Gå til innhold

abooAyoob

Medlemmer
  • Innlegg

    305
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av abooAyoob

  1. Mener at problemet er at straffen ikke står i stil til lovbruddet. Ikke at færre skal få lov til å "drive med it", det blir mye vanskeligere. Å få beskjed om å kryptere passord til neste gang er for liten konsekvens for en bilforhandler. 7,3 milliarder er ikke noe som helst (sånn omtrent) for Google, de budsjetterer med svære poster på gebyrer, og kan dure på som før.

  2. Hei, noen som vet om Bluetooth hodetelefoner som takler å være tilkoblet 3 enheter samtidig og klarer å prioritere lyden mellom disse riktig? Vet de fleste klarer to enheter og prioriterer samtale fra telefon f.eks. riktig.

    Den jeg har nå klarer ikke å huske mer enn to enheter, og må alltid pare på nytt om jeg skal bruke en 3dje enhet.

    Vil gjerne kunne bytte rimelig sømløst mellom Macbook, iPad og Android telefon.

    Funker Jabra Style Move edition til dette?

    Kan vel også gå for noe dyrere med aktiv støyreduksjon, noen anbefalinger i lys av kravene ovenfor?

  3.  

    Tror jeg står over S9. Har S7, og venter fortsatt på oppdateringen 7.1.1 til Android som Google slapp for ett år siden. Men heldigvis har Samsung fylt hele internminnet med plasskrevende og ressursstjelende apper, programmer og annet ræl jeg ikke trenger for å kompensere for de manglende oppdateringene.

     

    Hvis man investerer litt tid og prøver å lete etter løsninger i stedet for å klage, så finner man ut at det finnes muligheter til å fjerne plasskrevende og ressursstjelende apper. Alt ræl du ikke trenger kan fint fjernes med f.eks Package disabler pro.

    Slutt og klag og bruk tid på å lære deg hva du kan gjøre med mobilen din.

    Slutt å klag? Man kjøper markedets dyreste telefon, og så skal man bruke TID på å få den til å fungere bra? Og attpåtil så får man ikke oppdateringer? Å lære seg hva man kan gjøre med mobilen sin er noe annet.

    • Liker 1
  4.  

    "Lær kidsa koding" dreier seg om mindset, tenkemåte. Evnen å løse problemer. Struktur, tilpassing, sammenheng og kontinuitet. Og selvfølgelig hands-on koding for å skape interesse.

     

    Det kalles matematikk og til dels fysikk. "Koding" er for spesifikt, og skaper kun interesse hos de som har interesse for slikt, samtidig som det skremmer alle andre.

    Koding begynner har blitt en grunnleggende ferdighet man bør ha kjennskap til. Og grunnleggende koding er like enkelt som enkel matematikk, språk, og som regel enklere enn fysikk. Det er greit å ha en grunnleggende intuisjon om hvordan internett fungerer. Det er mye mer skremmende for holk å ikke ha noen som helst anelse om hvordan ting de forholder seg til hver eneste dag fungerer.

  5. Håper den kommer til Norge, uten kunstig høy pris! Digger ren Android som alltid er oppdatert. Skjønner ikke hvorfor ikke flere andre produsenter tilbyr dette.

    Hvis de absolutt vil konkurrere på programvare i tillegg til hardware, kan de ikke bare istedenfor lage eksklusive apps til deres mobiler som kommer med på kjøpet. Og samtidig tilby å andre å kjøpe disse appene for en pen sum, slik at de fortsatt tjener bra på dette. Dette hadde redusert frustrasjon hos brukere og kostnader for mobilprodusenter. Hva er poenget med å lage en custom android som kostbart å vedlikeholde?

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...