Gå til innhold

F1nst4D

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av F1nst4D

  1. Det er veldig mange vanlige navn som rimer på negative ting, ta f.eks Brit som rimer på skjit, en ting er navn (sett at de ikke er jævla sære), noe annet er oppdragelsen og sannsynligheten for å bli et mobbeoffer.

     

    Selv synes jeg Ariel er et fint jentenavn og ser ingen problemer med akkurat det navnet.

     

    Det var ikke hva det rimer på jeg nødvendigvis mente, heller bare en viss misnøye med navnet sitt over lengre perioder i barndommen fordi barnet syns at det er unormalt.

  2. "Det virket som du mener at siden du har hatt en vond opplevelse med et navn du ikke liker kommer alle andre som blir kalt det samme til å få samme negative opplevelsen."

     

    Du må må forstå at jeg har vurderte meninger og et liv av erfaring, ikke bare en egen erfaring som slo seg vrang. Jeg elsker da navnet mitt, og ville ikke ha byttet det, men i min barndom fant jeg ut at det ble lettere for meg å skifte mellomnavn, og ville nok aldri ha vurdert noe sånt om navnet mitt bare hadde vært normalt. Jeg tror personlig at barn med vanlige navn tenker mindre på det faktum at de har vanlige navn enn at barn med spesielle navn tenker på at de har spesielle navn.

  3. ...

    Puh, du får unnskylde meg om du ble truffet. Virkelig ikke meningen.

     

    My point: Hvorfor er det bedre å kalle ungen sin Therese og Nicholas (dine forslag) enn Ariel og Leonard (to tilfeldige forslag ovenfor)? Jeg heter personlig Nikolai, og det er vel et relativt vanlig navn, men kan ikke si jeg er så fornøyd. Det virket som du syntes det var synd på barna hvis de ikke fikk navn som Alexander eller Eirik, fordi du ikke liker såkalte "spessielle" navn.

     

    Sier personen som avviser dette og vrir ordene mine til en kritikk av kredabiliteten min. Greit, du skal få lov til å kalle ungen din Ariellabiel eller Crystal Meth eller hva faen, så får vi se om han/hun aldri nevner det eller syns det er ekkelt.

    Hvorfor skulle en random unge bry seg om h*n heter ditten eller datten på grunn av at du syns det er unormalt? Tro det eller ei, jeg har et relativt normalt navn og hadde vært mye mer fornøyd med noen av de mer sære navnforslagene her.

     

    Aldri sagt at jeg ikke respekterer at du foretrekker navn du hører daglig over alt du går heller. Det var du som sa at foreldre som gir barna sine "spesielle" navn er hensynsløse.

     

    Greit, unnskyld det noe irriterte innlegget da, men jeg og min bror hadde navn som skilte seg litt ut, og dette mislikte jeg alltid til en viss grad, med et ønske om et litt mer vanlig navn. Derfor skiftet jeg til et gammelt mellomnavn og eventuelt ba folk kalle meg det istedenfor, noe jeg er glad for at jeg gjorde tidlig.

     

    Uten å overdrive er det også 2-3 bekjente som ikke har vanlige navn som syns dette er/var veldig ubehagelig til tider.

     

    Alt jeg vet er at jeg vil ikke at mine barn skal unødvendig føle at det er ekkelt å hete det de heter til tider - Det blir feil.

  4. ja da har jeg fått legetime 20mars, men det er jo seff midt i en øvelse... Har bestilt legetime så skal prøve å slippe unna øvelsen og komme meg til hudlegen. Lite sannsynelig, men er ihvertfall verdt en forsøk! Viten om at hudlegetimen er i nær fremtid hjelper jo uansett på humøret:)

     

    Flott, synd med øvelsen, håper det ordner seg.

  5. faen jeg kjente meg igjen i det dær :blush: helvette!

     

    får håpe det bare er en periode, selvom den har vart i flere år. finnes det noe som er likt sosial angst, men heter noe annet? hvordan kan det behandles?

     

    helt nederst i den lange teksten står det om missbruk av alkohol og medisiner kan være forsøk på lindring. da blir vell de med sosial angst mere avslappet når de drikker.

     

    Hei, Ecko, kommer kanskje inn litt sent, men du skal vite at mange av de symptonene der er også samsvarige med de psykiske symptomene for lav selvtillit og sosial usikkerhet. En smal tilhørighet av sosial angst følger gjerne med, men man jeg vil si man vet selv når man har sosial angst, og det kan bli fulgt av reelle psykiske problemer.

  6. Herregud, blir så uhyrlig irritert på foreldre som gir barna sine spesi navn. Tenk på barna deres for helvete.. Therese og Nicholas hadde nok jeg kalt mine barn.

    Haha. Det du syns er fint er fint, og det du syns er rart er rart? Du hørtes ut som en åpensindig og flott person.

     

    Sier personen som avviser dette og vrir ordene mine til en kritikk av kredabiliteten min. Greit, du skal få lov til å kalle ungen din Ariellabiel eller Crystal Meth eller hva faen, så får vi se om han/hun aldri nevner det eller syns det er ekkelt.

     

    Jeg tenkte på de eventuelle barnas velvære med et (noenlunde irritert) innlegg i en saklig tråd, mens du tenkte på å kritisere meg fordi du ikke likte det. Du tenkte vel ikke over det jeg sa heller. Du hørtes ut som en åpensindig og flott person.

     

    Edit: Hva i helvete har det med meg som person å gjøre forresten?

  7. Greit, om så dette skulle være av erfaringer fra samfunnet og ikke rent biologisk, ungen vil jo likevel sitte igjen og føle at han/hun går glipp av noe, hvorvidt det er på kort eller lang sikt.

     

    Det gjorde hvertfall jeg, og jeg er helt enig med utsagnet mitt hvorvidt det baserer på egen erfaring eller ikke. Innså at jeg lette etter farsfigurer veldig ofte, og det var i de sene tenårene mine. Det var trist å innse, hvertfall.

  8. Noen andre må gjerne feel free to jump in hvis de er flinkere til å sette ord på denne kvinnelige erfaringen.

     

    En homofil mann kan sikkert klare å forklare en jente hvordan et bind virker, og om blomster og bier og at gutter kun er ute etter en ting. Det har alenefedre klart lenge.

     

    Hvor er forskjellen fra en alenefar og to fedre?

     

     

    Det er ganske naivt av deg om du bruker det at han ikke ordlegger seg som et argument, tror du vet at det er uten tvil erfaringer fra begge kjønn det andre ikke kan tale for, og om du forventer at alle homofile par er perfekte og tar dette med i regninga så tenker du nok litt svart og hvitt.

     

    Jeg mener alenefedre og -mødre er en uting.

     

    Forklar er du snill.

  9. En mann kan da være god i matte, men likevel ta i bruk atomvåpen? Denne teorien hvor smarte mennesker ligger i referanse med folk som kan løse abstrakte, figurative og utfordrende oppgaver er da vel egentlig ganske 'dum'?

     

    Når du sier 'dumme' mennesker, vil jeg tro det er dette du mener - men det finnes da flere former for intelligens? Hjernen er jo forsåvidt uforklarlig i store deler, og mennesker kan plutselig bli født med en økt sans for å forstå musikk eller en utrolig måte å forestille seg noe på og så utføre det praktisk.

     

    Hva om man fjerner handikappede personer? Samfunnet hadde blitt svart og hvitt, en seperatisme hvor et overlevelsesgen til slutt ville ha rådet. Det hele er et paradoks, nettopp fordi vi er mennesker, ikke roboter! Vi er alle unike, og ingen burde fjernes uten et valg.

     

    Edit: Når jeg tenker meg om, finnes det personer og venner jeg vet om som har en egen evne for å være sosial, jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men det virker medfødt! Slike mennesker lyser opp hverdagen min, til tross for at noen av dem ikke kan ordlegge seg eller løse matteoppgaver like godt som jeg kan.

     

     

    Det var egentlig meningen tror jeg at debaten skulle foregå et nivå forbi hva som er smart og ikke, synes du det er smart og bombe jorden med atombomber ? I så fall argumenter for at dette er smart istede for å kverulere på matte vs sosial osv. Vi snakker om smart på et generelt kvalitetsmessig området i inteligens rettning som overveielse type mennesker, type smartere en å bombe alt eller tro blindt på fantasi osv.

     

    Vel, hadde du forstått ordformulering min, som jeg noenlunde ikke så problemer med, hadde du sett at jeg argumenterte for at det finnes flere former for intelligens, og jeg la litt ut for dette.

     

    "Vi snakker om smart på et generelt kvalitetsmessig området i inteligens rettning som overveielse type mennesker, type smartere en å bombe alt eller tro blindt på fantasi osv"

     

    Den forstod jeg ikke helt, men jeg la ut for at det finnes noe mer enn intelligens, altså nytte for seg, og om det er religion du referer til? forstår jeg ikke hvorfor du nevner det.

  10. Ja, og 90% av all statistikk på internett er funnet opp der og da.

     

    Jeg snakker da om det statistiske byrået for slike ting, men om du virkelig skulle dra ut et argument fra det, for all del.

  11. Hvor ille er kvisene for dere som er nødt til å ta legemidler og dill?

     

    Hmm, tror opp mot 20 % av alle norske ungdommer går på det, så du ser vel folk rundt deg, hvor ille eller ikke ille det er med dem. Ofte er det bare folk som kjøper kremer osv for å fjerne det, men noen ganger blir det ekstremt. Ansiktet er vinduet inn i sjela, og man sitter ofte igjen med selvmordstanker, så syns ikke du skal spøke med sånt om det var det du gjorde.

     

    Selv var deti kke så altfor ille i mitt tilfelle, hindret meg aldri i å dra på fest osv, men det tok likevel på psyken sakte men sikkert.

  12. Nærmer meg seks måneder om et par dager, da er jeg ferdig, så får vi se hvordan det går da, men ellers er alt helt borte egentlig. Etter mange kurer og medisiner er det en enorm psykisk lettelse, har fått livet mitt tilbake igjen : ) Satt enda igjen med mindre synlige arr og et par store på ryggen, men da tok jeg sol, hvorvidt det var femi eller ikke tenkte jeg plutselig ikke så mye på, hehe. (Roaccutan virket fort på meg!).

     

    Forresten, om du begynner på roaccutan så må du poste her eller sende meg en melding eller noe, så kan jeg gi deg en reell forklaring av bivirkningene.

  13. ok, nå er det ille. våkner opp daglig med 5-10 modne kviser i trynet, pluss 5-10 på skuldrene. Differin og oxytetral hjelper ikke, da jeg har prøvd dette i 5mnd. Bestilte time til hudlege for 2mnd siden, og håper jeg snart får time. Vet dere hvorfor jeg ikke får satt en dato? Får bare beskjed om at rekvisisjon(?) er sendt. Orker ikke mer kviser nå, har planer om å studere til høsten, men har ikke noe lyst til det hvis jeg fremdeles sliter med kviser. Frykter bare at hudlegen ikke vil gi meg roaccutan... Kvisene har jo ødelagt mitt sosiale liv, så håper så inderlig å få det. Problemet er at mine kviser ikke er utpreget store. Det er somregel middelmådige kviser, men jeg får jo så mange. Er det virkelig et krav om at kvisene MÅ være store for å roa skal være aktuelt? Eller kan hudlegene være litt runde i kantene? Er 20btw, og synes derfor at kvisehælvete burde være over.

     

     

    Legg vekt på at det påvirker selvtilliten din og det sosiale liv, og at du har slitt lenge nok med det. Da tror jeg du lett får komme på klinisk medisin (roaccutan) som forandret mitt liv hvertfall. Slike ting går ofte sakte gjennom systemet, men jeg syns du burde ringe og klage eller påskynde det. Det virket for meg når jeg skulle begynne å studere, selv om jeg måtte begynne etter skolestarten og virkningene kom et par uker etterpå. Nå er jeg helt fri!

  14. Rengjør din nye piercing 1 - 2 ganger pr. dag:

    Vask hendene godt. Bruk for eksempel Q-tips og ta bort eventuell skorpedannelse fra smykket samt inn og utgangshullene med lunket vann i helingsperioden.

    NB! Ta aldri på ringen med fingrene.

    Vask smykket og fjern eventuell sårskorpe med Klorhexidinoppløsning.

    Vri så ut den delen som er "inne i kroppen" og vask nøye der også.

    Repeter flere ganger.

    OBS : Unngå badstu, solarium og bading de to første ukene.

     

    Jeg tror også du skal snu den i øret ditt en hel gang om kveld og morgen sånn at det ikke gror fast, mens du også skal begrense bruk av hårspray og parfyme osv rundt området. Men dette finner du sikkert lett på internett. Prøv å ta i bruk noen hygienetips du får tak i av for eksempel venninner eller foreldre, så venter du en uke. Om det enda ikke virker, dra til lege (men personlig syns jeg du skal dra til lege nå).

     

    Edit: vask også etter en dusj, siden sjampo og balsam osv kan sette seg fast å infisere.

     

    Men alvorlig talt, spør litt rundt, finn litt info/oppsøk lege.

  15. En mann kan da være god i matte, men likevel ta i bruk atomvåpen? Denne teorien hvor smarte mennesker ligger i referanse med folk som kan løse abstrakte, figurative og utfordrende oppgaver er da vel egentlig ganske 'dum'?

     

    Når du sier 'dumme' mennesker, vil jeg tro det er dette du mener - men det finnes da flere former for intelligens? Hjernen er jo forsåvidt uforklarlig i store deler, og mennesker kan plutselig bli født med en økt sans for å forstå musikk eller en utrolig måte å forestille seg noe på og så utføre det praktisk.

     

    Hva om man fjerner handikappede personer? Samfunnet hadde blitt svart og hvitt, en seperatisme hvor et overlevelsesgen til slutt ville ha rådet. Det hele er et paradoks, nettopp fordi vi er mennesker, ikke roboter! Vi er alle unike, og ingen burde fjernes uten et valg.

     

    Edit: Når jeg tenker meg om, finnes det personer og venner jeg vet om som har en egen evne for å være sosial, jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men det virker medfødt! Slike mennesker lyser opp hverdagen min, til tross for at noen av dem ikke kan ordlegge seg eller løse matteoppgaver like godt som jeg kan.

  16. Så litt gjennom det, men fikk ikke altfor mye utav det siden jeg enda trenger et basic oppsett, som jeg eventuelt kan researche litt på å fylle ut selv. Jeg lurer på om han bare vil at vi skal ha noe å gjøre, men samtidig er det en innlevering. Greia er at jeg vet bare at jeg skal ha et ganske basic oppsett, og så kanskje med noe løping eller vektløfting, hadde vært flott om noen kunne for eksempel vise meg her i en post noenlunde hvordan det ser ut.

  17. Et par basketak eller røsk i kragen er helt ok, det setter preg på at det er galt, men bare i spesielle situasjoner, som om ungen din feks. ikke tar advarslene dine i butikken og likevel roper og springer rundt med vogna. Ellers er det helt forkastelig. Jeg ble slått av faren min til tider, og hadde jeg ikke flyttet vekk så hadde nok tankene mine om å drepe han ikke vært sunt for meg.

×
×
  • Opprett ny...