Gå til innhold

sisk2105

Medlemmer
  • Innlegg

    370
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sisk2105

  1. Syns det er rart at det er kun sjefen som får stemplet Minecraft på seg, jeg trudde han hadde laget alt selv etter all PR han har fått, men så sjekket jeg en video der det var cirka 15 stykker, Hvor ble det av dem?Samme med Skyrim , folk trur jo det er Todd Howard og han PR fyrn som har laget hele spille konseptet alene,

     

    Akkurat i denne sammenhengen er det kanskje ikke så rart, da Notch lagde spillet stort sett alene en god stund. Men nå er det jo et helt tam som lager det, og jeg er veldig enig at man skal gi hele teamet kodus og ikke bare Notch selv om det er han som starta det.

    • Liker 1
  2. Ser ut til at Akam kanskje lider litt av Itavisen-syndromet i dag. (Apple, apple, apple...)

    Skjerp deg. Det er én artikkel om et Apple produkt på hele forsiden til Akam (da jeg skrev dette). Og den er jo til og med ikke strengt tatt om et Apple produkt, men om Adobe programvare.

     

    Det gikk jo litt mer på at det kun refereres til Apple sine produkter, når dette også gjelder andre tablets. Så jeg ser ikke helt grunnen til å skrike ut til andre at de må skjerpe seg når du ikke engang klarer å se kommentarer i kontekst til innholdet.

    • Liker 2
  3. Dette er jo mest sannsynlig en fantastisk mobil, så fort man får på et ordentelig OS. Symbian er utdatert, Android hadde nok vært bra, men vi får jo se hvordan WP7 blir, dersom det blir et moderne og raskt operativsystem, så skal en ikke se bort ifra at Nokia kommer tilbake igjen, etter alle disse åra med Symbian nedgang.

  4. Hvorfor passer dette ikke som første speilreflekskamera, det er jo ikke vanskeligere å bruke dette en feks, 550d.

     

    Jeg ser poenget med at dette blir litt dyrt som første speilrefleks og at kanskje 550d, som byr på mye av det samme er et bedre valg av den grunn, men hvis man har penger så er jo dette ett berede kamera som ikke er noe vanskeligere å bruke.


    •  
    • De fleste windows kompatible tastartur virker på xbox også
    • Begge brukerne må ha live, ejg har kjøpt mine fra xboxliveuk76.com, koster 33£ og du får koden direkte. Man finner sikkert billigere hvis man leter litt, men har ingen persolige erfaringer med det.
    • Du kan bruke en hvilken som helst ekstern harddisk til å lagre filmer, musikk, bilder etc, men ikke spill, demoer og annet innhold fra xbox live.
    • Til streaming har jeg ikke noe erfaring med
       

  5. Liker ideen så når et slik tastatur koster 1500-2000 skal jeg sterkt vurdere det. Det er jo helt konge i feks photoshop å bare bytte ut "b" med et bilde av en bruch. Det ligger mye potensiale i denne ideen få jeg tror nok at dette kommer til å slå ann i en eller annen form fremover, om det er i denne formfaktoren vet jeg ikke, men det forskes vel på berføringsskjermer som kan simulere knapper, det blir jo mye av det samme, og det blir veldig bra.

  6. Ja emnetittelen sier vel allerede ganske mye.

    Jeg er på jakt etter nye fotobag og har egentlig bestemt meg for å gå for en i slingshot serien til Lowepro. Spørsmålet er bare om 202 eller 302. Jeg har tenkt å kjøpe meg ett EF 70-200mm f/4L USM, men spørsmålet er jo om den passer i 202.

     

    Jeg er interessert i å ha så liten bag som mulig så hvis dette objektivet passer så går jeg definitivt for 202en.

     

    Bagen har disse innvendige målene: 22.5 X 14.0 X 28.0 cm

    og objektivet er 172mm langt.

    Jeg har et Canon eos 550d .

     

    Teoretisk burde dette passe (ihvertfall har mitt lille hode kommet frem til det), men jeg er som sagt ikke sikker, er det noen som sikkert kan si at det passer, eller som ihvertfall kan støtte meg, smile og nikke med hodet og si "ja det kommer til å passe".

     

    Problemet er at jeg ikke har objektivet nå, så jeg kan ikke teste om det passer når jeg eventuelt får bagen og om et halvt år tviler jeg på at jeg kan gå tilbake til butikken og bytte en skitten brukt fotobag, mot en ny i ett hakk større.

     

    Takker for alle svar og ønsker alle en God Jul!

  7. Har ingen erfaringer med dette objektivet, men jeg har Samyang 85 mm/1.4 og kan komme med noen tanker.

     

    85mm'eren er faktisk imponerende god optisk og den virker solid og bra bygget. Jeg antar at det samme er tilfelle med denne 8mm'eren.

     

    Det du må være klar over er at det er et fullstendig manuelt objektiv. Du må stille blenderen med en ring på objektivet og fokus må justeres manuelt. Den manuelle blenderen medfører at du må kjøre det enten i M eller i Av, men dette er jo bare lærerikt. Det at du må fokusere manuelt er sjelden et problem på bare 8mm.

     

    Var jeg deg ville jeg definitivt gått for Samyang, men du bør være klar for å forlate den grønne firkanten ;)

     

    Takk godt godt svar.

     

    Har forlatt den grønne firkanten for en stund siden, så det skulle ikke bli noe problem med, blenderen ihvertfall, jeg har ikke brukt manuell fokus i noe stor grad, men hvis det ikke er noe stort problem på så 8mm så burde manuell fokus også gå ganske greit, etter litt innlæring. Da ender jeg nok opp på dette 8mm objetivet

  8. Hei

     

    Jeg har lenge hatt lyst på ett diagonalt fisheye objektiv, men har prioritert mer vanlige objektiver over ett slikt moroobjektiv.

     

    Jeg har ett Canon EOS 550d.

     

    Først så jeg en del på sigma sitt 10mm F2.8 EX DC HSM Fisheye . Jeg synes dette er ut som et bra objetiv, men jeg synes det blir litt dyrt, med tanke på at dette mest sansynnlig blir et objektiv jeg ikke kommer til å bruke fullt så mye som de "vanlige" objektivene mine.

     

    Bruksområdet kommer til å være en blanding av kreativ fotografering med morsomme vinkler/perspektiver og også endel i slalåmbakken.

     

    Jeg har sett litt på Samyang MF 8/3.5 Fisheye. Dette koster omtrenet en tredjedel av hva sigmaen koster og det virker som om man fortsatt får et brukbart objektiv.

     

    Er det noen som har noen erfaringer/meninger om Samyang objektivet (eller andre fisheye objektiver), er det lurt å kjøpe dette, eller blir det den vanlige "you by chap, you by twice"? Det virker ikke som om det har fokusmotor, så da blir det vel manuell som gjelder, er dette problematisk på et fisheye? (Har kun brukt fisheye selv i 2 uker, og da var jeg forstatt på nvivået med den grønne firkanten på kameraet, jeg skrudde på kameraet og trykker på utløseren, ikke noe mer)

     

    Jeg er selvfølgelig åpen for andre forslag hvis noen har noen erfaringer.

     

    Takker på forhånd for svar

  9. Først ville jeg gått til rådgiver på skolen og spurt hun/han, de er helt sikre på hva som går og hva som ikke går.

     

    Jeg tror du må fortsette med 2 fag innenfor ditt programområde fra 2. klasse. For deg vil det si at du må fortsette med matte og kjemi til neste år. Jeg vet ikke om det går greit hvis du tar IT 1 + 2. Da ender du jo opp med det samme som om du hadde tatt IT i vg2.

     

    Dette er bare hva jeg tror, men som sagt spør rådgiver

  10. Jeg har tydligvis et litt vanskelig problem.

     

    Jeg har sett litt rundt men har egentlig ikke helt klart å finne ut om jeg faktisk er enig med megselv. Problemet mitt er at jeg ikke har nok plass til stor gulvhøytalere (har ikke plass til små heller for den saks skyld)

    Her er et anlegg jeg ville hatt plass til og som heller ikke er for dyrt. MEN spørsmålet mitt her blir om det blir bra lyd av det. Jeg tenker igjen sammen med film og spilling.

     

    Takker for alle svar

  11. Jeg har en Xbox 360 , en Sony Bravia 40V5500 og en Sony S350 Bu-Ray spiller.

     

    Alt dette ønsker jog og kople opp mot et surround anlegg. Jeg har aldri hvert borti slike anlegg ør og vet ikke hva jeg må se etter eller prioritere.

     

    Jeg har noen krav til anlegget.

    • Det bør helst ikke ha innebygd DVD/Blu-Ray. Men jeg setter veldig på en alt i ett pakke med Forskterker i Suben eller en medførlgende forsterker.

    • Det hadde også vært utrolig fint om satelittene ikke var alt for store. Jeg har ikke alt for mye plass.

     

    Når det kommet til budsjettet så tenkte jeg på under 5000 et sted.

     

    Da takker jeg bare for alle svar og sier hade.

×
×
  • Opprett ny...