Gå til innhold

Moblifonen

Medlemmer
  • Innlegg

    178
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Moblifonen

  1. Hei sveis

     

    Har en HP DV 6000 som nylig skjermkortet tok kvelden på. Verkstedet til Elkjøp skulle ha mellom 3000 og 4000 for å bytte skjermkortet. Pcen er snart 5 år gammal og sier seg selv jeg ikke vil bruke så mye på å bytte det. Da lurte jeg på om dette er noe å prøve på selv? Mener et slikt skjermkort koster 400-500 kroner, men er dette greit å gjøre selv? Og om jeg ikke får det til så er jeg nødt til å ha tak i det som er på HDDen. Vet hvordan man tar den ut. Hvordan kan jeg få koblet harddisken til en annen pc for å få overført det jeg har til en annen pc?

  2. Hei

    Skulle gjerne ha lastet ned noen klipp fra NRK nett tv. Jeg har lest litt og funnet ut at det er veldig enkelt å bruke Firefox og tillegsprogrammet Downloadhelper. Men det funker jo alle andre steder unntatt NRK da. Så nå lurer jeg på om noen vet åssen jeg kan få det til på lettest mulig måte?

    Eventuelt om det er et annet program jeg kan bruke, helst så lett som mulig å bruke. Ikke Realplayer det er noe drit.

  3. Heisann, har noen spørsmål om Hero

    Når jeg har mottat en medling eller tapt et anrop så fortsetter det rulle-hjulet å blinke lenge etter at jeg har lest meldingen eller sett anropet, den skal da ikke gjøre det? Litt irriterende er det og.

     

    Hvordan endrer jeg meldingslyden? Finner det bare ikke ut. Håper det ikke er noe iPhone opplegg dette her.

     

    Det siste er hvordan jeg kalibrerer den gyroen (hvis det heter det) i telefonen. Den brukes i spillet Teeter.

  4. Er det ikke bare å legge til et albumbilde til en mappe, så vises det når man spiller av det bestemte albumet? Får det nemlig ikke til å funke.

     

    om jeg ikke husker feil må bildet du vill ha som albumbilde ligge i mappen med musikken som skal ha bildet og bildet må hete folder.jpg

    Prøvde det, men funker fortsatt ikke.

     

    Ang. albumbilde: bruk jpeg! Kall hver album cover for "folder.jpg", altså ikke bruk .gif o.l. Det har jeg fått problemer med i alle fall.

    Jeg bruker jpeg bilder. Og jeg har kalt det folder.jpg og lagt det i en mappe med musikk. Men det komemr ikke opp noe albumbilde.

×
×
  • Opprett ny...