Jump to content

Billon

Medlemmer
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

111 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. burde ha formulert meg bedre men det jeg mener er at på finn så ligger ps5 disk for rundt 10k, og da får du kun konsollen. fra PK så får du headset, ekstra kontroll, spill og et gave kort. bundle har mere verdi.
 2. det kommer jo ann på behovet ditt. trenger du 2 kontroller? hva syns du om spiderman spillet. headset er ikke noe særlig og pakken er litt overpriset. hvis du ikke vil vente mere så kjøper du den, det er ikke et forferdelig kjøp.
 3. det vet jeg ikke noe om, bestilte bare en. begynte å bli urolig, fordi jeg trodde at de hadde tatt inn for mange bestillinger. de påstår at de var obs på det før de åpnet for salg, og hvis du har fått ordrebekreftelse så får du din ps5.
 4. prata nettopp med en fra coolshop support, han skulle være noen slags leder. og han mente at de har vært flinke til å ta ned artikkel siden etter at de var utsolgt. Han følte veldig sikker på at hvis det står akseptert på ordre, så får dere tilsendt ps5.
 5. syns du burde selge til folk her som ikke har fått ennå, til kostpris. da mener jeg ikke meg. tenk deg hvor mye du hadde satt pris på hvis noen hadde gjort det for deg, mann blir ikke rikere av et par tusen lapper på finn
 6. så lag ny tråd da. slutt med grininga. Du skjønner vel at grunnen til folk er fortvilet ? fordi de ikke er sikre på om de får tilsendt ps5 eller ikke.
 7. Bestilling, levering, forsinkelse og fortvilelse - Frakt og lagerstatus lag ny tråd hvis du vil ha kun oppdateringer på drops!
×
×
 • Create New...