Gå til innhold

Goof

Medlemmer
  • Innlegg

    275
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Goof

  1. Har hovedkort med nForce3 inegrert nettverkskort. Når jeg setter i en nettverkskabel, som fungerer fint på andre pcer, får jeg ikke noe signal. Den søker etter signal i 1 sekund, deretter får jeg melding om at "A network cable is unplugged"... Dette gjentar seg kontinuerlig med 1-2 sekunders mellomrom.

     

    Har lastet ned og installert de nyeste driverne, uten at det hjalp.

     

    Andre forslag?

  2. Har et ATI Radeon 9800 skjermkort, hvor jeg bruker begge skjermutgangene (2 x 19" LCD). Jeg ønsker i tilegg å koble en 32" Tatung TV til PCen. Dette er utelukkende for DVD/filmbruk.

     

    Er det mulig å bruke et billig PCI kort til dette? Eksempelvis: PCI skjermkort. Vil det i det hele tatt fungere å ha to ulike skjermkortdrivere?

     

    På forhånd takk for svar!

     

    Alternativt mottar jeg gjerne andre forslag til hvordan TVen kan kobles på.

  3. Skal kjøpe 2 19" LCD skjermer (dual oppsett). De skal primært brukes til kontorarbeid (ikke grafisk), men også litt spill/film.

     

    Har sett på:

    - Samsung 19" LCD Syncmaster 943N

    - Eizo 19" LCD FlexScan S1901

     

    Begge er ca. 1 600 - 1800 kr. Ønsker ikke å gå over 2 000 kr per skjerm.

     

    Noen som har erfaringer med disse, eller forslag til bedre skjermer i denne prisklassen?

     

    På forhånd takk for svar!

  4. Har en Shuttle SN85g4 v.2 med problemer. Når jeg slår den på går det 5 sekunder, deretter slår alt seg av (også lyset på hovedkortet som indikerer at strøm er koblet på). Dette skjer 10-15 ganger hver gang jeg skal skru på, deretter starter den uten problemer. Dvs. at jeg må slå den på 10-15 ganger hver gang jeg skal bruke den.

     

    Antar at dette har med strømforsyningen å gjøre? Bør en ny strømforsyning løse problemet?

  5. Får en bluescreen hver gang jeg starter spill eller video, samt ved jevne mellomrom ved vanlig bruk.

     

    "The problem seems to be caused by the following file: ati2dvag. Beginning dump of physical memory osv...". Skjermkortet er et ATI Radeon 9800 Pro.

     

    Alt har fungert feilfritt inntil i går. Har oppdatert til nyeste skjermkort driver, og prøvd en system restore tilbake til før dette var et problem. Uten resultater.

     

    Håper noen har forslag til løsning. På forhånd takk!

  6. Du bare kobler mobilen til PC`en, og kopierer kartene fra mobilen og til en mappe på PC` en. Deretter bytter du kort og gjør samme operasjonen motsatt vei.

    9089336[/snapback]

     

    Jeg får ikke sett kartdata på minnekortet. Totalt får jeg kun sett ca 130 mb med data (programmer, musikk o.l), mens ca. 480 mb er i bruk - antar at det er kartene. De er heller ikke i noen skjulte mapper...

  7. Forsøkte å oppgradere til et større minnekort (2 gb). Brukte Nokia PC Suite til å lage en backup av det eksisterende kortet (det som fulgte med telefonen, m. kartdata) og deretter sette inn det nye og kjøre en restore.

     

    Da får jeg bare feilmeldingen "A critical error occured", og forslag om å restarte PC og mobil, hvilket ikke hjelper.

     

    Noen forslag til hvordan jeg løser dette? Jeg kan ikke bare kopiere minnekortet over direkte fra explorer, for da får jeg ikke med kartdataen.

     

    Håper noen har forslag.

  8. Har nettop kjøpt denen. Alt ser ut til å fuingere greit, men når jeg starter GPS programmet står den bare søker ("Henter Posisjon"). Det er riktignok første gangen, men det skal vel ikke ta mer enn 10 min?

     

    Symbolet viser en satelitt og et kryss som blinker ved siden av.

     

    Håper noen har forslag, eller ihvertfall kan bekrefte at det er noe galt.

  9. Når Windows Media Center søker etter kanaler finner jeg alle som er tilgjengelig, men ikke alle knyttes opp mot riktig kanal i den interaktive TV-guiden. En rekke av kanalene får status "ukjent".

     

    Hvilke kanaler som blir identifisert, og knyttet opp mot TV-guiden, avhenger av hvilket postnummer jeg benytter meg av (mitt faktiske postnummer identifiserte ingen kanaler).

     

    Noen som har vært borte i et lignende problem? På forhånd takk for svar, eller eventuelt tips meg om en link til norske forum med fler media center brukere.

     

    mvh. jarand

  10. Er på utkikk etter en bærbar PC da jeg begynner å studere til høsten, en ultra-portabel.

     

    Den skal kun brukes til enkle kontorapplikasjoner og internett, ingen grafisk behandling, spilling o.l.

     

    Må koste under 10 000 kr, gjerne rundt 8-9.

     

    Viktig:

    - Må ha trådløst nettverk innebygd, og gjerne ett bra nettverkskort da jeg skal bruke dette hvor dekningen er svak

    - God batterikapasitet er helt sentralt 4-5 t +

    - Liten og lett, skal brukes daglig på bussen

    - Skjermstørrelse er ikke viktig, men må være under 15" med hensyn til dimensjonene

     

    Mindre viktig:

    - Ønsker å nedprioritere ytelser så langt det lar seg gjøre innen rimelige grenser, dersom det bidrar til økt batterikapasitet eller lavere pris

    - Kun dokumenter, dermed er ikke lagringsplass viktig - over 50 gb

     

    Kan ikke være mer enn 40 * 30 cm (ikke naturlige mål på PC, men absolutte størrelses krav).

     

    På forhånd takk for svar!

  11. Er koblet på et privat trådløst nettverk (ruter) og har internettilgang gjennom denne. Alle PCene deler en felles arbeidsgruppe, men selv om denne er valgt hos meg, kan jeg ikke se noe av de andre maskinene og omvendt. Dersom jeg skriver inn "\\navn" i explorer får jeg tilgang til andre maskiner, men dette er tungvint, og utelukker deling av printer.

     

    Noen forslag til hvordan dette kan løses?

  12. Har en K700i og benytter orginal Sony Ericsson programvare (fulgte med på cd) for å synkronisere denne med PCen. Likevel åpner ikke denne programvaren for å kopiere meldinger (sms/mms) fra telefonen til PCen, en mulighet jeg gjerne skulle hatt ettersom meldingskapasiteten på telefonen er relativt dårlig, og jeg gjerne skulle tatt vare på mottate meldinger.

     

    Finnes det noe annet program som tillater en slik synkronisering?

     

    På forhånd takk for svar.

  13. Synes synd på typen, ganske hardt å sparke ham for å være et menneske.. jada, alt dreier seg om penger, men de må erstatte en såvidt jeg kan tenke meg dyktig ansatt med lang erfaring og godt innarbeidede rutiner.

    5543189[/snapback]

     

    Megleren det var snakk om utførte feilhandlen og unnlot å nevne det med en gang. Det ble ikke oppdaget før i ettertid, tror det var snakk om flere uker. Attpåtil hadde markedet gått i mot den posisjonen han kjøpte/solgte, så tapet var større enn da det skjedde.

     

    Slikt skal jo selvfølgelig rapporteres inn med en gang.

     

    Det er en god grunn til å sparke en ansatt.

  14. Har sikret litt gevinst i TOM, og sitter fortsatt med rundt 50 % i selskapet. Her har det ikke skjed så mye siden jeg kjøpte, og jeg vurderer å selge ut resten nå, fordi den rett og slett ikke beveger seg vesentlig.

     

    Resten har jeg satt i IMDC på Nasdaq, kjøpte i dag på brudd av en liten konsolidering i en kraftig stigende trend.

  15. TOMRA

    Etter 4 måneder med oppgang har TOM gått inn in noe brutal konsolideringsformasjon (mye pga svak OSEBX). Konsolideringen kom i form av en Cup and handle formasjon, som brøt ut i forrigje uke, og har nå fått en throwback til støtten (stiplede linje), noe som skjer for 75 % Cup and handle formasjonene. Volumbalansen er god, og de siste dagenes nedgang har vært på lavt volum.

     

    Har selv handlet en del TOM. Legger man cup and handle formasjonen til grunn for kjøpet, er nedsiden liten, ettersom støtten brytes allerede 45,5. Potensialet oppover er vanskelig å fastsette, og avhenger vel også i stor grad av det generelle markedet, men regner med oppgang. Om man vil redusere risikoen (og potensiel oppside) kan man vente til brudd av 50.

     

     

    Så noen fulgte med på RGT. Jeg kjøpte også i denne i påvente av brudd på triangelet, men solgte meg ut ideet den nedre trendlinje ble brudt. Formasjonen nå minner mer om en stigende kjegle, og kan i værste fall bare være en liten konsolidering av den negative trenden.

    post-15525-1133375546_thumb.png

  16. Startet opp maskinen, og fikk feilmelding om at noen systemfiler manglet. Må derfor re-installere, men ønsker å redde noen dokumenter først.

     

    Har satt hardisken med windows installasjonen i en annen PC, men jeg får ikke tilgang til mine dokumenter, admin, fordi området er sperret (hadde selvfølgelig passord på PCen min).

     

    Hvordan kan jeg kopiere og redde disse dokumentene?

     

    På forhånd takk for forslag.

     

    Mvh. Jarand

×
×
  • Opprett ny...