Jump to content

jarlenygaard@hotmail.com

Medlemmer
 • Content Count

  302
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 :)

About jarlenygaard@hotmail.com

 • Birthday 02/07/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2967 profile views
 1. "som er tidligere omtalt i denne avis" - 1992 ringte og ville ha tilbake papiravisen sin... ;)
 2. Lett å få mer solceller på private hjem - fjern mva. på solcelle anlegg ala elbiler.
 3. Skuffende at ikke forfatter er med å debatten her. Mener at innlegget bommer grovt ved å trekke frem Tesla - bilindustrien er ikke noe mindre kapital-krevende nå enn for 20 år siden og Tesla sitt konkurransefortrinn er (i henhold til deres CEO) produksjonen deres. Selvsagt tar de mange (smarte?) avgjørelser basert på data, men "at the end of the day" så skal bilen produseres ved å støpe metaller og forme plastikk etc.
 4. Ca det samme ble sagt gjentatte ganger under den industrielle revolusjon... Og i alle andre overganger. Folk må endre seg i takt med teknologien, akkurat slik vi alltid har gjort. Blir det tøft for mange? Ja.
 5. "Over 18.000 mennesker omkom i katastrofen som rammet 11. mars 2011" - useriøst å la dette stå slik! Som mange andre og påpeker - dette leser "alle" som at det var kjernekraftverket og stråling som tok livet av 18.000 mennesker, men det var jo tsunamien! Trist at TU ikke fikser dette.
 6. Var på Setermoen i 99-00 - var ikke spreke kaserner nei... Men dette er jo ikke unikt for Forsvaret - alle offentlige bygg lider samme skjebne dessverre. Se på skoler som råtner på rot, rådhus som må totalsaneres etc. Staten burde rett å slett ikke eie noe, blir bare forfall allikevel...
 7. Kjell-Arne Wold - for en flott fyr! Integritet og kunnskap! Takk!
 8. Du glemmer andre enden av "oljesubsidene" - nemlig at inntektene beskattes langt hardere enn inntekter 'på land'. 22% mot 78% inntektsskatt - Petroleumsskatt... Netto tilføres jo som kjent Staten litt penger fra olje og gass næringen. Elbiler betaler (enda?) ikke inntektsskatt. Så sammenlikningen er litt merkelig.
 9. Ingen dårlig ide! Om de la til en enkel måte å betale for strømmen på (kontaktløs) så kunne det vært en fin-fin sommerjobb for en slik kontainer.
 10. Personlig tror jeg mange innen IT trapper ned arbeidsmengden når de nærmer seg 60. Er utrolig krevende bransje å holde seg oppdatert i. Nedtrapping kan også bety endring av bransje/stilling.
 11. Hadde vært kjekt om noen med tid og tilgang kunne gått tilbake 20 år og sett på IEA sin analyse den gangen og sammenliknet med hvordan det ble. Syns det er skremmende lite slik journalistikk. #utfordring-til-TU
×
×
 • Create New...