Gå til innhold

Rayban

Medlemmer
  • Innlegg

    114
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rayban

  1. Er også på intensiv jakt etter en god LCD for tiden, både til vanlig TV (analog), digital og HD. Ut fra det jeg har sett i butikkene er Philips faktisk av de aller beste på vanlige analoge signaler. Så til TV-titting kan jeg anbefale å ta en titt på PFL7332-serien f.eks. Ganske rimelige, og veldig gode på TV-signaler (de er også gode på HD, men det er jo selv de aller billigste, relativt sett...). 42" og 37" koster henholdsvis 13 og 10 tusen på Lefdal. Verdt å vurdere dersom man prioriterer vanlig TV-titting ;)

  2. Jeg er interessert i HTC! Vurderer å kjøpe S710, da jeg synes det er en super telefon/PDA i forhold til størrelse og pris. Men den mangler jo 3G, og HSDPA. Dette har S730, slik at denne synes i ugangspunktet helt perfekt.

     

    Men jeg her helt enig med trådstarter angående utseendet på telefonen; jeg håper VIRKELIG at det er det siste bildet (den sorte) som er det korrekte. Hvis ikke må jeg si at S730 ser direkte avstøtende ut, ligner mer på en "leketelefon". :thumbdown: Håper virkelig ikke den blir slik, da må jeg se meg om etter en annen telefon. Den sorte derimot, den ser LEKKER ut! :thumbs:

  3. Har hatt min 6214W siden august '06, og opplevd svært få/ingen problemer med overoppheting. Kanskje fordi jeg har en annen prosessor enn de fleste(?), har 2.16GHz istedet for 2.... De fleste spill har ihvertfall gått uten problemer, tror kanskje jeg har opplevd at den har slått seg av to-tre ganger i løpet av de 7-8 mnd. jeg har hatt maskina. Men idag fyrte jeg opp rFactor, og da slo den seg av etter kun 2-3 minutter. Testet noen innstillinger i BIOS (v1.14, if it ain't broke don't fix it :), justerte vifte-trigger-temperaturene litt, uten at det hjalp. Ble ganske irritert, ettersom jeg ikke hadde hatt noen problemer med overoppheting før.

     

    Jeg skrudde opp tastaturet for å sjekke etter støv, men det var faktisk nesten klinisk rent nedi maskina. Men så la jeg merke til at den plast-filmen på baksiden av tastaturet som folk har snakket om ikke var fjernet på min maskin. Jeg så ingen grunn til å IKKE fjerne den, så jeg gjorde det. Skrudde sammen maskina, og testet strakts rFactor. Spilte i nesten èn time, og den skrudde seg ikke av! "Problemet løst!" tenkte jeg.

     

    Men så ser jeg her at folk skriver at dette er en "midlertidig løsning", er det virkelig folk som har fått tilbake like store varmeproblemer som før ETTER at de har fjernet denne plastikken? Fint om noen kunne svare på dette.

     

    Har ellers noe ArcticSilver3 kjølepasta liggende fra den tiden jeg plundret med stasjonære. Vil det være lurt å ha på den på CPU og GPU i Zeptoen? Kvier meg litt, ettersom jeg sannsynligvis mister garanti og at det ser litt vanskelig ut å fjerne heatpipen. Finnes noen guide for dette kanskje?

  4. Fint om det er noen som vet, for det er jo ikke noe poeng i at Vista bruker mer RAM på dette, siden kortet allerede har 512 MB.... (om du ikke spiller spill som MÅ ha så mye da)

    Jeg kunne godt satt mitt delt minne til 0 MB..

    8275168[/snapback]

     

    Akkurat det jeg mener også, vil helst ha 0 delt minne slik at alle mine 2GB er tilgjengelig til programmer i Vista (det trengs, slik som Vista spiser minne...). Ingen som vet hvordan man kan stille dette/slå av delt videominne?

  5. Har et GeForce 7600 GO i laptopen, med 512MB dedikert minne. (Er en Zepto Znote 6214W). I XP står det korrekt nok 512MB minne under egenskapene for skjermkortet. Men i Vista står det 1007 MB, 512MB dedicated og 495MB shared. Hvorfor i all verden setter Vista av 495MB EKSTRA minne av RAM'en til skjermkortet mitt, når det har så mye minne fra før? Har kjørt med ulike drivere, uten endring. Har ikke funnet noen mulighet for å stille på dette, vil ikke at Vista skal la skjermkortet beslaglegge en halv gig av RAM'en min når det har mer enn nok minne i seg selv. Har 2GB RAM så det er ikke noe kjempeproblem, men føles veldig unødvendig av Vista. Hvordan kan jeg løse dette?

  6. :nei: Ja ja, min zepto døde og jeg sendte den inn til reparasjon for ca. 3 uker siden. Idag fikk jeg den tilbake, oppdatert til Crystal Clear skjerm og greier. Fornøyd og forventningsfull skrur jeg den på, og alt virker å være som før, ingenting er slettet eller noe. Men så oppdager jeg plutselig at Pil Høyre-tasten ikke fungerer,  hverken i BIOS eller i Windows (Vista eller XP). Finner kjapt ut at dette gjelder alle tastene på ytterste høyre tasterekke. :thumbdown:  Ringer straks Netshop og er ikke blid på dem, de sier jeg må sende mail til han som reparerte min maskin. Som sagt så gjort. Lite munter mail sendes "min reparatør".

     

    Driver å fikler litt på PC'en og plutselig oppdager jeg at pil høyre virker, OG alle de andre på høyre side (Del, Home osv.). Men lykken er kortvarig, 2 min senere fungerer ingen av de nevnte tastene igjen... Her er det tydeligvis dårlig kontakt. Noen som har vært borti noe lignende? Kan jeg fikse dette kjapt selv?

     

    Grøsser ved tanken på å måtte sende den inn og ergo være uten PC i tre uker til!

    Hvilke krav har jeg nå ift. Netshop, de burde jo ha sjekket dette FØR de sendte PC'en til meg?

     

    *Frustrert*  :mad:

    7297725[/snapback]

     

    Kan være at ledningen til tastaturet ikke er godt nok i, skru opp de 3 skruene under maskinen, en er under dekselet på midten.

     

    Skyv så tastaturet fremover så "hempene" popper opp, deretter kan du løfte tastaturet opp og ta ledningen uttav og sette den i igjen, kanskje den funker da :thumbup:

    Ingen garanti ryker ;) (dem ville nok sagt det samme til deg over tlf, eller mail)

    7300877[/snapback]

     

    Oi, håper det er så enkelt! Han på telefonen snakket om at jeg _kanskje_ kunne fikse dette selv, men jeg måtte sende mail til reparatøren min først (har fortsatt ikke fått svar...) Hvis det er sant som du sier at garantien ikke ryker skal jeg teste dette når jeg kommer hjem idag, takk skal du ha :)

  7. :nei: Ja ja, min zepto døde og jeg sendte den inn til reparasjon for ca. 3 uker siden. Idag fikk jeg den tilbake, oppdatert til Crystal Clear skjerm og greier. Fornøyd og forventningsfull skrur jeg den på, og alt virker å være som før, ingenting er slettet eller noe. Men så oppdager jeg plutselig at Pil Høyre-tasten ikke fungerer, hverken i BIOS eller i Windows (Vista eller XP). Finner kjapt ut at dette gjelder alle tastene på ytterste høyre tasterekke. :thumbdown: Ringer straks Netshop og er ikke blid på dem, de sier jeg må sende mail til han som reparerte min maskin. Som sagt så gjort. Lite munter mail sendes "min reparatør".

     

    Driver å fikler litt på PC'en og plutselig oppdager jeg at pil høyre virker, OG alle de andre på høyre side (Del, Home osv.). Men lykken er kortvarig, 2 min senere fungerer ingen av de nevnte tastene igjen... Her er det tydeligvis dårlig kontakt. Noen som har vært borti noe lignende? Kan jeg fikse dette kjapt selv?

     

    Grøsser ved tanken på å måtte sende den inn og ergo være uten PC i tre uker til!

    Hvilke krav har jeg nå ift. Netshop, de burde jo ha sjekket dette FØR de sendte PC'en til meg?

     

    *Frustrert* :mad:

  8. Nå har Netshop "DinSide-Kampanje" på 6214W igjen, til 10295,- for 1GB/80GB/1,83GHz. Bra pris for denne standardkonfigurasjonen, men de har i samme håndvending satt opp prisene på alternativ konfigurasjon. (F.eks. oppgradering til 2GHz CPU som tidligere kostet ca. 5-600 kroner, nå koster det nesten 1000 kr.)

     

    Jeg kjøpte min Zepto for snart 4mnd siden, og den konfigurasjonen jeg har koster faktisk i underkant av 300kr mer nå enn den gjorde da (2GHz, 2GB PC5300, 80GB, uten OS).... :hmm:

     

     

     

    edit: leif var innom.

  9. Når jeg bruker piltastene og enter knappen så gir keyboardet på 6214w "etter" lager litt lyd og en ser at del, home , end senker seg litt ned,  noen av dere som har samme problem, tenker på om det kansje er produksjonsfeil på min? Funker ellers fint.

    6949523[/snapback]

     

     

    Ja jeg tror det er slik på alle.. hos meg bluer tastene mellom space og piltastene samt -.,m litt opp. Men jeg har ikke noe lyd fra de når jeg trykker på de. Jeg tror det er fordi tastaturer er litt større enn det skal... og hvilke knapper som det misforstret er forskjellig fra maskin til maskin.

    6951611[/snapback]

     

    Mulig jeg har vært heldig, men har sjekket nøye og tastaturet mitt gir ikke etter i det hele tatt noe sted :) For meg høres det nesten ut som produksjonsfeil, men nå ser jeg jo at det er en del som har dette "problemet".

     

    Det eneste som irriterer meg ved maskina er egentlig at touchpad'en ikke har eget scrollefelt, men har anskaffet trådløs mus så jeg kan leve med det... Skal flashe til 1.12 bios nå ;)

  10. Jeg har fått et problem etter BIOS flashen til z1.11. dvd spillern gjenkjennes ikke om det ikke er en plate i spillern. Jeg må putte inn en plate og starte dataen på nytt hver gang jeg skal lese en dvd eller cd. Da først kommer den fram. Noen som kjenner til dette?

    6806834[/snapback]

     

    Zepto jobber visstnok med problemet ja (burde være kjapt gjort å fikse, skjønner ikke at det ikke er ordnet enda...), men et lite tips i mellomtiden: Sett PC'en i standby istedet for å restarte, tar 4-5 sekunder. Så starter du den opp igjen (trykker på power-knappen som da lyser orange), og 4-5 sek etterpå er du igang og har tilgang på cd-stasjonen. Sparer MYE tid ift. å restarte ;)

  11. Jeg har fått et problem etter BIOS flashen til z1.11. dvd spillern gjenkjennes ikke om det ikke er en plate i spillern. Jeg må putte inn en plate og starte dataen på nytt hver gang jeg skal lese en dvd eller cd. Da først kommer den fram. Noen som kjenner til dette?

    6806834[/snapback]

     

     

    Har samme problem jeg også, z1.11-bios... Håper de kommer med en ny BIOS snart, det burde være enkelt å fikse det problemet.

  12. Hei, har strevd en stund med å få min Zepto til å fungere optimalt.

     

    Prøvde først Vista, men grafikkortet fungerte ikke optimalt der. 7100 poeng i 3Dmark03 og enda dårligere ytelse i spill (virket ikke som driveren ble lastet skikkelig i spill, versjon 96.33). Formaterte og installerte XP, mye bedre ytelse (8200 i 3Dmark03). Men nå får jeg ikke installert driveren til batteriet. Når jeg starter XP får jeg denne meldingen (to ganger): "Windows could not load the installer for Battery. Contact your hardware vendor for assistance." I enhetsbehandling er det to ukjente enheter under "Battery". Får ikke installert noen driver fra windows-biblioteket, og finner ingen drivere til batteri på zepto.dk. Har installert ALLE andre drivere derfra (chipset, lydkort, bluetooth osv.).

     

    Når jeg kjørte Vista (build 5552) hadde jeg IKKE dette problemet, batteri og strømstyring fungerte perfekt. Nå tror PC'en at jeg kjører på strøm selv om jeg har tatt ut pluggen. Jeg vet derfor ikke hvor mye batteritid som er igjen når den går på batteri ettersom det står at "AC-Power is plugged in"...

     

    Noen som har hatt samme problem? Skjønner ikke hva dette skal være...

  13. Hei, har nettopp fått min 6214W, T2600 (ba om T2500 i konf, så, woohoo!! :D), 2GB, 80GB osv.

     

    Installerte nyeste BIOS 1.11 uten problemer. Brente fila på cd og bootet fra den så gikk det av seg selv.

     

    Men, jeg får ikke installert skjermkortdriverne til go7600-kortet... Har lastet ned de nyeste fra ftp.zepto.dk, versjon 91.31. Har lest den driverinstallasjonsguiden som Zepto har laget, men problemet er at jeg ikke får pakket ut driveren. Dvs. jeg for jo selvsagt pakket ut zip-fila, men da er jo filene ikke utpakket skikkelig.? Endelsen er .dl_ etc. i stedet for .dll og det finnes ingen .inf-filer å bruke for installeringen. Setup-programmet til nVidia gir samme feil som vanlig (?) med at den ikke finner kompatibel hardware og derfor ikke kan installere driveren...

     

    Hva skal jeg gjøre? Kjører Windows Vista versjon 5532, ikke XP.

  14. Hei, har en D600E som jeg er veldig fornøyd med på alle områder bortsett fra en liten ting: Når telefonen mottar anrop så er ringetonen veldig svak i starten, selv om ringevolum er satt til maks. Det er bare de første 1-2 sekundene (ca.) dette varer, deretter ringer den like høyt som den er innstilt. Noen andre som har dette problemet og eventuelt vet om en FW-oppdatering vil fikse det?

  15. Kjøpte min D600 et par dager siden og har et par spørsmål og komme med, som jeg håper noen ivrige d600 erfarne kan svare på.

     

    - Noen som har tele2 mms/gprs oppsettet?

     

    - Hvor kan man laste ned denne opera nettleseren?

     

    - Hvor får man billigst minnekort til denne tlf'en?

    og evt. en sånn pc ledning. ?

     

    - Noen kule tilleggs program man kan få nytte av ? :D

     

    På forhånd takk! :)

    5818053[/snapback]

     

    - Gå inn på Tele2 sine nettsider, får da tilsendt oppsett for D600 (ja den er i databasen dems).

     

    - Jeg lasta den ned på http://wap.opera.com (velg Opera Mini)

     

    - Aner ikke, fikk med minnekort på kjøpet jeg :p Og kabel for PC-tilkobling (USB) følger med i esken.

     

    - Helt sikkert, men det er ikke Symbian-telefon, så det blir kun Java-programmer...

  16. Jeg skal nå legge ut en adresse til der jeg kjøpte min Nokia 6280 :thumbup:

    Det er en nettbutikk i Danmark, men jeg fikk ihvertfall mobilen min.

     

    Her koster Nokia 6280, uten abb. 2775,-  Danske kroner.

     

    Det er cirka, 3000 norske kroner. Det er selvølgelig norsk språk på den osv...

     

    Håper noen fikk nytte av dette :cool:

     

     

    Mvh

     

    Sir-alex

     

    PS: Hvis dere skal bestille denne, så må dere være raske. Den er meget populær i Danmark, og blir snart utsolgt.

    5757096[/snapback]

     

    Må du ikke betale mva da? eller sender de i diskrè pakker?

    5757334[/snapback]

     

     

    Man må vel betale moms ja, men i tillegg skal den danske momsen trekkes fra. Dermed burde det gå opp i opp siden både danks og norsk moms er 25%.

×
×
  • Opprett ny...