Gå til innhold

risotto77

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av risotto77

  1. Jeg tror ikke det en skal bekymre seg for utvalg av spill til Steambox. Hittil er det kommet omtrent 200 titler. Dette er før systemet er lansert. Selv gleder jeg meg litt til Creative Assemblys Rome Total War 2 kommer 'hjem' vel i midten av dette året.

     

    Utvalget av maskiner er bra for folk skulle en tro. Dersom det er sånn at konkurransen gjør tilbudet bedre da. Jeg er ikke sikker på om det alltid er sant, men har fungert for Android som system i telefonmarkedet i alle fall.

     

    For min del er det aktuelt med en lett steamboks i stuen. Så kan jeg flytte den bråkete gigantiske stasjonære som er der bort og heller streame om nødvendig.

  2. Gratulerer så mye TPB.

     

    Selv lover jeg å holde meg til fildeling livet ut. Jeg er enda ikke korrumpert av Spotify eller Netflix.

     

    Jeg bidrar ikke til at kapitalistiske overvåkingskåte monopol-selskaper tar kontroll over vår kultur.

     

    Jeg er ikke betalingsuvillig. Jeg bidrar også med faste donasjoner til prosjekter. Men jeg krever fri kultur.

    • Liker 1
  3. Har skummet litt over diskusjonen her (første sidene vaffal) og synes det er mye sidespor og lite essens. Særdeles kjedelig synes jeg det er med spisseksempler med ekstrem knapphet som premiss. Vel, da er det kjipt liksom. Men er eiendomsretten og hierarkier dermed bedre? Lignende eksempler med kapitalismen medfører med sikkerhet at noen trampes på, noen står i kulden, og noen får en bombe. I et normal-år under kapitalismen dør 50 millioner mennesker av fattigdom. Et barn dør av underernæring hvert femte sekund. Dette er ikke hypotetiske spisseksempler.

     

    Essensen i anarkiet er likeverdighet og allmen medbestemmelse. Alle har ansvar for seg selv og for hverandre.

     

    Annen sak er at fler her later til å tro at anarkiet ikke er en styreform. Minimum av innsikt burde vel forventes av folk som vil være med på offentlig diskusjon.

     

     

  4. Hei. Jeg er ute etter å finne positive filosofier, positive sider, positive anskuelser som kan knyttes til forskjellige religioner. Jeg fisker da etter anskuelser, holdninger eller innsikt, som gjør forskjellige religioner spesielt attraktive. Foreksempel er vel nestekjærlighet, det å elske alle, noe godt og sexy ved Jesus og kristendommen. Fra Buddha har man omtrent det samme i de fire sinnstilstander "kjærlighet, godhet eller medfølelse, glede og sinnslikevekt". Jo flere forslag til jo flere religiøse retninger jo bedre.

     

    (ikke-religiøse bevegelser positive særtrekk er vel også greit)

  5. Er bare jallaspill til linux på Steam foreløpig, men får satse på noen utviklere satser litt der nå som Steam i hvert fall er lagt til rette.
    CS 1.6, CS:Source, Half Life, Postal 2 og Serious Sam vil eg ikkje seie er "jallaspill"...Mange av dei andre som er bra og, som f.eks Amnesia...

     

    Vil også legge til Crusader Kings 2 som er et fantastisk spill som stjeler alt for mye tid.

     

  6. Synes Orwandel over har en god tilnærming. Har selv en winboks for spill og det er langt bedre enn å hamre til windowsspill med wine.

     

    Men nå er jeg veldig forventningsfull til Steam på linux da. Håper virkelig Linux snart blir en dugelig plattform for spill og jeg kan legge inn Linux på spillboksen også.

     

    Jeg har Ubuntu på laptopen og den bruker jeg til alt annet enn nettopp spilling.

  7. Hallo. Jeg strever litt med å komme igang med et lite app-prosjekt og er ganske grønn både med html5 og javascript.

     

    Utfordringen nå er å lagre data i fil lokalt hos brukeren fra forms. Noen som har greie tips til dette eller peker til gode tutorials.

     

    Hvis noen har kjennskap til gode bøker eller nettsider for html5 eller javascript ( og kanskje jquery) mottas pekere med takk.

  8. Enig med sgiga. Hadde Nokia gitt en ørliten garanti for at selskapet ville gi ut flere modeller med Meego, så ville folk være trygge på at Meego blir superbra. Bare et hint om videre satsing og jeg tror salget av N9 blir mangedoblet. N9 har "stående applaus". Elop er kanskje hinderet som gjør at det neppe blir en braksuksess.

     

    Selv ville jeg gjerne hatt den der N950, altså med tastatur. Men den skal visst bare være for et svært begrenset utvalgt utviklere. Men jeg er fortsatt fornøyd med N900 så er jo greit å spare de pengene også...

     

    Tross Elop, så tipper jeg Nokia vil komme med mer Meego.

  9. Mange ser det vel som en bekreftelse på at en er i ferd med å bli voksen. Da jeg konfirmerte meg borgerlig tenkte jeg vel også på det som et livsynsvalg og en bekreftelse på at jeg ikke vil ha noe med kirken å gjøre. Her er jeg og jeg er ikke religiøs. Lissom.

     

    Jeg ser ikke helt problemet. Men er det noen som har et bedre forslag?

  10. Ser ikke helt problemet med det ordet konfirmasjon. Mange ser det vel som en bekreftelse på at en er i ferd med å bli voksen. Da jeg konfirmerte meg borgerlig tenkte jeg vel også på det som et livsynsvalg og en bekreftelse på at jeg ikke vil ha noe med kirken å gjøre. Her er jeg og jeg er ikke religiøs. Lissom.

     

    Jeg ser ikke helt problemet. Men er det noen som har et bedre forslag?

  11.  

     

    Symbian har gått vekk ifra åpen kildekode, så nå må den lisensieres. Qt er foreløpig ikke kuttet vekk og ingen vet hva som skjer med det, men jeg regner med at den lever fortsatt en stund til.

     

     

    En kan vel bruke symbiankoden som allerede er fri og bygge fra der. Qt skal vel i Nokia brukes i Symbian og Meego produkter. Symbian er vel ferdig om ca ett år. Da er spørsmålet om Nokia vil være seriøse med Meego eller ikke. Dersom ikke så er nedleggelse av Nokia-Qt trolig. Nå tviler jeg på at Qt vil falle, teknologien er for omfattende og fundament for mye og variert programvare. Så en fork er vel nesten garantert. Men det blir et spørsmål om norske arbeidsplasser og om Qt vil være sentral innen mobile enheter.

  12. Ja Microsoft har jammen meg klart å kapre Nokia. Hvilket jo må sies å være et gedigent kupp. I tillegg til utbredelse av WP får de vekk Symbian og Meego som konkurenter, samt Qt. Eneste lyspunkt i dette er vel at teknologien her er åpen og andre produsenter kan ta over Nokias rolle. LG, ZTE, eller Intel?

     

    Meego-telefonen til Nokia er nok mer som dekkoperasjon ja. Blir vel en "eksperiment-geek-telefon" ala n900 (som fortsatt er den beste dingsen jeg kjenner til)og ikke ment for massesalg eller utviklerstøtte. Ser ut til at Nokia tenker å gå hele 2011 uten å lansere et fremtidsrettet produkt.

     

    Ville fryde meg om nyoppsagt Nokia-arbeidere banket livskiten ut av Elop og andre i ledelsen der.

×
×
  • Opprett ny...