Gå til innhold

Jerry1

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jerry1

  1. Hei

     

    Jeg hadde ofte trøbbel med at pcen låste seg fulstendig. Dette skjedde nesten daglig, men det hjalp med en restart så gikk det over resten av dagen. Prøvde bytte fra Vista til WIn7 uten at det hjalp. De Siste 2 ukene har ikke dette hendt i det heletatt, det hendte at driveren gikk skeis midt under spillingen, men da var det bare å starte om spillet og man tenkte ikke mer over det.

     

    Uansett, igår satt jeg og spillte Mass Effect 2. Plutselig låste spillet seg i loading screen. Jeg alt-tabbet og ctrl-alt-del til jeg kom tilbake til desktop. Plutselig kommer det opp masse streker på skjermen og blåskjerm kommer opp. Maskina restartet seg etter minne dump. Jeg startet spillet igjen, men da skjedde det samme. Denne gangen tok jeg "svenske knappen" før blåskjerm kom opp.

     

    Etter dette kom strekene opp under Bios. Noe som betyr at det ikke kan være drivere, men skjermkort eller en del av hovedkortet. Har nesten bekrafta for meg selv at skjerkortet er ødelakt ved å teste kortet på begge PCI-Express plassene med samme resultat.

     

    Logisk sett så er det skjermkortet som har takket for seg, men er det mulighet for at det kan være en del av hovedkortet?

     

    Skjermkort: Asus GF 9800 GX2

    HK: Asus P5E Deluxe

    Minne: 4GB (type ??)

    Prosessor: i5 E8400 3,0ghz

     

    Edit:

    La til utstyret.

  2. Jeg antar at overlykkeligheten over dette spillet fremdeles kommer til dere når cheaterne begynner å sige inn. Da er det jo fantastisk å bruke et P2P matchmaking- system der det ikke finnes noen admin som klarer å kicke slike cheats. VAC klarer ikke å holde cheaterne unna ihvertfall.

     

    Helt enig. Mulig at folk ikke tørr å cheate det er nokså kostbart om man blir tatt, men har allerede opplevd 2 stk cheatere som bare plaffer løs og lar aimbotten gjøre resten.

     

    Selv takler jeg ikke folk som har fordeler som jukse programmer, så jeg frykter det blir masse leaving og joining i fremtia. I tilegg blir man straffet om du leaver for tidlig i mw2.. :wallbash:

  3. Har spillt Mulitplayer på PC i noen timer nå og det er flere achivements, våpen osv, masse fine implementeringer og detaljer som å vise XP bar neders på skjermen. Men noe jeg synes var en skikkelig minus var mangler på Lean mulighet og dedikert server. Merket i går for eksempel at PC krever nesten dedikert servere pga idioter som finner en eller annen hack og ødelegger morroa for alle andre. I går for eksempel, iløpet av 2-3 timers spilling så jeg 2 hackere med Aimbot og/eller wallhack.

  4. Har spillt til mission 4 eller 5 og har gitt opp hele skiten, ble kjempe skuffa... Håpa på en Operation Flashpoint oppfølger med samme funksjonalitet, mulighet osv, men eneste likheten er stort kart og mulighet til å kjøre kjøretøy. Fikk et slag i trynet når eneste ordre funksjonen til medsoldatene dine er en sabla rotete meny og et kart med 3 forskjellige valg til hver soldat.

     

    Dette spillet har ikke spenningen som Operation Flashpoint 1 hadde hvor du følte at du virkelig var i kamp, rekonisere etter fienden , sitte i en apc og vente der du blir kjørt til ukjent kamp område. OF2 har kun frustrasjon.

     

    Prøvde å se på dette fra en Tom Clancy/Delte Force syns vinkel men selv da bare feiler spillet helt...

     

    Virker som om Codemasters måtte offre et bra merke for å overleve finnanskrisa.

  5. Hei

     

    Jeg har en bærbar som fikk en smell her om dagen (mistet den i gulvet) deretter begynte noe å lage surre lyder i den som gikk over etter en restart.

    Har ikke gjort noe store testinger, men fant ut igår etter å ha puttet inn min eksterne disk (en WD, kun med usb kontakt)

    at kopiering av video filer tok det ekstremt lang tid. Explore, kopiere og se på videofilmer på disken tar også latterlig lang tid (20 min start tid bare å kopiere).

    Men å se på videofilmer og kopiere filer frem og tilbake på den interne disken går helt fint. Det tar også ekstrm lang tid å browse "min datamaskin" etter å ha puttet inn eksterne disken.

     

     

    Er redd for at det er selve kontroll enheten for lagring på bærbare pcen som sliter hardt etter smellen.

     

    Feilsøkinga jeg har gjort er å kjøre en disksjekk hvor windows fant masse feil som den rettet på.

     

    Det jeg lurer på om det finnes et feilsøkingsprogram som sjekker alle enheter på datamaskinen? Og eventuelt om det går an å sende pcen til reperasjon et sted.

  6. så teit!! .. satt med kredittkortet klart og skulle betale på ubisoft.com for å laste ned fullversonen av Farcry2 ,så fikk jeg beskjed om at landet mitt var "restricted". Stakk på steamforumet og leste at det ikke er mulig å kjøpe og laste ned spillet i EU land.

     

    Da blir det nok ikke-egentlig-gratisversonen på meg jah.. :p

     

    Edit: Kommer vist nedlastbart den 24. på ubisoft .... MEN har noen lasta ned piratversonen før den tid og kanskje funnet ut at de ikke vil kjøpe spillet alikevel før den tid? oh yes

  7. Hei

    Har planer om å sette opp en "hobby-server". Servern skal kjøre en Java applikasjon som skal ta imot spørringer og styre audiostreaming med webgrensesnitt. Og fungere som en FTP server, database server og eventuelt andre ting.

     

    Men jeg vil ha muligheten til å slå av og på diskene som jeg vil, mens datamaskinen er på.

    Hvis eventuelt diskene er avslått og noen prøver å browse disken skal denne slå seg på automatisk for så å slå seg av igjen etter en vis tid den har vært inaktiv.

     

    Grunnen til at jeg vil slå av diskene er fordi jeg har 4 disker som er gammle og er av merket Western Digital noe som sier seg selv, fryktlig mye bråk :p

     

     

    OS:

    Linux, Windows server 2003 eller XP.

  8. Har folk som spiller age of conan fortsatt prøvd WoW i det heletatt? Det er jo så mye bedre på mange måter egentlig, hvertfall nå etter den nye patchen.

     

    Grafikk messig vinner jo conan. Men selve spillbarheten mtp pvp, questing, community osv der vinner wow overlegent. Det er hvertfall min mening og grunnen til at jeg gikk tilbake til WoW.

     

    Vil bare råde folk som spiller age of conan og har ikke prøvd wow til å prøve wow ;)

  9. Kjør antivirus. Kjør ad-aware.

    Finner ikke de noe? Formater og installer OS på nytt.

     

    Har kjørt BitDefender 2009 flere ganger den fant 2 trojans men begge var inpakka i .iso filer som jeg sletta manuelt.

     

    Formatering tror jeg er unødvendig siden den har kjørt normalt over lengre tid. Vil heller se hva slags filer, eventuelt programmer som får pcen til å låse seg.

  10. Eller last ned Memtest og sjekk om minnet ditt er stabilt. Kan høres ut som dette er problemet!

     

     

    Hmm ja har brukt memtest før og hadde jo endel problemer etter jeg kjøpte rammen. Fikk blåskjermer og pcen installerte ofte korrupte programmer. Men kjørte memtest, fant masse feil og skrudde opp volten til 2.8v eller høyere. Kjørte memtest på nytt med 0 feil og formaterte pcen. Så etter det har det gått helt fint, intill nå.

     

    Kan rammen ha tatt skade av den høye volten?

  11. Hei

     

    Har et problem med datamaskinen hvor pcen plutselig helt totalt låser seg musa står stille. Dette kan plutselig skje når som helst. Får også masse bluescreens i STALKER clear sky men ikke i andre spill.

     

    Noen som vet om programmer som kan sjekke hva pcen låser seg av?

     

    System spec:

    Windows Vista Home Premium 64 bit

    Intel Core 2 Duo E8400

    Asus EN9800GX2/G/2DI/1G

    Asus P5E

    Intel Core 2 Duo E8400

    Mushkin XP2-6400 (4096 MB)

    Thermaltake Toughpower 750W

  12. Første jeg møter på etter å ha kommet fra swampen er en minigun som ser deg bak et tre som gjør meg til hakkemat med en gang jeg tar et steg unna.

     

    Dette spillet suger møkk! Ett så jævli frustrerendes spill har jeg ikke spillt siden ARMA... folka tåler jo 2 hagleskudd på klosshold og jeg tåler ikke en drit fordi jeg blør ihjæl.. møkkaspill.

     

     

     

    Bra konsept men nei! dette er for dårlig....

     

    sprint med en gang du kommer ut.... det er enkelt som fy... bare husk å lær deg hurtigkeysa til bandages og medkits, husk han kan skyte gjennom et tre, men ikke to..

    Har greid dette flere ganger uten og bli truffet en gang,, :p

     

    men første gangen er jo faenskap, er enig i det :D

    Ok er enig i det at de tåler litt mye..

    men hagla på starten er jo elendig også da spredningen på kulene er enorm, og husk alle fiendene har armor.

     

    Tror alle uten armor tåler like mye som deg uten armor på stalker(vanskelighetstgrad)

     

    kjører vanskeligste selv (hva er det den heter igjen)

     

    Man kan også ga tilbake til swamps og ta en annen vei igjennom...

     

    Selv syns jeg det er bra at man faktisk sliter litt med å drepe folk på starten..

    selv bruker jeg bar pistol og skyter dem i huet ^^

     

    hah fant ut en enda bedre måte :)

     

    I villagen som er "Nautral Base" er det en guide og for 100 rubies eller hva det nå heter så transporerer han deg rett til leiren der han kjeller kjell som noen kalte han er. Slipper å løpe og bruke en haug med bandager for å prate med han duden. Letta litt på trykket når jeg fant ut av det :p

  13. Første jeg møter på etter å ha kommet fra swampen er en minigun som ser deg bak et tre som gjør meg til hakkemat med en gang jeg tar et steg unna.

     

    Dette spillet suger møkk! Ett så jævli frustrerendes spill har jeg ikke spillt siden ARMA... folka tåler jo 2 hagleskudd på klosshold og jeg tåler ikke en drit fordi jeg blør ihjæl.. møkkaspill.

     

     

     

    Bra konsept men nei! dette er for dårlig....

  14. Hallo

    Tror jeg har noe trøbbel med skjermkortet når jeg skal sette opp pcen mot tven.

     

    Har skaffet meg en LG 37" LCD TV 37LY95 FULL HD 1080P og vha min stasjonære pc har jeg lyst til å teste en RGB kabel før jeg eventuelt kjøper en DVI til HDMI kabel som koster 700 kr for å se om det fungerer på tven.

     

    Så nå bruker jeg en overgang fra DVI til RGB kabel siden tven har en RGB inngang og jeg har en RGB kabel klar. Men problemet er tven bare får "Intet signal" og pcen reagerer ikke i det heletatt når alt er kobla til.

     

    Til nå har jeg prøvd følgende:

    -Prøvd med bærbare med en RGB utgang og ikke DVI utgang det fungerte fint men er ingen løsning.

    -Prøvde å restarte stasjonære med RGB koblet til tven uten hell.

     

    Etter å ha googla litt ser jeg at flere har problemer med skjermkortet og dette tilfellet. De har prøvd med DVI til HDMI kabel og har ikke fått det til, men annen TV.

     

    PC spec:

    Gforce 9800 GX2

    Tv spec:

    2x HDMI RGB tilkobling S-video

×
×
  • Opprett ny...