Gå til innhold

ZoomZoom McMoen

Medlemmer
  • Innlegg

    400
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ZoomZoom McMoen

  1.  

    Noen som vet om det vil være mulig å koble dekoderen Huawei Q22 rett i egen router når de får fikset det sånn at hjemmesentralen kan settes i bridge-modus?

     

    Nei, det Altibox skal fikse er (ganske sikkert) at når hjemmesentralen står i bridge mode, så skal dekoderne kunne ha full funksjon når de er koblet i en av de andre portene på hjemmesentralen (altså slik det er i dag med gammel TV-løsning og bridge mode).

     

     

    Det forstod jeg det som også... Mulig jeg formulerte meg litt dårlig...

     

    Har i dag kjørt dekoderen trådløst mot hjemmesentralen. Jeg har en router stående i tv-benken som er koblet med kabel til hjemmesentralen og endel annet utstyr. Denne er satt opp med VPN og diverse annet, slik at jeg må kjøre hjemmesentralen i bridge mode. Jeg har ikke mulighet til å trekke en kabel til fra hjemmesentralen til tv-benken, derfor hadde vært veldig kjekt om Huawei Q22 kunne vært koblet direkte i routeren. Routeren er en Netgear Nighthawk R8500 AC5300 X8.

  2. For de som ikke visste det... Det går faktisk an å bruke en iPad mini i de vanlige klemmene på kontrolleren. Man må ta bort den lille kabelen på siden og bruke usb-porten på undersiden av kontrolleren. ☺

  3. Sa har jeg oppdatert listen med ny kjøler, pwm vifter og en kabinettvifte. Styrer da kabinettvifter med kontroller på kabinettet, og lar hovedkortet styre CPU kjøleren. Satser på at kjølinga er bra nå.

     

    Da er det bare et valg igjen... Intel i7 4790k vs i5 4690k... Blir i5 for dårlig uten å overklokke, eller blir i7 for lite økning i ytelse til å forsvare prisen? Kommer nok til å prøve noe overklokking, men antagelig ikke sånn ekstremt i starten...

  4. Ønsker selvsagt mest mulig ytelse med minst mulig støy. Hadde i utgangspunktet valgt et Asus Z97 Pro. Og når jeg tenker etter vet jeg vel egentlig ikke helt hvorfor jeg endret til Sabretooth som koster 500,- mer... Z97 Pro har egentlig det jeg ønsker fra hovedkortet, da spesielt ALC1150 lyd. Har gått til bake til Asus Z97 Pro.

     

    Ser bra ut den kjøleren du har nevnt "olt", men vet du hvordan den er i forhold til Phanteks'en med tanke på støy kontra kjøleevne. Et par kabinettvifter vil vel også øke støyen utenfor kabinettet, siden det da blir flere åpninger i kabinettet...

×
×
  • Opprett ny...