Gå til innhold

Potethode

Medlemmer
  • Innlegg

    274
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Potethode

  1. Ja, men tror ikke det er noe problem så lenge man ikke setter primary på flere konsoller og forskjellige iper på kort tid. Det tryggeste er å dele spill med et familiemedlem. Jeg har gjort dette i hele PS4 sin levetid uten problemer. 

    “It’s against the ToS, but as Sony has no reliable way of determining if you're abusing it you're unlikely to get banned unless you do something stupid.”

    “Sharing with family is fine. Sharing with friends could get your account banned.”

    • Liker 2
  2. 19 hours ago, MacBain said:

    Noen her inne med LG CX (eller andre tv'er) som noen ganger opplever slike små hvite vertikale striper som dukker opp ett par ganger i videoen under?, aner ikke om dette har noe med VRR bugg'en eller om det er noe annet?. Skrudde av VRR og da forsvant det.
    Har bare opplevd det med AC Valhalla og COD Cold war

    https://www.youtube.com/watch?v=uBI9FxDyV_0

    Endre input til PC så forsvinner det. Fungerte her i hvert fall. :)

  3. 4 hours ago, Mr.Sorter said:

    Hmm..Du får det til å høres så slitsom ut av å game på pc, litt overdrivelse kanskje? Opplever sjelden cheaters jeg da men.. 

    Får skylde på Flight Simulator 2020. Med det friskt i minne. Det blir nok en mye bedre opplevelse på Series X. Ryktene sier 4K 60fps, men det tror jeg ikke helt på. ?

    OT: Kommer ikke konsollen i svart ved lanseringen? Hvit passer ikke så bra inn i mitt setup.

    • Liker 1
  4. 3 hours ago, radiohodet said:

    Haha, PC vinner igjen som vanlig.

    Sony: PS5 EXCLUSIVE!!!!!!!!! Vi er best! Okay, det kommer til PC også da... men det skulle ikke komme ut. Vi fjerner alle spor i trailerne så kanskje ingen legger merke til det!

    At folk gidder å hause opp denne "krigen" mellom XBOX og PS når PC vinner på både pris og ytelse i det lange løp. Lykke til med 800-kronersspill og forrige generasjons hardware.

    Er så digg med konsoll der man vet spillet er optimalisert og slipper å oppdatere drivere og fikle med innstillinger. Lykke til med å bygge en PC som er like kraftig som PS5/Series X til 6000kr. Hver generasjon har alltid eksklusiver som aldri blir tilgjengelig på PC. Også deilig å slippe all juksing og dritt som jeg opplever i diverse MP spill på PC. Warzone har cheatere i annen hver lobby. Nei, kutt crossplay med de svette PC nerdene. Dere får kose dere med en rig til 20K som svært få spill optimaliseres for. 

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...