Gå til innhold

zegenie

Medlemmer
  • Innlegg

    608
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zegenie

  1. EA sin forretnings-idé er jo masseproduksjon, manglende dybde og høy gjenbruksverdi - i alle fall innen sportsseriene sine. FIFA manager manglet det meste som gjør managerspill gøy og interessant, og med "vanlig" FIFA som genererer hundrevis av millioner hver sesong for minimal innsats så sier det seg selv at dette ble for "jobbigt" for EA.

     

    Ikke er det synd for konkurransen heller, for FIFA manager var strengt tatt ikke noen reell konkurrent til FM eller CM, annet enn at den hadde en fifa-spillmotor til 3D-visningen.

    • Liker 1
  2. Heisann,

     

    jeg får om dagen opp meldinger om at android blokkerer en applikasjon når jeg kobler meg opp på wi-fi da applikasjonen har manglende rettigheter. Jeg får valget om å vise applikasjonen, men når jeg gjør dette, så får jeg en liste over samtlige applikasjoner på telefonen (S4). Er det noen enkel måte å identifisere hvilken applikasjon dette gjelder?

    Madammen får det samme, hadde vært interessant å vite svaret. Har foreslått å bare avinstallere random programmer, men når jeg sa det kom jeg på at det var en særdeles dårlig løsning :p

  3. En ting jeg egentlig lurer på: Vil spill som kjøpes til SteamOS også kunne spilles på pc? Vil alt legge seg på min steambruker og jeg kan spille de hvor og når som helst?

     

    SteamOS kjører på en PC, så det er et rart spørsmål. Hvis du mener om det kan kjøre på Windows, så må du nesten se på de støttede plattformene om Windows er listet opp, og hvilken versjon det isåfall kreves. Alle spill du kjøper i Steam, enten i Steam-applikasjonen i SteamOS, Ubuntu eller på Windows, legges på steam-kontoen din.

  4. Vanskelig å vite om man skal plukke opp spillet når karakterene varierer fra pressfire.no's terningkast 2 - som jo er en *veldig dårlig* karakter - til 7/10 her.

     

    Pressfire sin anmeldelse fokuserer mye på at banene er dårlige, har feil (vedkommende opplevde flere ganger å sitte fast), og at våpnene er såpass dårlig balansert at det føles feil - hva er din mening på disse punktene? Man kan vanskelig sammenligne karakterer direkte, men hvordan er det mulig å komme til så vidt forskjellige konklusjoner?

  5. Maxthon har en modus for privat surfing. Dette er det ellers bare Google Chrome som stiller med av de nettleserne vi har testet.
    Det er bare Chrome som stiller med privat surfing utenom Maxthon

    Det er kanskje ikke helt relevant for denne testen, men Dolphin har da vitterlig modus for "privat surfing". Den er kanskje ikke like lett tilgjenglig som Chrome sin "New incognito tab", men hos Dolphin ligger denne på Settings -> Privacy & Personal Data -> Browsing without history.

  6. Et lite poeng ifht "Her får Firefox full pott, i likhet med alle nyere nettlesere for høyoppløste Android-mobiler." - de aller fleste slike nettlesere er "skall" oppå den nettlesermotoren som finnes i Android - dvs. at du vanligvis får samme score for Dolphin/Maxthon/Innebygget nettleser. Mulig google chrome kommer med egen innebygget webkit, men firefox kommer iallefall med gecko - ikke webkit. Altså er det en vesentlig forskjell når firefox scorer full pott enn når for eksempel google chrome eller dolphin scorer full pott.

     

    Just sain' :)

  7. NB: Spillet går tregere og tregere etterhvert som byene blir større, men det gjør jo SimCity også.

     

    *Akkurat der* satte du fingen på det som de aller fleste som har spilt CitiesXL de siste utgavene har lurt på - og noe som totalt manglet i anmeldelsen. Jeg kan ikke skjønne at det ikke er tatt med - dette har vært det aller største ankepunktet mot og feilen med CXL-serien i 2010, 2011 og nå 2012-versjonen.

     

    Hvis man tar en titt på CitiesXL-forumet så ser man at det er oversvømt av folk som har tekniske problemer - spillet er rett og slett søkk fullt av minnelekkasjer, og går rett i vranglås etter en "kort" stund. Dette er ikke snakk om at spillet "sliter" med store byer, dette skjer med byer som er små som store, og trigges av vanlige ting man gjør gjennom hele spillet.

     

    Med den kommentaren går jeg ut fra at den mest graverende feilen heller ikke er fikset i 2012-versjonen (alle rapporter på CXL-forumet sier det samme), og det alene burde trekke ned karakteren minst ett hakk til. Å pøse ut en innholdspakke til et spill som sliter med grunnleggende minneproblemer uten en gang å fikse de mest banale feilene er direkte frekt.

  8. Dette var en uvanlig grunn og dårlig anmeldelse. Det virker som om den som anmeldte det kun har spilt spillet en times tid, lekt litt med innstillingene, og så funnet fram den virtuelle pennen.Dårlige greier.
    Hei, og takk for tilbakemelding! Jeg har prøvd å få frem de vesentlige aspektene med spillet, og ikke minst sett på hva som skiller denne utgaven fra tidligere versjoner. Men man kan nok alltid være mer grundig, og slike tilbakemeldinger tar jeg med meg videre for å gjøre en bedre jobb neste gang. Når det er sagt, ble spillet testet i omtrent femten timer før den virtuelle pennen ble tatt frem, så det har ikke vært noe hastverksarbeid sånn sett :)

     

    Det er bra du er åpen for tilbakemeldinger - det er dere jo stort sett alltid her på gamer.no.

     

    Problemet med anmeldelsen, slik jeg ser det, er at den stort sett kun er et skrap i overflaten - alt som nevnes er ting man oppdager hvis man spiller en liten times tid, flikker litt rundt på settings-menyene og så finner fram tastaturet. Altså, det er ingenting i denne anmeldelsen som setter fingen på noe som helst spesielt, og ingenting som nevner noe som helst om ting som kan, evt. ikke kan skille spillet fra sin store motkandidat - fifa 12.

     

    Dette er ikke en kritikk mot sluttkarakteren - men mer en kritikk mot reisen dit, som i mine øyne burde vært en liten norgestur, mens du har nøyd deg med en reise til 7/11 på hjørnet.

  9. Enig med kommentarene allerede postet her. Før de slipper et nytt spill, bør de bekrefte at de har fikset de enorme problemene med minnelekkasje som finnes i 2011. Spillet er ubrukelig tregt etter kort tid, og fullt av masse småfeil som kan ødelegge det du har rukket å få gjort på kort tid.

     

    Og så det ikje kan misforstås: Spillet har tonne- og bøttevis av potensiale, og er et friskt pust i en sjanger som for tiden ikje ser mange nyutgivelser. Online-biten som ble lansert i forrige (?) versjon var også en interessant tilnærming, men denne feilet dessverre med et enormt magaplask. Synd.

  10. Vi hadde ikke blitt kvitt DRM om ikngen cracket spill, tro du meg.

     

    Jaså? Så om piratkopiering hadde blitt utryddet på grunn av folks holdninger hadde utviklere fortsatt giddet å bruke millioner på DRMer som ikke hadde vært til nytte? Ser ikke helt den.

     

    Utviklerne bruker ikke DRM for å gi oss en dårligere spillopplevelse, selv om det i dag gjerne kommer på kjøpet.

     

    Der tar du feil - DRM brukes bare i en liten grad til å forhinde privatkopiering. DRM brukes også til å:

    * Hindre deg i å selge spillet videre

    * Tidsbegrense kjøpet

    * Regionsbegrense salg og kjøp av spill

    * Hindre deg i å installere én kopi av spillet på flere enheter (reinstall? Ny PC?)

     

    Hovedpoenget er at det er ikke *kun* for å hindre privatkopiering, det er bare det eneste salgbare argumentet. Hovedoppgaven til DRM er å maksimere utgiverens inntekter, og DRM gjør det på mange andre måter enn bare å prøve å hindre / minimere privatkopiering.

     

    Selv om ingen privatkopierte hadde vi fortsatt hatt DRM, det er helt bombesikkert. Å tro noe annet er utrolig naivt.

  11. Det vet ikke jeg noe om, men Ubisoft har tydligvis tro på at økningen i salg er så stor at det er lønnsomt for dem å ha kraftig DRM-beskyttelse.

     

    Her må man ha tungen beint i munnen, og det er bra Gamer.no har gjengitt sitatet slik det ble fremsatt, nemlig at i forhold til målsetningen om å redusere antall privatkopier så er det en suksess. Faktisk er sitatet framsatt på en slik måte at man lett kan trekke motsatt slutning: "Ubisoft vil ikke påstå at forbrukerfiendtlig DRM øker salg eller inntjening" - sitatet nevner nemlig kun (og spesifikt) at målet med å redusere privatkopiering har vært en suksess.

     

    Den typen DRM Ubisoft har valgt har derimot mange negative sider:

    * En vesentlig dårligere opplevelse for kundene deres

    * Ingen indikasjoner på *økt antall solgte kopier*, bare færre ikke-kjøpte kopier / redusert privatkopiering

    * Ingen påstand om økt inntjening

     

    Totalt kan man lett mene at prosjektet som en helhet er en fiasko. Å nå én av mange mål er ingen suksess i seg selv, men privatkopiering skaper jo overskrifter.

     

    Undres om utviklerne under Ubi er enige med mamma, eller om de har andre meninger om dette.

    Med mindre man utvikler DRM-systemer så har jeg fortsatt tilgode å møte utviklere som synes DRM er en god ting. Utviklere != utgivere.

×
×
  • Opprett ny...