Jump to content

Klatt3n

Medlemmer
 • Content Count

  1360
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Klatt3n last won the day on April 25 2015

Klatt3n had the most liked content!

Community Reputation

730 :)

About Klatt3n

 • Birthday 02/26/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Problemet med Fitbit er jo kvalitetskontrollen deres. Har hatt 2 Charge 2 som har slitnet i reimene med helt normalt bruk, og når jeg leverte dem tilbake har jeg fått beskjed om at jeg er langt fra den eneste som opplever det. Heldigvis relativt hyggelig reklameringshåndtering, og de har bare blitt byttet på dagen i butikk. De er god når de fungerer, men det tar neimen ikke lang tid før de begynner å skrante.
 2. Spiller også en del. Overrasket over at det er så få her som spiller/diskuterer det nest største spillet på Steam. Er selv på solo rating 3500 og party 4200. Har hatt meg en ganske lang pause i det siste hvor jeg har fokusert på andre spill, så er nok i praksis ikke "helt der" lenger. Vurderer å ta det opp igjen.
 3. Har aldri før sett antydning til at Swap kan være en god løsning for noen... Da har du ikke leita lenge! Her er grunnen til at Telenor Swap og Telia Svitsj ikke er særlig smart. Forferdelig dårlig artikkel, like ræva som den på tek.no. Unyansert til tusen og ser kun på prislappen. Er du opptatt av å få det absolutt billigst mulig, uten noe ekstra goder, så joda, da kan jeg til en viss grad være enig med deg. Utover det, nei.
 4. Ei utfordring med at det er inkludert forsikring med egenandel er jo også at telenor/telia sin terskel for å kreve at du bytter skjermen blir lavare. Med forbehold om at eg ikkje veit korleis praksisen er så er det nærliggande å tenke at telefonselskapet vil presse på for at kunden skal bytte til ein heilt ny skjerm så lenge den ikkje er 100 % ripefri. Slik er det alt for dei som leaser bil, det blir krevd at kunden skal fikse alt av handlevognbulker og striper, heilt uavhengig av om en slik bagatellmessig skade reduserer den reelle verdien eller ikkje. Mener du ved innbytting eller hva? Normal slitasje er i dette tilfelle helt ok. Men en sprekk i glasset eller lignende er nok til at telefonen må repareres (på forsikring) før man kan levere den inn og få ny.
 5. Har aldri før sett antydning til at Swap kan være en god løsning for noen... Da har du ikke leita lenge!
 6. I så godt som ingen tilfeller blir det det dobbelte beløpet, eller mer, som du sier. Skulle gjerne sett ett! I tillegg er skjermbytte av telefoner som regel så dyrt at hele opplegget lønne seg bare man knuser telefonen sin én gang i løpet av et år. Ja, prisen stiger, i rekkefølgen 500, 1500, 2500. Men ta f.eks skjermbytte på en S7 Edge, koster 4000 kr hvis du vil at Samsung skal gjøre det for deg. iPhone 7 får du (av Apple) kun bytta skjermen på gjennom Eplehuset (så vidt jeg vet) og da med bortimot 4 ukers ventetid, går du til Elkjøp / Expert / Lefdal, som sender denne til et Apple-sertifisert verksted, får du en bytteenhet til den nette sum av 4000 +/- kr. De fleste som takker ja til en sånn avtale burde sette seg inn i avtalevilkårene. Hvorvidt de gidder å skifte tilbake til en annen operatør eller ei er opp til dem. Ikke alle bryr seg om å få telefonen til billigst mulig sum. Noen liker kanskje gratis nettskylagring hos Telenor eller andre tjenester de store operatørene tilbyr dem. Som noen nevnte over her, muligheten til å gå i en butikk og snakke med ansatte, få simkort på dagen.. Du ser gjerne ikke verdien av dette, men det finnes sikkert hundretusenvis av nordmenn som gjør det. Og for moro skyld, her er et regnestykke med SWAP og Telio-abonnementet de valgte å vise i testen her på Tek.no, ila 24 måneder. S8 med Swap (359x24 = 8616 + (258*24) = 14808 S8 fra billigste nettbutikk = 7074 + (258*24) = 13266 Dette er ikke engang inkludert det faktum at Telenor har en "prøv oss"-kampanje (som de har hatt i ett år nå og kommer til å beholde fremover) som lar deg "angre" Telenor som operatør og få tilbake månedsprisen for to måneder dersom du ikke ønsker å beholde Telenor-abonnement. Så faktisk kan du i praksis få de to første månedene i SWAP-avtalen helt gratis. Da kan du vel i snitt trekke fra en 500-600 kr på Telenor-regnestykket der over, så er det knappe 1000 kr som skiller de to regnestykkene i løpet av 24 måneder. Altså i underkant rundt 40 kr ekstra i måneden. Har du lest skikkelig? Både Telenor og Telia "refurbisher" telefonen din og selger den i utviklingsland til redusert pris..
 7. Synes også det er litt merkelig at denne forsikringen ikke blir ørlite grann mer vektlagt i artikkelen. Er en del som opplever at telefonene sine knuser, og skjermbytter på alt fra iPhone til Samsung koster mellom 2000 og 4000 kr gjennom offisielle verksteder. Å ha en skjermforsikring inkludert i Swap-månedsprisen (som ordinært sett koster 99 kr om man skulle betalt for den utenom) vil være en ganske ålreit deal for ganske mange - ikke alle, selvfølgelig, men ganske mange. Gjerne de som er SWAP i aller største grad er myntet på, ungdom og unge voksne.
 8. Vet ikke hvilke valg jeg har engang. Finner ingen valg på innstillinger...Kontakter, tre prikker oppe til høyre, innstillinger og kontakter som skal visesFinner ingenting om kontakter som skal vises jeg. Kun funksjon for å skjule kontakter uten nummerDa vet eg ikkje. Eg har 8 valg derHoi. Dette er nok fordi en av dere er inne på kontaktlista via telefon-appen (den grønne), mens den andre (med flest valgmuligheter) er inne på kontakter-appen (oransje).
 9. Hvor får du forsikring på S8 til 899?
 10. Tror ikke det. De tilfredsstiller forskjellige prisklasser slik de ligger nå. Den har egentlig allerede sunket en del de to siste månedene, bortimot 1000 kr. A5 2017 ligger fra 4000-4500, S7 fra cirka 5000, S7 Edge fra cirka 6000, S8 til 7500 og S8+ til 8500. Tviler på at det skjer noen drastiske prisendringer med det første.
 11. Fikk nettopp se telefonen in the flesh - fy faen for en sexy sak. Skal uten tvil ha meg en S8 Plus. Ble frelst! Hjemknappen føles bra, fungerer selv om skjermen er av, irisscanneren fungerte skikkelig bra, selv om demomodellen jeg så måtte låses opp først, så strykes, så rettes mot øynene. Ble dog fortalt at dette kan deaktiveres og at telefonen kan låses direkte opp med å bare se på den, evt med strømknappen først. Litt usikker på dette.
 12. Jeg hadde det problemet etter siste patch, reinstallerte spillet og etter det har det fungert.
 13. Jeg fikk den opp igjen etter jeg presterte å miste ballen og den rullet ned til Hinoxen. Var nok en del flaks, men jeg klarte å få kastet den litt opp langs siden og fikk den med meg videre slik. Kan nok også gjøres med Stasis og litt flaks. Tok meg forøvrig ikke mer enn fem minutter å få den opp igjen, så kan umulig være så vanskelig.
 14. Kan ikke tenke meg noe annet enn at det er mulig å skjule skjermtastene dersom man ønsker det. Alle de andre telefonene som har on screen buttons har vel en knapp for å enten vise knapper hele tiden, eller skjule dem automatisk ved "inaktivitet"? Helt hull i hodet om knappene skal være der ved filmtitting o.l. Det kan jo bare ikke stemme.
×
×
 • Create New...