Gå til innhold

Slaughter

Medlemmer
  • Innlegg

    307
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slaughter

  1. Hei folkens

     

    Me har skapt ein unik digital teikneserie, «Deep Rising - a tribute to X-Com», som no er tilgjengelig på comic.strategycore.co.uk

    Dette er ein hyllest til den anerkjende X-Com serien av strategispel, med historie av David Ellis, teikningar av Jon McCoy og musikk av den velkjende komponisten John Broomhall. Den kan no nytast gratis av fans av spelserien og teikneseriefans generelt sett. Kos dykk!

     

    press.jpg

    • Liker 6
  2. ...

     

    EDIT: Ifølge Steam er ikke Terror from the Deep kompatibelt med Vista.

    Me (StrategyCore.co.uk) har vore med å teste spela litt på Steam for 2K Games. Dei skal gjeva ut DOSBox versjonen av TFTD også snart, og den vil vere både XP og Vista kompatibel (som UFO). Grunnen til at den nåverande versjonen ikkje er det er at det er Windows versjonen (Collectors Edition) som ligg der, og det har den gjort ei stund (i motsetning til dei andre).

  3. I samarbeid med 2K Games har Valve nå lagt ut 5 X-COM spel på Steam. X-COM: UFO Defense, X-COM: Terror from the Deep, X-COM: Apocalypse, X-COM: Enforcer og X-COM: Interceptor er klar i XP og Vista drakt.

     

    Retro goodness comes to Steam in the form of the entire X-COM collection. The individual titles are available for $4.99 each, or all together in the 'X-COM Complete Pack' for $14.99. To celebrate the launch, an additional 10% off these prices for one week until Sept 11. All games are available via Steam, a leading online platform for the delivery and management of PC games with over 15 million accounts worldwide. For more details, please visit www.steamgames.com

     

    Les meir og kjøp på Steam!

     

    Om de ser etter modifikasjonar, tips, nyhende og liknande, finn de det på StrategyCore.co.uk. Me har den største X-COM filseksjonen eg kjenner til.

  4. @Joachim: Det var ein bra artikkel Joachim! Den summerte bra opp dei viktige delane av Afterlight. Einaste eg sakna var litt nærmare forklaring av talet på karakterar, og detaljane som er lagt i det. Alle har ein bakgrunnshistorie, og sidan du har så få må ein passe godt på. I tillegg kan dei bli påverka av tilstanden til kvarandre (jamfør desse spelarane).

     

    Når det gjeld gjentaking av oppdrag, så trur eg du (og mange andre) vil setta pris på denne modifikasjonen (bare pass på å lese advarselen i post 15).

     

    Hmm, og for å flisespikke litt, så er ALTAR eit akronym. Det skal skrivast med store bokstavar.

     

    *dukkar*

     

    @Gromle: Etter det eg skjønnar er det ei bra side. Elles har eg bruka Play.com (same pris trur eg) i mange år, og vore nøgd med det. Tek litt tid da...

     

    Total Rebalance Modification

     

    Det er fleire modifikasjonar på gang for UFO: Afterlight, og den største er Total Rebalance Modification.

     

    t_smg04wt2.jpg t_sshot20070311145536ge7.jpg t_sshot20070311150031sw2.jpg

     

    Dei som vil prøve denne modifikasjonen kan laste den ned herfrå. De finn ei liste over dei siste endringane i denne tråden. Om nokon kan hjelpe med modellar, lydfiler eller anna, så ta kontakt med ShadoWarrior!

     

    Andre modifikasjonar

     

    De kan finne ei liste over alle modifikasjonar til UFO: Afterlight i denne tråden, og laste ned dei fleste her.

     

    Lage eigne modifikasjonar

     

    Det er ganske lett å modifisere UFO: Afterlight. Dei som ønskjer å finne ut meir kan sjekke denne tråden og dette forumet.

  5. Har nettopp posta UFO: Afterlight preview. Er litt seint ute med det, men betre seint enn aldri heiter det vel....

     

    ----------------------------------------

    Crazy Gringo spent his Christmas glued to the screen playing the preview version of UFO: Afterlight. Nearly 40 hours were spent with the near finished version of the game, and you can enjoy the fruits of his labour in our hands-on preview!

     

    post-1057-1169675251_thumb.jpg, post-1057-1169675262_thumb.jpg, post-1057-1169675271_thumb.jpg, post-1057-1169675284_thumb.jpg

     

    The geoscape graphics are visually pleasing represented by a very detailed model of Mars. This is where you will be making most of your strategic decisions. These strategic decisions include what territories to occupy, what missions to undertake and where to build off-base constructions like resource mines. Since these decisions have to be carried out by your people they need to the able to get around Mars. To get around Mars your people have different kinds of transports available; UFO and rovers. UFO is used to carry your soldier to the destination and back when on missions. Rovers are used to ferry your scientists and technical staff around Mars when working away from the base.

     

    You can download all the screenshots Crazy Gringo made from our files section, and find links to the first reviews at GameRankings.com

  6. Disse tingene hadde ikke noe å si for spillet. Helt i starten var det litt mangel på resurser, og man måtte bytte litt med de andre, og skaffe litt folk. Men når det var unnagjort, så lot jeg ting bare gå av seg selv og ignorerte tracks/diplomati etc. Med unntak av at jeg av og til måtte legge til noen baser, og derfor legge et par nye tracks. På slutten av spillet hadde jeg overskudd i hundretusen-størrelsen av resursene.

    Einig i at resursane hadde mest å sei i starten. Trur kanskje det har litt å sei kva nivå du spelar på da. Diplomati har innverknad på levelet til soldatane du får. Om du har dårleg relasjon får du dårlege soldatar. I tillegg har det noko å sei for om du får resursar (i starten i alle fall). Tracks har igjen mest å sei i starten, men som med resursar så tippar eg at nivået har noko å sei.

     

    * Base bygging

    5295014[/snapback]

    Jeg fant ikke dette spesielt engasjerende heller, bare noe man måtte gjøre. "OK, nå trenger jeg tydeligvis den typen fasilitet, og den typen der trenger jeg ikke lenger, så da legger jeg de ned og ersatter dem med de andre."

    Er einig i at dette ikkje er ein stor ting, men det var det vel ikkje i veldig stor grad i X-COM heller. Aftershock, som X-COM, er summen av alle dei små tinga.

     

    :yes: Det er her forbedringene virkelig ligger. Selv om ødeleggelsene som er mulige å gjøre er veldig begrensede. Og det er sjelden noe blir ødelagt. Et par hull i noen vegger, og et par kasser som blir disintegret, og that's it. [mimre]Husker hvordan gulv og tak raste sammen i Xcom-serien[/mimre]

    Var nok meir du kunne øydeleggje i X-COM, men alt med måte. Du fjernar firkanta 2d blokker (med dei fleste typar våpen). Du kan skyte hol i veggen i Aftershock og da. Silent Storm derimot... :love:

     

    Problemet med de takitske oppdragene er derimot at det blir for mange helt like oppdrag. Og dermed tar det for mye tid å faktisk være taktisk. Fiendene er ikke smarte nok, og etter hvert i spillet er man så styrkemessig overlegen at man trenger strengt tatt bare en eller to personer for å vinne.

    Yep, einig der. Ein kombinasjon av for like oppdrag og FOR MANGE. Dette spelet er enormt langt, og da bør oppdraga vera veldig bra for å halde det interessant heile vegen.

     

    XCom: Apocalypse er etter min mening overlegent når det gjelder underholdningsverdi.

    Ja, Apocalypse er genialt det. Men om ein startar å analysere det på same måte som me no har gjort med Aftershock, så har alle X-COM spela ein god del som kunne vore betre. Variasjon i taktiske oppdrag? Hehe, skal ikkje starte den diskusjonen nå.

  7. Perfekt ?

     

    Du er nå morsom du  :whistle:

     

    Men nå er det et ordtak som heter alle goe ting er 3 , men tviler på at det gjelder Altar. De kunne nå ha fikset UFO:AS før de begynte på et nytt spill. Men ser jo ut som de livnærer seg på halvferdige produkt.

    5295764[/snapback]

    Og det er sjølvsagt ikkje mogleg å starte utviklinga av eit nytt spel og oppdatere det gamle på likt? Det er stort sett bare dei som programmerar som fiksar bugs. Resten har lite med dette å gjere, og kan derfor starte utviklinga av det neste spelet i serien.

     

    @Cappo: Det er dette me vil prøve å få i gang med "X-COM: Resurrection" kampanjen. Eg fekk nettopp svar frå Nival (Silent Storm, Heroes 5) kontakten min. Alle der er stortsett X-COM fans, og svært mange av dei som jobbar der kunne tenkje seg å utvikle det neste X-COM.

     

    Nå diskuterer me korleis me skal gå fram for å bevise at det er stor interesse for eit nytt X-COM, og kva me skal gjera for å få publisheren med på det. Er sjølvsagt ekstremt liten sjanse for at me kjem nokon veg med dette, men me må prøve.

  8. Høres fint ut med en oppfølger. Håper folka som lager det prøver å gjøre litt mer denne gangen da. De "lovet" at Aftershock skulle bli så mye bedre enn Aftermath, men det ble nesten bare det samme spillet. Det inkluderte noen nye ting, men det føltes ut som at de trodde folk syntes Aftermath var et genialt spill, og dermed trodde at Aftershock ikke trengte å bli så annerledes.

    Håper de gjør noe med Afterlight. De trenger blant annet å gjøre noe med variasjonen. Både Aftermath og Aftershock ble utrolig repetitive etter hvert.

    5293784[/snapback]

    Kan ikkje sei meg einig der. Er ein del ting som enno treng å bli betre, men det er da verkeleg utruleg mange endringar i forhold til Aftermath.

     

    Strategisk

    * 3 forskjellege resursar.

    * Byggje tracks mellom basane.

    * Diplomati (rett nok ganske simpel)

    * Base bygging

    * Enormt masse å forske på og utvikle

    * Mykje betre trenings system for soldatar som gjer dei meir unike

    * Anna seinare i spelet som eg ikkje vil nemne fordi det er spoiler

     

    Taktisk

    * Klatre opp på tak

    * Gå inn i bygningar

    * Skyte på kroppsdelar med rette snikskyttar treninga

    * Skyte gjennom vegger og liknande

    * Mogleg å legge seg ned, og dette har meir effekt

    * Ragdoll effekt

    * Rask og nøye skot

    * Modifiserte våpen (kikkert sikte, lyddempar osv)

    * Blad våpen (kniv, katana)

     

    Aftershock er ikkje perfekt, men å sei at det er klin like Aftermath er feilaktig. Kan gjerne poste nokon stilege skjermbilete for å vise nokon av desse tinga.

  9. Ja, håpar dei greier å planlegge utviklinga betre denne gongen, og slepp problemer med publisher. Men etter å ha sett utviklinga, er eg veldig positiv. UFO: Aftermath var eit så som så spel, medan UFO: Aftershock er ganske så bra. Fortsatt mykje som kan betrast i UFO: Aftershock, men det tredje spelet har potensiale til å bli meir eller mindre perfekt. Tida vil vise.

  10. Jagged Alliance 3 blir nesten garantert ein fiasko. Mist Land virkar mildt sagt som ein gjeng med kløner. Skulle ønske dei aldri hadde fått muligheten til å utvikle spelet.

     

    Når det gjeld UFO series, så ser eg veldig fram til UFO: Afterlight. UFO: Aftermath var så som så, UFO: Aftershock er veldig mykje betre (men ikkje feilfritt), og UFO: Afterlight kan endleg bli det spelet som gjer det meste rektig.

     

    Ellers jobbar me med planer for ein "X-COM: Resurrection" kampanje. Om nokon vil hjelpe til med dette, så kan eg informere nærmare. Veldig i planstadiet enda da, men me MÅ gjera noko for å få eit nytt X-COM spel!

  11. Oppfølgaren til UFO: Aftermath og UFO: Aftershock er under utvikling:

    UFO: Afterlight (working title) is sequel to UFO: Aftermath and UFO: Aftershock series, which brings you completely new insight to story of Aftershock, this time from lonely human inhabitants on Mars.

    • Game play highlights:
       
       
    • combination of global strategy and tactical missions
       
       
    • new strategic game with resources management and terraforming possible in later stage of the game
       
       
    • advanced tactical portion of the game with possibility to enter buildings, different heights, destructible environment, thermo visions and more
       
       
    • even stronger RPG elements, all your subjects are known by name, complex training system, special equipment and more
       
       
    • completely new story building on the events from UFO: Aftershock
       
       
    • large number of new technologies, weapons and equipment to develop
       
       
    • completely new environments on a planet different from Earth
       
       
    • more complex diplomacy option affecting the story
       
       
    • aliens, drones and robots in your team
       
       
    • new enemies and new alien races with variable weapons and battle tactics
       

  12. UFO: Aftershock kom for ikkje så lenge sidan, og her er eit par skjermbilder:

     

    *Spoilers*

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    post-16386-1133791602_thumb.jpg post-16386-1133791707_thumb.jpg post-16386-1133791740_thumb.jpg

     

    Det fyrste bildet visar snipers som passar på kvar sin retning. Neste visar to av tri snipers slått i bakken av ein rakett frå Wargot Power Armour. Hadde ikkje rekna med at den skulle treffe på så langt hold... Siste bildet visar at Cultists ikkje hadde ein god dag i møte med Betty og hennars to MP5... ;)

     

    Fleire bilder i denne tråden.

  13. Ein ting eg synest er litt rart etter å ha lese nokon testar er at fleire sider gjev Aftermath betre karakter enn Aftershock. Det er ingen tvil om at Aftershock har ein del bugs, og sider som kan betrast, men lavare karakter enn Afteremath? Etter mi meining er Aftershock eit lysår foran Aftermath, og eg storkosar meg med spelet. Respekterar sjølvsagt at andre meiner noko anna, men lavare enn Aftermath... (ser at det er ulike testerar på dei to spela da)

     

    Noko eg og har merka meg er at mange spelerar gjev Aftershock meir skryt enn testerane. Men Aftermath var det stort sett motsatt...

     

    @[^..^]Christian: Eg synest Aftershock er utrulig mykje betre enn Aftermath. Stort sett alle områder av spelet er betra, og det er lenge sidan eg har blitt så hekta på eit spel. "Bare eit oppdrag til..." syndromet er det få spel som gjev meg om dagen... :). Sjekk nokon stilige skjermbilder i denne og denne tråden.

  14. Er litt redd at den nye "action" delen av spelet blir litt mykje Tomb Raider for min smak, men håpar ikkje det er tilfellet!

    5116125[/snapback]

     

    Det hender bare en 3 ganger i løpet av spillet og man kan fritt velge å gå en annen rute i stedet for å slåss.

    5122317[/snapback]

    Godt å høre! Fekk eit anna intrykk av eit preview eg las, men om det er tilfellet så er alt greit :)

×
×
  • Opprett ny...