Gå til innhold

Yakamaru

Medlemmer
  • Innlegg

    1 132
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Yakamaru

  1. 42 minutes ago, Snikpellik said:

    Haha nei, ingenting tyder på at folk har fått nok av pride. Fjorårets parade i Oslo var tidenes største, med over 90.000 deltakere, der blant andre alle partiene på Stortinget deltok for første gang, og flere hundre tusen oppmøtte.

    Det er interessant hvordan du forsøker å male alt til venstre for Norgesdemokratene for «ekstreme/ytre venstre». Skikkelig sinna!

    Furten du er, gitt. Norge har en tendens til å komme dassendes etter alle andre, spesielt Amerika når det kommer til trender, det er kun for oss å vente til folk får en oppkvikker om hva pride som en ideologi faktisk handler om og innebærer. Og vet ikke hvor du har Norgesdemokratene ifra, som om de er relevant til samtalen her. Burde du be om husleie da de får lov til å bo i hodet ditt gratis?

    Morsomt også at du ikke siterte screenshotsa av Bethesda og Blizzard. Trenden globalt lener mot at folk har fått nok av pride da det har gått for langt. Spesielt når barn blir involvert.

    • Liker 2
    • Hjerte 2
  2. 4 hours ago, Noxhaven said:

    I India så velger kvinner jobber som er tradisjonelt er mere "mann" arbeid som f.eks. ingeniør, og flere menn velger "kvinne" jobber som f.eks. sykepleier pga. manglene alternativ eller mas fra familien selv om de egentlig ikke vil jobbe med det de ender opp med å utdanne seg til og jobbe med.

    I Norge hvor lønninger er løftet, vi er progressive og vi har et støtteapparat i ryggen, så vi har større generell frihet til å ta valg vi som personer ønsker, og her velger flere kvinner sykepleier og skolelærer jobber og flere menn ingeniør og snekker jobber.

    Det virker nesten som at jo større valgfrihet vi har jo større grad av stereotypisk arbeid velger vi. Gutter liker blå og jenter rosa, uavhengig av hvor progressive vi er og hva foreldrene mener at barna deres burde mene.

    Problemet for noen er at folk velger "feil" når de velger stereotypisk for kjønnet sitt, og ideologene klarer ikke takle at virkeligheten dasker dem i trynet gjentatte ganger. Vi ser 80/20 fordeling meget ofte innenfor alle mulige bransjer og jobber, og for en god grunn. Menn og kvinner er fundamentalt forskjellige og liker forskjellige ting, noe noen folk ikke klarer å håndtere fordi ideologien dems forteller at alt er en "sosial konstrukt" som de feiler gang på gang på gang å rakke ned på og ødelegge. 

    Folk har fått nok av detta virkelighets-benektende ekstremist pisset til det ekstreme/ytre venstre, spesielt når de ikke en gang klarer å definere hva en kvinne er for noe. Og folk har fått nok av detta ideologiske pride møkket. For en som er bi selv er detta kvalmende, spesielt når det dyttes hormonterapi på barn.

    Jeg ser null pride logoer på Twatter, om det er CNN, BBC, Bethesda, Blizzard, +++.

    image.png.a607cf9344f00ff019f7b16dbd4ee394.png

    image.png.eb45b19e1405e3c284fb9989c6f85b87.png

    "Jammen menneskerettigheter er ikke politisk". Eh, jo. En rett per definisjon er politisk, og ligger i selve ordet. Og jeg er lei av at folk forsøker å argumentere dette ad nauseum.

    https://snl.no/rett_-_juridisk

    • Liker 4
    • Hjerte 3
  3. 2 minutes ago, Trippelure said:

    Ja, min erfaring med praktisk-muntlig er å bare pøse på med alt som kan være relevant, selv den minste ting. Det gir uttellig og plutselig har man høyeste karakter 😃

    Indeed. Skal spørre noen av kollegaene mine om de har noen tips og. Han ene fikk meget godt bestått, så skal spørre han hva han gjorde for å få det resultatet. xD

     

     

  4. 44 minutes ago, Trippelure said:

    Det er bra, jeg liker praktisk-muntlig når det er noe jeg kan og liker. Er mye lettere å overbevise da enn på papir. Og i bunn og grunn er det jo det praktiske som er viktigst i disse tingene 😃👍

    Aye. Praktisk-muntlig er lettere da jeg også kan fysisk vise hva jeg driver med. Om det er farlig gods, håndtering av lekkasje av olje, hvordan fat skal stroppes når de heises opp med skyvemast, +++. Er veldig mye som jeg kan gå igjennom.

    • Liker 1
  5. 6 minutes ago, Trippelure said:

    Bare hyggelig 😊 Ja er gøy å kjøre truck, har prøvd meg litt på det i grønnsakslageret for mange år siden.

    Vi håper du består med glans og at muntlig går enda bedre🍀☘️👍🐶🥰

     

    Den praktiske delen blir nok lettere. Har lett over en time med materiell som jeg kan bruke til å gå over med sensoren.

    • Hjerte 2
  6. 49 minutes ago, Trippelure said:

    Så kult! Vi krysser fingre og poter for deg 🍀☘️🐶🥰 Er ikke du også på spekteret? (Mener å huske å ha lest det i en tråd for lenge siden, ikke meningen å fornærme eller noe da jeg er det selv) I så fall er vel logistikk midt i blinken for deg, og vi er sikker på at eksamen har gått og går bra for deg :thumbs:

    Aye, takker. ^^

    Har Autisme, ja. Dunno om eksamen ble bestått da jeg fikk noen skikkelig gørre oppgaver, dog regning og tall som var i oppgave 2 var helt innafor. :D

    Liker veldig å kjøre truck. Det er ekstremt morsomt.

  7. 5 hours ago, Theo343 said:

    Godt innspill i debatten. Det er rart hvordan mange i samfunnet ikke evner å se at det å gå fra å være undertrykket og diskriminert ikke gir deg retten til å undertrykke og diskriminere andre?

    Man skulle jo tro at vi i dagens internett samfunn var opplyste nok til å forstå dette?
    https://envs.ucsc.edu/internships/internship-readings/freire-pedagogy-of-the-oppressed.pdf
     

    https://www.opinion.no/innlegg/seks-av-ti-tror-det-er-trygt-a-feire-pride

    6 av 10 sier det er greit å feire Pride, ifølge opinion.no og som @Snikpellik linket i fjor i en annen tråd. Denne studien ble gjennomført i 2023. Mon tro hvor den ligger nå ettersom folk har fått smake litt på galskapen og ideologien som følger med? Når dette søppelet blir dyttet på barn? At alle de som ikke støtter denne sveitserosten av en ideologi blir forsøkt(fortsatt) stemplet som "homofobiske", selv for de av oss som er LGBT selv? 

    Norge har en tendens til å komme dassendes etter andre land, spesielt Amerika når det kommer til trender. Og uheldigvis, ideologi. Skal nok noen år til her til lands før backlashen virkelig tar av.

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  8. Fra i fjor ironisk nok:

    En 3-4 dager inn i juni kaster alle corps pride emblemer og logoer i fjor. Spørsmålet blir nå hvor mange dager inn i juni det vil ta før de kaster logoene og virtue signalet sitt igjen. 

    Med Budlight og Target som eksempler som har mistet mange milliarder på dette bullshittet vil andre corps også se etterhvert at dette er en dårlig idé, spesielt for business.

    • Liker 5
    • Innsiktsfullt 1
  9. 20 hours ago, BadCat said:

    Hva godt skal du få ut av det? Det blir som å pisse i buksa. Varmen er kortvarig og kulden er evig.

    Damer er nesten halve befolkninga. Det er ikke mangelvare. Den som lever og tenker som at kvinner og ligg er like sjelden som den avskyelige snømannen, får som bestilt.

    La gå, hvis noen har innsett at det er eneste mulighet noen sinne, vel bekomme, men da har man i grunnen gitt opp.

    Hva er målet til folk? Sex er ikke vanskelig å få tak i selv for en med Autisme. Er det orgasme? Det kan man ordne opp i selv. Er det intimitet så må man faktisk jobbe litt for det, og se inn i seg selv og spørre seg selv hva de gjør galt hvis de ikke finner noen.

    Alder har en betydning, en del mer for kvinner enn det har menn, dog kvinner har fortsatt de fleste kortene da det er de som kontrollerer tilgangen til sex. 

    Folk burde finne seg noen hobbyer/interesser å drive med. Sjansen blir mye større for å finne seg noen gjennom de.

    • Liker 1
  10. 47 minutes ago, Sjørøver said:

    Mener du at den eneste løsningen er å skygge unna alt som har med alkohol å gjøre til barnet er 18? Sånn at det blir en hemmelig voksen greie? 

    Nei. Det jeg sier er at man burde bruke sunn fornuft når det kommer til å holde voksne ting unna barn. Det at de ser en ølboks eller to i kjøleskapet er greit i seg selv, det er en annen å lure på unger voksne vaner/smak/interesser. 

    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...