Gå til innhold

Slettmeg01

Medlemmer
  • Innlegg

    461
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slettmeg01

  1. Magnus Rydningen skrev (4 timer siden):

    For meg var det motsatt, jeg digget kontrollen og ble så sykt engasjert i spillet at når jeg var ferdig med det og skulle spille Skyrim så var jeg så skuffet over at man bare trykket på en knapp for å slå? ga opp å spille Skyrim da til man var vant til vanlig kontrollere igjen. 

    Håper derfor de legger opp til både JoyCon kontroll og vanlig stikke for de som ønsker det?

    Da burde du prøve Skyrim VR. ?

    • Liker 1
  2. Leflus skrev (1 time siden):

    Håper virkelig dette stemmer! 

    Super Mario Galaxy vil nok klare overgangen til HD veldig fint, men jeg er ekstra spent på hvordan de kommer til å pusse opp Super Mario 64 og til dels Sunshine. Karaktermodellen i 64 bør i hvert fall skiftes ut.  

    Av alle disse spillene så er nok SM64 det som kommer til å være mest oppsiktsvekkende. 3D-modellene må byttes ut, som du sier, men det tror jeg blir grei skuring da spillet har en ganske minimalistisk arkitektur på alt av 3D-modeller. Det er også et ganske lite spill, relativt sett.

    Må si jeg gleder meg stort, dersom SM64 blir en av de utvalgte. ?

  3. Under en dollar for minnebrikke på noe jeg antar bør være minst 32 GB av noenlunde grei kvalitet? I tillegg må jo selve kassetten også produseres. Nekter å tro at det er billigere enn en plastikkplate. Men prisforskjellen er kanskje ikke så stor i rene produksjonskostnader. Isåfall fint, jeg liker cartridger, og man slipper problemet med utslitte drev. Bare litt blåsing som må til. ;-). Så totalt sett med lisenskostnader og evt reklamasjoner kanskje regnestykket ikke ser så ille ut likevel. Jeje. 

    Husk at det er Nintendo vi snakker om her. Hvis de først velger noe så sært som kassetter, så skal de garantert ha et helt eget format.

     

    Når det skal sies, så er kassetter et herlig format! Herlig retro. Håper det blir som i gamle dager, at kassetten står som en bauta opp av midten på konsollen, med en fargerik etikett. :-)

  4. Som tittelen sier, jeg har en "WindowsApps" på disk (D:), som jeg ikke får byttet brukertilgang på.

    Jeg har funnet ut hvordan jeg gjør dette, og det har fungert ypperlig på alle mapper unntatt akkurat denne "WindowsApps" inn på D. (Har også en "WindowsApps" inne på C, og der fikk jeg endret brukertilgang uten problemer.)

     

    Hva er feil her? Hvordan kan jeg fikse dette?

     

    For ordens skyld, jeg har vært inne på Egenskaper>Sikkerhet>Avansert og endret eierskap, men får ikke endret på noen tillatelser, selv om det står svart på hvitt at min bruker har eierskapet til denne mappen.

     

    EDIT: Dette er på WIndows 10 (x64)

×
×
  • Opprett ny...