Jump to content

Billon

Medlemmer
 • Content Count

  318
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Billon

 1. Det som fikk meg over fra pc til konsoll var det "sosiale". Har fått samboer som kan sitte ved siden av meg på sofaen og lese boka hennes, mens jeg gamer. Det har bare blitt sånn etterhvert i guess.
 2. Hei, Jeg hadde problemet med høyre sticken på ps5 kontrolleren. Litt annerledes enn det du har men jeg tok kontakt med playstation norge. Jeg fikk beskjed om å sende kontrolleren via posten. Et par dager senere så fikk jeg en ny kontroller. Utrolig bra kundeservice de har.
 3. Hei, så jeg har holdt på med dette for ca 4 uker nå. Jeg merker det har blitt "bedre", men jeg blir så usikker av de tallene jeg får av withthings vekta mi. Jeg skjønner at mann ikke skal stole på tall, men lese trendene. Jeg skjønner ikke hva trendene sier. Går jeg ned i vekt for mye, eller ikke nok? legger ved skjermbilder av vekt og fettprosent statistikken for siste 4 uker. Jeg har veid meg på samme tidspunkt hverdag. Hva kan dere lese ut av de bildene? sånn at når jeg er først i gang, så kan jeg prøve å optimalisere hele prosessen. bilde 1 er av fettprosent, og bilde 2 av vekt. Jeg trenger 4-5 ganger i uken med ca -500 kal hverdag. Protein inntak mitt ligger mellom 195-210g.
 4. ^Men jeg skjønner bare ikke hvorfor flere forskjellige kalkulatorer på nettet sier at jeg må ligge mellom 180-220 g proteiner hverdag, og utifra det dere sier så er det bare rundt 136g.
 5. Hei jeg er ganske ny på dette her ja. Jeg har bare valgt det som er anbefalt av appen, altså den spurte hvor mye kilo jeg ville gå ned i vekt og da anbefalte den en tidsperiode. Ut ifra de 2 målene så valgte den daglig kcal inntak på 1600. Det jeg tror jeg har gjort feil er at jeg har valgt feil plan, appen tror sikkert at jeg bare prøver å gå ned i vekt og ikke bare redusere fettprosenten. Litt usikker på hvordan jeg får lifesum til å starte den planen. Men ja, du har rett. det er bruker feil
 6. Tusen takk for alle svar. Det settes stor pris på. Jeg er en nybegynner, og dette er noe jeg skal gjøre for første gang. Inntil videre så har jeg fått svar på det jeg lurer på takket være dere. Kommer nok til å legge inn ny melding her hvis det er noe annet. Tusen takk folkens ❤️
 7. Hei og tusen takk for svar. Dere alle har rett om at 1600 er for lite, jeg har fått kommentarer fra dama, og lagt merke til selv at jeg har tapt en del muskler. Utifra online kalkulatorer så forbrenner jeg rundt 2400 kcal daglig for mantain. Planen er å gå til 1900 kcal daglig. Det jeg er usikker på nå er hvor mye proteiner jeg skal ha i tillegg til 1900kcal. Brukt online kalkulatorer og kommet fram til svar fra 170 til 202g protein daglig.
 8. Hei, og tusen takk for svar. Jeg tenker å høre på dere begge og øke daglig kcal inntak. RP diet app du nevner, har den sånn skanne funksjon? at du bare skanner maten og appen finner riktig næringsinnhold i maten?
 9. Hei og tusen takk for svar. Den appen er bare ment for folk som skal ned i vekt. Eneste grunnen til jeg bruker den er fordi at jeg kan bare skanne matvaren som jeg skal spise, og appen finner næringsinnhold. Jeg skal prøve å satse på 1900 kcal daglig fra nå av. Etter å ha prøvd en del protein kalkulatorer på nettet så har jeg kommet fra til at jeg trenger fra 180g protein til 220g protein. Men du sier at jeg ikke bør ha mere enn 1,7g x vekta mi? Syns du det er smart å gå ned i protein inntak til 136g som er 1,7 x min vekt?
 10. hei, Jeg prøvde å spørre R/fitness men tråden min ble nedstemt ut av subreddit uten at jeg vet hvorfor. Jeg er ute etter tips og er litt usikker på om jeg gjør det riktig. Kopierer og limer inn fra andre tråden. Male/36/179.5cm/80.2kg I have trained for 3-4 years now, and have built some muscle. I want to go on the journey of lowering my body fat. i bought Withthings body composition scale and it puts me around 20-22% bodyfat. I know its not accurate, im just using to see what direction im going. I want to go on lowering bodyfat and keep as much of the muscles as i can. I have started using Lifesum app on my phone. i have set a goal for lowering my weight slowly. It puts me on 1600 calories to eat everyday. Thats fine. After using online protein calculator, i need to eat around 180g of portein everyday. I have been eating as much protein i can, also drinking 3 whey-80 proteinshakes everyday. Im currently on my 9th day now. Lifesum tells me that im eating around 60-80g fat everyday aswell. So basically im around -600 calories everyday, with 180g protein intake. Thats while im hitting the gym for lifting weights. Im just wondering if im doing it right? isnt protein and fat calories aswell? do you guys have any tips for me? Is protein shake a decent way to intake proteins. if i keep doing this my body fat will lower over time, and i will remain some of my muscle?
 11. Så Ukrainias president tale til kongressen i USA. Han etterlyser no fly zone over landet sitt igjen. Jeg skjønner han gjør det, og jeg syns det er forferdelig det som skjer, men det siste Nato/USA bør gjøre er å blande seg i konflikten. Alt bør gjøres for å dempe konflikten og ikke eskalere dette. La oss ikke glemme at Russland er atommakt, og dumme trekk her kan ha konsekvenser for milliardær av liv rundt omkring i verden. Håper virkelig at Nato ikke biter på talen. Jeg støtter ikke russland eller putin på noe vis, men jeg vil ikke se konflikten forverre seg. Btw er veldig glad for at Trump ikke er president av USA akkurat nå, kan se for meg at han hadde gjort noe dumt i denne situasjonen.
 12. Jeg virkelig håper at de lanserer den til PCen også. Spilte GT6 på playstation og elsket den. Kommer nok til å kjøpe denne til PS5 også. Vil at alle skal få muligheten til å oppleve GT7.
 13. Jeg vet ikke. kommer nok til å se filmen men Nathan er en mann, kanskje i 30 årene. Alltid sett han som en gutt i en manne kropp. Han skuespilleren er litt ung syns nå jeg.
 14. Hva er galt med deg? det har skjedd noe fryktelig, folk har mistet sine nærmeste og du sitter her og snur dette til din agenda. Vi vet ikke hva som har skjedd ennå. Blir det ikke slitsomt å gå rundt med alt det hatet du har inne?
 15. noen som gidder å sende meg invite til smoothstreams?
 16. Eneste Manga jeg har giddet å lest, og elsker Berserk anime. Utrolig synd at han døde. RIP.
 17. Det jeg har sett i kommentarfeltet er at folk liker å kommentere uansett om de har peiling på noe eller ikke.
 18. Jeg var litt heldig og fikk Returnal i postkassa igår. Den overgikk alle mine forventninger.
 19. jeg bare orker ikke å diskutere hva du tenker om et spill. det er ikke å misse poenget, men å overse din mening
 20. For dere som kan være interessert i Days gone 2. Det er en signerings kampanje pågang. tenkte jeg skulle dele den med dere. Days gone hadde middelmådig historie men alt annet var ganske bra, jeg tenker at 2 har potensial til å bli en kjempe spill. http://chng.it/8tbBbmTpSn
 21. A way out er av samme utviklere som it takes two. Lego spill har couch co-op og det fins en del andre spill også. hvor gammel er dattera di? hvis jeg skal nevne noen. a way out lego spill unravel two scott pilgram diablo? cuphead street of rage 4 degrees of seperation overcooked rayman legends alt jeg kan komme på akkurat nu, kos dere
 22. Jeg har prøvd den, men den var ikke noe for meg. takk for forslag
×
×
 • Create New...