Gå til innhold

Fisketorg

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fisketorg

  1. Hei!

     

    Jeg er inne på tanken ved å skaffe meg mobilt bredtbånd som jeg kan bruke mens jeg er i forsvaret, grunnet at nettet der opp er ekstremt tregt. Tenker da i hovedsak til å spille WoW og BF mens jeg har dødtid i helgene. Har sett litt rundt på denne siden http://www.mobiltbredbånd.org/ men blir fortsatt ikke helt klok på hva jeg eventuelt skal velge. Jeg henvender meg derfor til dere og håper dere kan hjelpe meg å velge.

     

    Det første jeg lurer på, er dekningen. Er stasjonert ca 20 minutter utenfor kirkenes og lurer på om dette er for langt vekke til at jeg kan få bra nok hastighet. Kan jeg sjekke dekningen her oppe på et eller annet vis?

     

    Det andre jeg lurer på, er dette med fri databruk. Ser det står ubegrenset på noen og restriksjoner på andre. Vil ubegrenset databruk si at jeg kan bruke nettet så mye jeg vil, uten å etterhvert på redusert hastighet eller betale ekstra?

     

    Mine krav:

    - Ingen bindingstid. Har lite lyst til å binde meg i et helt år, for så å finne ut av at nettet ikke funket noe særlig bra.

    - God nok hastighet til at jeg kan spille på nettet med helt grei ping

    - Stabilt

    - Helst ingen ruter

     

    Håper på svar :)

  2. Hei!

     

    Jeg har i flere måneder vurdert veldig sterkt om jeg skal søke krigsskolen, etter jeg har fullført førstegangstjenesten min. Har angående dette et spørsmål til noen som har erfaring fra krigsskolen. Hvordan er det egentlig å gå på krigsskolen? Har man tid til hobbyer og andre fritidsinteresser, eller er det mye øvelser osv som tar den tiden?

     

    Planen er hvertfall å søke logistikk og ressursstyring, som foregår ved sjøkrigsskolen i Bergen, hvor jeg bor.

    Vil jeg kunne leve omtrent som en "vanlig" student med litt ekstra krav?

  3. 21. januar er dagen og har akkurat bestilit flybillett!

    Er det mange som trener til innrykket? Har gått en del med tung sekk i fjellet, og trener styrke ved siden av.

     

    Har et lite spørsmål, hva er sjangsen for å bli plassert i GAKP? Er det slik at de tar de som behersker oppgaver dårligst, eller er det ganske tilfeldig? Kommer til å bli ekstremt demotivert om jeg blir plassert der.

  4. Tenkte å gå Maverick deck, siden jeg allerede har en del skill points og abilities på pistoler. Har derfor begynt å ta litt på blades. Nå trenger jeg bare et sverd :p Er dette et deck jeg kan bruke utover? Eller burde jeg skifte det i senere tid?

     

    EDIT: Mer spørsmål! Prøvde meg på Savage Coast. Tok ett mission og klarte det, men det var sinnsykt vanskelig. Tror ikke jeg helt har gear til det enda? Får tydligvis lite gear av å bare gjøre quests, så er det en bedre måte å skaffe dette? Snakket med noen i guilden og de anbefalte at jeg burde ta meg noen turer i Polaris. Hvordan kommer jeg meg hit?

     

    Blir mye spørsmål, men det må til!

  5. aha! Da skjønner jeg det! Tall for hjelpen :)

     

    En ting til. Det er jo ikke noen klasser man velger når man lager characteren, men alikevel tror jeg kanskje at det er det? Når jeg trykker "n" og ser på skills/abilities, ser jeg at det står noe greier helt til venstre for skjermen. Bla. Enforcer og Grifter(?) når jeg trykker på rullegardinen. Er et slik at dette er svaret på klasser i spillet, eller er det noe helt annet?

  6. Kjøpte meg TSW i går kveld og har ikke klart å legge det vekk siden.

    Begynte på Arcadia ettersom det var den serveren jeg fikk inntrykk av var mest aktivitet på. Noen andre spiller her? Heter Whourkr og med på litt samspill.

     

    EDIT: Har et lite spørsmål angående våpen. Er det slik at jeg får mer f.eks hit rating om jeg har et våpen i "slot nr. 2" i tillegg?

  7. Brått får jeg følelsen av at jeg må være en av de snilleste å greieste kiwi-ansatte som finnes ;) Ikke irriterer dato-jegere meg, ikke irritere kø meg (vi er alltid minimum to på jobb og så lang kø blir det aldri at vi hadde trengt tre, selv ved datojeger), og med det nye systemet går uansett alt så mye kjappere. Men så vet jeg også hvor datoen på hver eneste var er gjemt så det tar meg ikke lange stunden å gå over datoene. Men derimot er jeg også heldig å jobber i en butikk som gjør jobben sin skikkelig, og vi har sjeldent mer enn 1-3 datojegerene innom i måneden som finner noe :)

     

     

    Hvor mange datojegere som kommer innom, varierer veldig. På tirsdag kom det så mye som tre stykker innom, og de lagde stor kø. Skal legge meg delvis flat her, her var den en ny låseansvarlig som ikke helt klarte å gjøre datorunden. Uansett, har opplevd at det kommer folk inn som klemmer på frukten, tar med jordbær som i mine øyne ikke her felt perfekt, men spiselig. De står også og argumenterer med meg i evigheter om at disse jordbærene ikke er spiselige. Den ene gangen husker jeg at det var en som gikk rundt til kundene som var tilsynelatende irritert på ham og spurte om de ville spist jordbærene. Dere må jo skjønne at det er litt irriterende?

  8. Jobber selv i Kiwi noen ganger i uken, og jeg har personlig ikke noe i mot at folk finner en vare eller to og får penger for det. Det er derfor denne garantien er laget, for å stå ved et prinsipp. Uansett, når det kommer til "datojegere" så ser jeg at det er de samme typene som kommer innom og gjør dette. Det er hovedsakelig personer som almenheten ikke akkurat vil kalle "kremen av nordmenn"(for å formulere meg på et enkelt vis). Jeg snakker da om alt fra 22 år gamle folk med utslitt "Russ 2009" genser, til veldig synlige sosialt utilfredse 50 år gamle menn som ikke kan møte blikket til en 19-åring. Ikke for å virke angripende, men føler ikke du deg ikke litt dum når du kommer fram til kassen, det er lang kø som du bidrar til å gjøre lengre, og du skal ha utbyttet ditt? Spør ydmykt, hvordan føles det å være plassert innenfor denne kategorien?

     

    - "Hei, hva er din jobb/hobby"

    - "Jeg finner dårlig frukt og utgåtte varer på kiwi!"

     

    Når det kommer til at kiwi-ansatte klager på "datojegere" er det ikke fordi det er oss det går utover, på den måtene dere forklarer det. Varene man finner, går automatisk som svinn i kassen og det er bare å kaste de i "svinn-korgen", som uansett skal tømmes hver dag. Noen ganger kaster vi det bare i søppelspannet under kassen. Det er omtrent som å reise seg opp fra sofaen og kaste noe i bosset, en kjapp og enkel prosess. Uansett, grunnen til at vi blir irriterte, er fordi det å gå igjennom hver eneste vare dere kommer med til kassen, for å sjekke om varene er gått ut på dato, eller om det er mugg på mandarinene, tar tid. Den tiden vi da må bruke på deg, går utover de som står bak deg i køen og ønsker å handle på en vanlig måte og kanskje ønsker å hente noe i posten i tillegg. Kanskje har de dårlig tid? Og når vi er få på jobb litt utover kvelden, blir det rett og slett totalt kaos og lange køer. Jeg ber deg, vær så snill ikke kom med kommentaren: "Hvorfor kan ikke de ansatte gjøre jobben sin?" Det blir rett og slett bare ekstremt dumt. Hvorfor kan ikke dere bare finne en måte å tjene penger på, uten å utnytte andre og spre kvalme?

     

    Jeg prøver å spare meg for den klisjé kommentaren at jeg synes synd på dere, men det er vanskelig.

     

    "Happy hunting!"

    • Liker 2
  9. Hallo!

     

    Begynte å jobbe i dagligvarebutikk for ca. 3 måneder siden. Nærmere bestemt, jobber jeg i Kiwi.

    Hørte i dag fra en medarbeidende at jeg har rett på å få tillegg, dersom jeg jobber mer enn 52 timer i måneden. Jeg har derfor sett på lønnsavregningen min for Juli, hvor jeg jobbet 64,25 timer, og funnet ut av at jeg ikke har fått noe some helst tillegg, Fikk høre at arbeidsgiveren min ikke delte ut noe tillegg, foruten om man ikke var oppmerksom og sa ifra om det. Dersom jeg har krav på tillegg, er det i det hele tatt lov til å gjøre dette? En annen som jeg jobber med, har heller ikke fått noe tillegg, og han har jobbet over 52 timer hver måned.

     

    Har prøvd å lese litt rundt på diverse forum og LO.no, uten å bli noe spesielt klokere, så jeg henvender meg til dere.

     

    Om det er relevant, så har jeg hatt arbeidskontrakt hele perioden mens jeg har jobbet på Kiwi.

     

    Håper på svar.

  10. Ikke skyt meg om jeg tar feil, men tror at når man sier habla, istedenfor hablas, regnes det som høflig form. F.eks når man snakker til eldre mennesker. På norsk vil det bli:" Snakker de castellano?" som i god gammel norsk fra 50-tallet.

    • Liker 1
  11. Hmm, interessante svar. Skulle gjerne likt å forsøke meg på antilope i jerkyform!

     

    Ønsker ikke å snakke til veggen her, men hvilken antilope liker dere best?

     

    For min del er "gaffelantilopen" det jeg pleier å få i meg en god lørdag etter en tung dag på jobben. Den sies å produsere avkom veldig sjeldent, slik at prisen på kjøttet er som regel veldig dyrt. Pleier å gjøre det personlig hvis jeg ikke klarer å holde "sikleorganene" mine tilbake. Det som er så spesielt med dette kjøttet er konsistensen på det. Sammenlignet med kjøttet man finner i for eksempel spring eller imapala-antilopen, er det veldig ofte en helt spesiell mørhet. Jeg er ikke noen kjøtt-ekspert akkurat, men dette kjøttet er bare helt fantastisk.

     

    Så har vi selveste kongeantilopen! Å herregud så fantastisk den er! :love:

    Image1.jpg

    Denne er sjelden fangst på markedet! Spesielt når en beveger seg utenfor Norge sine grenser. Har øfte dratt nedover mot Zimbabwe og Mosambik-området for å fakke disse rakkerne, men de dukker faktisk aldri opp. Til tross for prisen du må betale, vil jeg si det er absolutt verdt det. Dette er kjøtt man kun spiser på julaften!

  12. Fyrer den delen av gearet mitt jeg bruker:

     

    "Selvkonstruert Ibanez"

    26451_10150117584905524_825380523_11462974_6093219_n.jpg

    - Ibanez RG320 - Kropp

    - RG3X - Hals

    - Evo neck og Evo2 bridge - Pickups

    - Edge-Pro - Tremolo

     

     

    Kjøpte absolutt alle delene på denne gitaren hver for seg og skrudde den sammen(foruten elektronikken). Et gøyalt eksperiment som jeg definitivt kommer til å gjenta.

     

    Agile Interceptor Pro 725

    65199_10150287947315524_825380523_15256979_223905_n.jpg

     

    - EMG 707 - Pickups

     

    En grei gitar som jeg fikk for 4k(uten frakt). Skulle gjerne hatt meg en ny 7-strenger dersom jeg hadde penger.

     

    Axe-FX Ultra

    297963_10150815472120524_825380523_21000666_809684393_n.jpg

     

    Denne er bare alt for kos! Kan sitte i år og dager uten å få prøvd ut alle effektene som finnes.

  13. Selv trener jeg ofte ved Elixia på kokstad i Bergen. Vil våge å tippe at noen av de jeg ser er opp mot 70 år gamle. Kategorien 40 - 60 er det enda flere av, spesielt i spinningtimene som jeg har streifet øynene mine over.

     

    Det som sikkert kan komme godt med på Elixia, er at man får 2 gratis timer med personlig trener som vil hjelpe deg i gang. Selv har jeg aldri benyttet meg av personlig trener og kan ikke gi noen tilbakemelding på det.

×
×
  • Opprett ny...