Gå til innhold

Luske_Ludvig

Medlemmer
  • Innlegg

    6 229
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Luske_Ludvig

  1. On 4/29/2022 at 5:04 PM, Helm said:

    Ikke bare bare. Man må vite at den eldre versjonen av Windows fungerer. Kanskje 10 og 11 er så like at det ikke er noen risiko, men det er ingen selvfølge.

    Og så er det veldig irriterende å betale dobbelt for samme sak.

     

    En kan installere og se at det funker uten å kjøpe. Da vi det stå på skjermen at pc mangler lisens og endel instillinger er låst. 

    • Innsiktsfullt 1
  2. On 3/23/2022 at 9:22 PM, Denroodebaron said:

    hei

    jeg har en corvette c5 cabriolet, taket på denne er ganske dårlig og burde byttes, jeg lurer på om dette er vanskelig å gjøre selv eller hvor mye det evt. koster at noen gjør det for meg.

    Velkommen som brukerav forumet med første post. 

     

    Ser du besøkte forumet sist samme dato som du postet. Men får ikke sove og skriver litt her selv om trådstarter mest sannsynlig aldri kommer til å lese det jeg skriver. 

    Jeg mener at har man Corvette, så har man råd til ny kalesje. 

    Lage selv krever en god symaskin til flere tusen, og råvarene er ikke gratis. Og erfaring og kunnskaper for at resultatet skal bli bra.

  3. On 3/23/2022 at 6:19 PM, Beyer93 said:

    Hei,

    Jeg har en eldre RENGÖRA oppvaskmaskin som ikke vil vaske. Når jeg starter maskinen piper de. 4 ganger og jeg hører en surkle lyd som at den prøver å tømme vann. Det funket et par ganger å få maskinen til å starte ved å helle vann inn i maskinen før jeg startet den, men nå tømmer den bare ut vannet før den starter å pipe. Jeg har åpnet dekselet nede foran på maskinen og det er ikke noe vann her, flottøren ligger også som den skal. Jeg har også renset filtrene inni maskinen. 

     

    Jeg leste på en annen maskin med liknende problem at det hadde satt seg matrester og slikt i nivåmåleren. Kan dette være problemet? Evt hvor sitter denne måleren?

     

    Takker for all hjelp :)

    Velkommen som bruker av forumet med din første post. 

    Det første som må sjekkes er vannlekkasjesensoren. Det er en (eller flere) sukkerbitlignende saker som blir myk ved fuktighet og aktiverer bryter. 

    Tørk sukkerbiten og prøv igjen

  4. Hei, jeg er på jakt etter en ok Android-telefon til 9-åringen. Har tittet på Motorla G22 som er en relativt ny modell. 

    Pluss:

    • Usb-c
    • jack-ut
    • Ser solid ut, uten glass på baksiden
    • Ok kamera? 
    • Lite bloatware?

    Minus:

    • Utdatert prosessor? -> Redd [4x2.3 GHz Cortex-A53 & 4x1.8 GHz Cortex-A53] tømmer det 5000mAh fort
    • Mangler værtetting 

    Noen som har synspunkter?

  5. 5 hours ago, stamkunde said:

    Når man fyller luft så kan man definere lufttrykket ut i fra om det er en person i bilen eller 4 personer. Jeg regner med 4 personer også gjelder når man kjører et tungt lass med hengeren og 1 person i bilen?

    For de som ikke pleier å justere dekktrykk etter antall pasasjerer flere ganger for dagen, må man fylle trykk for fulltantall pasasjerer. Det uansett bedre med for mye luft enn for lite. 

  6. 12 hours ago, Jonas87 said:

    Hei! Skal kjøpe min første elbil og har egentlig lyst på en Tesla. Men budsjett er 200 000,- 

    Derfor ser på gamle Model S fra 2014

    Er det lurt å kjøpe så pass gammel bil med over 150km? 
    Ser som alternativ på Hyundai Ioniq 2018. 
    Hva ville dere anbefale?


     

    Hei, velkommen som bruker av forumet.

    Ut i fra årlige bilkostnader, ville jeg helt klart valgt Ioniq 2018. Her er det meste rimeligere. Enklere hjuloppheng, rimeligere bremsedeler, rimeligere hjul og dekk. Og 4 år mindre med rust. 

    8-9 år gamle teslaer er for de med stor buffer på bankkontoen, som et slags lotteri. Noen er heldig, noen er mindre heldig og må bytte batteri og andre dyre komponenter.  Sjekk om du kan kjøpe maskinforsikring og vilkår som kan redde deg. 

    Her er en Tesla som har gått langt. Den har skiftet batteri 3 ganger og motor fire ganger. https://www.tu.no/artikler/har-kjort-teslaen-en-million-kilometer/480001

    • Liker 2
  7. 11 hours ago, Frabo said:

    hei!
    kjøp en bruktbil som ikke samsvarer med annonsen, mye skjulte feil. 
    etter mye krangel med selger, spurte jeg via sms:
    "kan vi ikke bare hevekjøpet - tiden jeg har hatt bilen?"
    "ok, da gjør vi det."
    ble spurt om selger kan betale 3ganger til den og den datoen, sa ja til dette og sa jeg beholder bilen til alt som er lovet er betalt til datoen, om ikke det blir betalt, sendes saken til advokat.

    er dette en bindene avtale?
    selger har enda ikke betal første, som ble lovet 

    om selger ikke vil betale, kan jeg kreve hele kjøpesum + utgifter?
    -ved at jeg hadde aldri kjøpt bilen, om dem skjulte feilene hadde blitt nevnt. 

    Hei, velkommen som ny bruker av forumet. En tekstmelding er bindende avtale. Det har blitt slått fast før og benyttes for eksempel ved budrunder og man må binde seg skriftlig via sms. MEn hva hevekjøpet innebærer, det må jo avtales. Vanligvis trekker man fra bruksfradrag når man hever et kjøp.

    Du kan gå to veier:

    1. Du må se først på kjøpskontrakt + salgsannonse og hva dette inneholder.

    2. Siden selger har svart på tekstmelding og at han godtar heving, så bypasses vell både kjøpskontrakt og punkt 1. 

    Dersom selger ikke reagerer, må vell gå via forliksråd eller privat søksmål? Ikke ekspert men. D

  8. Her må du nesten velge det som passer best for deg. Dele data med mobilen fungerer greit i hjemmekontoroppsett og tilgang til nettstrøm til strømhungrig telefon på hotell.  På tur hadde jeg ikke orket. Konstant gnåling om å skru på data og konstant strømtom telefon. 

    Dersom du har ekstra sim med fri data, be vennene dine besørge router selv  +strøm og alt som hører med om de absolutt skal ha gratis data. 

    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...