Gå til innhold

aluxez

Medlemmer
  • Innlegg

    3 314
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aluxez

  1. Hei. 

     

    Jeg lurer litt på hvor stor forskjellen er hvis man snakker om en litt enkel PC til gaming av lettere art (CS2/DotA2 og liknende). 

    Jeg har nylig kjøpt denne PCen for 9000 kr ca: https://www.elkjop.no/product/gaming/gaming-pc/barbar-gaming-pc/lenovo-loq-15-i5-12h165124050-156-barbar-gaming-pc/650451?fbclid=IwAR00gus8VQtI-whoSpdTdw9C-BrZjpDQ3VWE8E1rgx1wUBHX3LvIOpsIaT4

     

    Hvor billig kan man få en stasjonær PC med tilsvarende ytelse? 

  2. Kajac skrev (På 14.2.2022 den 10.47):

    Det er alltid mulig å vente seg ihjel, da det alltid kommer noe nytt og bedre. Om det er en elbil på markedet som treffer dine behov og du har lyst på, så kjøper du nå. Ellers kan det være greit å vente.

    Ja. Jeg kunne kanskje lagt til at jeg ser er mest interessert i SUV-er og andre litt større biler, og der er vel kanskje utviklingen litt større, men ganske stor andel modeller som er helt nye eller på vei til å bli lansert. 

  3. Ja skjønner. Mitt håp var kanskje litt at med koronakrise, shippingkrise, kinesernes inntog i markedet og ny Teslafabrikk i Europa så kunne man kanskje håpe på bedre tilbud og priser utover året. Eller er det bare ønsketenkning kanskje?

  4. Jeg trenger ny bil, men synes det skjer så utrolig mye i markedet for tiden, med nye modeller, som kanskje kan være vært å vente på. Er det en god idè å kjøre noe korttids-leasing/abonnement-ordning i noen måneder, for å kjøpe seg litt tid for at årets modeller får etablert seg? Er jo mange modeller som kommer i løpet av 2022, som vi vet lite om enda bortsett fra infoen produsentene selv gir oss. 

    Eller vil det alltid være slik at har lyst å vente for å se hva som kommer?

  5. Hei. Jeg har en vw passat 2006 modell. Bilen brukes stort sett til småkjøring. To ganger i vinter har jeg ikke fått start på bilen pga flatt batteri. Så lurer jeg på, er det best å kjøpe et nytt batteri, eller kjøpe en batterilader? 

    Det er jo å regne med at batteriet vil gå tomt hvis man nesten bare småkjører, men et nytt batteri vil vel i hvert fall tåle dette bedre? Nå har jeg lenge følt at batteriet virker litt svakt, at det liksom såvidt har fått startet bilen selv om det "burde" være godt ladet grunnet kjøring. Batteriet er jo gammelt, så det er jo forståelig. Men jeg hadde bilen inne på verksted for et år siden og spurte om de kunne teste batteriet i samme slengen, og de sa at batteriet var bra. 

    Så hva tenker dere? Takk for hjelp.

  6. aomt skrev (5 minutter siden):

    Takker! Då er 2 par bestilt. Dama ønsket seg NC gasnke lenge. Til 1000kr er det meget bra kjøp. De taper nok til Sony når det gjelder NC, men så er det 1000vs2500kr pdd.

    Hei. Tenkte å si ifra om noe jeg oppdaget, nemlig at den modellen ikke er trådløs. Mulig det er et godt kjøp likevel? Men gjorde at jeg ble litt mer skeptisk og at prissammenligningen ikke ble helt rettferdig.

  7. Hei folkens. Har lenge tenkt jeg skulle kjøpe noen hodetelefoner, så tenkte nå var en grei anledning. Er det noen som vet hvor man får mest for pengene på black friday idag? Det jeg er ute etter er et headset til musikk, med bluetooth, gjerne med støyreduksjon. Har ingen spesifikk prisklasse, ønsker bare å få mest mulig for pengene. 

    Noen forslag jeg allerede har sett: https://www.teknikmagasinet.no/produkter/lyd-bilde/hodetelefoner/over-ear/supra-nitro-x-bt-black-over-ear?fbclid=IwAR01cYnTeuiZ8z3sKyNFuQSAciB5DTrL36jP5kFqHVadrLq3isQf_0wBLDU

     

    https://www.komplett.no/product/1095226/tv-lyd-bilde/hodetelefoner/hodetelefoner/skullcandy-venue-traadloese-hodetelefoner#

     

    https://www.komplett.no/product/1099550/tv-lyd-bilde/hodetelefoner/hodetelefoner/sony-wh-1000xm3-traadloese-hodetelefoner#

     

    På forhånd takk for hjelpen.

  8. Takk for svar.

    Har sett litt etter brukte PCer på Finn, men sitter vel igjen med følelsen av at folk forventer alt for mye for pcer som er flere år gamle. Har heller ikke så veldig lyst til å kjøpe brukt av noen på andre siden av landet, bare av hensyn til sikkerhet.

     

    Føler vel kanskje at det du foreslår vil være litt overkill for min bruk? Jeg spiller jo altså ikke spill som er blant de mest krevende. Er heller ikke et must for meg å ha grafikken skrudd på det høyeste heller. 

     

    Her er en annen jeg så litt på https://www.proshop.no/Baerbar/HP-ENVY-17-r100no-173/2545085?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite

    Virker jo bra i forhold til pris i hvert fall? Forskjellen ligger vel i skjermkortet. Er det stor forskjell på nvidia 960 og 950?

  9. Hei. Ønsker meg en ny laptop til skole, og gaming.

     

     For tiden er DotA2 det eneste spillet jeg spiller, men ønsker gjerne å ha muligheten til å fyre noe Starcraft2 eller CS til tider. 

     

    Mesteparten av tiden vil pcen stå på skrivebordet med skjerm og tastatur koblet til, for å få stasjonær-følelsen.Men vil gjerne også bruke den litt til surfing i sofaen eller på skolen og hytten. Tenker derfor at jeg ønsker at skjermen er 17".

    I tillegg ønsker jeg at det skal være SSD. Har ikke krav om at det skal være mye langringsplass, klarer meg fint med 250 gb lagring totalt sett, men vil gjerne ha litt SSD tilgjengelig. Forsåvidt unødvendig med 1 tb langring slik mange pcer kommer med.

    Har allerede funnet noen kandidater, f.eks disse to:

    https://www.komplett.no/product/877675/pc-nettbrett/pc-baerbar/gaming-pc-er/msi-gl72-173-full-hd-matt

     

    https://www.komplett.no/product/854096/pc-nettbrett/pc-baerbar/gaming-pc-er/asus-rog-gl752vw-173-full-hd-matt

    Prismessig er dette så langt jeg vil strekke meg. Vil gjerne ha noe som er billigere, men det viktige er at man får god valuta for pengene. Det som gjorde meg litt usikker mtp disse var denne testen:http://www.notebookcheck.net/MSI-GL72-6QF-Xotic-PC-Edition-Notebook-Review.161014.0.html
    Det står det f.eks at "The screen shows relatively slow response rates in our tests and may be too slow for gamers."

    Er det noen andre gode kandidater der ute som gir mer for pengene? Da tenker jeg kanskje særlig på pcer som er billigere, men likevel gode nok?

  10. Hei alle. Jeg skal kjøpe en ny smartphone. Er veldig prisbevvist. Vil helst betale rundt 1000 kr, men kan strekke meg helt opp til 2000 dersom det er noen virkelig gode tilbud der ute.

     

    Min bruk er ganske enkel: Det er ringing, meldinger, facebook, snapchat, sjakk, spotify osv. Ikke så mye avansert bruk. 

    Vil helst ha en som tåler en støyt, og gjerne litt vann. Ellers er jeg ikke så veldig opptatt av skjerm og kamera. 

    Så, hvor er det jeg får mest for pengene akkurat nå? 

    Har sett litt på microsoft sine lumia modeller, er de gode, hvilken modell bør man i så fall gå for? 

    Har sett på litt tester av billige telefoner, den her f.eks http://www.tv2.no/a/7622877/

    Det som er litt irriterende er at det virker som at alle disse billige telefonene har gått OPP i pris det siste året, for den samme modellen. Det er jo litt surt. Så kom gjerne med innspill!

    Er også åpen for å kjøpe brukt om det betyr at man får veldig mye for penga, i så fall i Bergensområdet.

     

    Så spørmålet er: hvor får man mest hardware for pengene. Har ikke noe særlig preferanser mtp operativsystem etc.

    • Liker 1
  11. Hei, og takk for gode og raske svar! Det er noen heftige forslag dere har kommet med, skal vurderes. Som ventet kommer det forslag i øverste prissjiktet, eller over dette. Føler det skjer i enhver slik tråd, enten det er PCer, TVer eller sykler som skal kjøpes, hehe. Så får se hva jeg kan skrape sammen.

    Noe annet jeg lurte på som jeg kanskje kunne spesifisert bedre: siden vi skal koble til PS4, er jo smart-funksjonene egentlig ikke nødvendige. Vil man ikke da få mer for pengene ved å kjøpe en TV uten smart-funksjoner? 3D-funksjon er heller ikke noe interessant.

    Kan vel også legge til at den "gamingen" det er snakk om er i hovedsak at madammen spiller Tomb-raider og singstar. 

  12. Hei! 

    Skal kjøpe ny TV til stuen. Skal brukes til å se film og serier.

     

    Har PS4 som skal kobles til. Bruker ikke vanlige TV-signaler, bare netflix, sumo, nrk nett-tv osv. Vil gjerne ha muligheten til å koble til PCen. 

     

    Vil helst ha 50", men er villig til å strekke meg for å få en god deal. Sitter ca 5 meter unna TV-en. 

     

    Vil absolutt ikke betale mer enn 6000kr, helst mindre.(er veldig prisbevisst).

     

    Ingen "krav" til TV-en , vil bare få mest mulig for pengene. Har liten peiling på TVer, (men en del på data). Er ikke frenetisk opptatt av bildekvalitet, men vil selvsagt ha best mulig for pengene. 

     

    Så da blir spørsmålet: Hva er den beste dealen der ute for øyblikket?

    Takk for hjelp. 
     

×
×
  • Opprett ny...