?

    Samsung?

    LG?

    Etter å ha tittet litt kom jeg fram til denne:
    https://www.komplett.no/samsung-55-3d-led-smart-tv-ue55f6475/777076

     

    Samme tven bare i 400hz for 1000,- dyrere.

     

     

     

  6. Har en varsler heime som gir en høy lyd ifra seg når det er bevegelse. Istedet for den høye lyden vil jeg koble den til en ørepropp istedet. Som dere ser på bilde så går det en svar og en rød ledning til høytaleren. Og et bilde med en strippa øreplugg ledning. Hva gjør jeg?

    Hvilke skal loddes hvor?

    post-166948-0-51602400-1353353188_thumb.jpg

    post-166948-0-57133500-1353353544_thumb.jpg

  7. Setter inn en DVD fra serien Smallville.

    Den står bare å leser platen men ingenting mer, har trykt på "open disc" inne på VLC og den bare står å laster i evigheter.

    Inni boksen der DVD-en lå, lå det en lapp, der det står følgene:

     

    Microsoft windows

    Millenium Consumers

    An additional step is requrired prior to inserting this DISC into your DVD-ROM. Please go online to:

    http://player.interactual.com/help/support/articles/0105.asp

     

    Hva er problemet?

  8. Noen som vet hva sangen i den SAS reklamen som går på tv heter?

    Noen som vet om noen youtube video av reklamen, finner ikke noe....

    Hvis du leser blant de første innleggene på den siste siden i tråden (altså på toppen av denne siden), ser du at noen andre har kommet fram til Anton Franc - Letting Go. Er det den du er på utkikk etter?

     

    Det var den ja, takk skal du ha!

  9. Da har jeg testa telefonen.

    For en uke siden virka ikke knappen oppe, ikke høytaleren, ikke mikrofonen og ikke skjermen.

    Nå funker alt bortsett fra skjermen, er såvidt jeg ser hva som er på skjermen, må nesten ta det mot et lys for at jeg skal se hva som er på skjermen. Er skjermen ødelagt for godt eller kan det løses etterhvert?

    Kan jo leve med det, men ser jo ikke en drit hvis det skulle være mørkt en gang.

  10. Gikk ute i skogen og skulle over en elv, da klarte jeg å skli i elven og iphonen som jeg hadde på meg ble våt. Tok den opp med en gang og skjermen funket sånn nogen lunde, blinket litt og skjermen ble noen ganger helt mørk og noen ganger funket det med litt skurring i skjermen.

    Den av-knappen på toppen funka ikke så fikk ikke til å slå den av. Etter at jeg kom hjem etter en times tid så fikk jeg slått av iphonen, har den i stekovnen nå på en rundt 40 grader, den har stått der et par timer, etter det tenkte jeg at jeg skulle legge den i en pose med ris.

    Er det noe mere jeg kan gjøre? virkelig surt at en iphone på 6000 skulle bli ødelagt, er bare 16 år og har ikke all verden med penger så det er virkelig surt om den hadde blitt ødelagt!

    Hadde den i en lomme under turbuksa så det kom ikke så veldig mye vann til iphonen, så den ble ikke helt druknet, men siden den var på såpass lenge og at jeg ikke får ut batteriet, er det håp?

×
×
  • Opprett ny...