Gå til innhold

Maefteda

Medlemmer
  • Innlegg

    6 239
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Maefteda

  1. Gratulerer til Tor-Arne Fredriksen og hans Noraa Yesmar, som vant Diskusjon.no-ligaen med 38 poeng ned til nestemann på lista (undertegnede).

    Veldig spesiell sesong med koronakaos midtveis og mange double gameweeks. Blir en ny spesiell sesong neste gang, med VM midt i det hele. Får se om vi får unlimited transfers etter returen fra VM.

    Sees når neste sesong launcher i midten/starten av juni. Kampoppsettet kommer 16. juni, så spillet følger nok ikke lenge etterpå.

    • Liker 4
  2. 1. Hvilket lag vinner Premier League 20/21?

    Manchester City

    2. Hvilke lag blir topp fire?

    Man City
    Liverpool
    Man Utd
    Chelsea

    3. Hvilke lag rykker ned?

    Aston Villa, Leeds og West Ham

    4. Hvilke lag overrasker?

    Everton, Southampton, Newcastle

    5. Hvilke lag skuffer?

    Leicester, Leeds, West Ham

    6. Hvilken spiller blir toppscorer?

    Pierre-Emerick Aubameyang

    7. Hvem blir sesongens spiller?

    Bruno Fernandes

    8. Hvem blir sesongens flopp?

    Roberto Firmino

    9. Hvem blir sesongens beste signering?

    Hakim Ziyech

    10. Hvem blir sesongens dårligste signering?

    Rodrigo

    11. Hvilke spillere vil få sitt gjennombrudd kommende sesong?

    Pedro Neto, Bukayo Saka, Grady Diangana

    12. Hvilken manager får sparken først?

    David Moyes

    13. BONUS: Kommer Premier League sesongen til å bli ferdigspilt? (eller blir man nødt til å avlyse pga covid-19)? Og om, vil dette skje før 50% av kampene har blitt spilt?

    Ferdigspilt

     

     

  3. Snikpellik skrev (På 27.7.2020 den 3.01):

    Fasit på de spørsmålene det finnes fasit på:

    1. Hvilket lag vinner Premier League 19/20?
    Liverpool

    2. Hvilke lag blir topp fire?
    Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea

    3. Hvilke lag rykker ned?
    Bournemouth, Watford, Norwich

    6. Hvilken spiller blir toppscorer?
    Jamie Vardy

    12. Hvilken manager får sparken først?
    Javi Gracia (12. september)

    Så hvem ble vinneren?

    @Maefteda traff på seriemesteren, at Norwich rykker ned, at Leicester overrasker, at Watford og Palace skuffer, delvis rett i at Pogba "flopper", gjennombrudd på Greenwood og Foden, og at Javi Gracia skulle få sparken først. Kruttsterkt.

    @Golf'ern får en meget honorable mention for å treffe på seriemesteren, at Norwich rykker ned, at Spurs havnet utenfor topp fire, at Leicester overrasker, at Zaha flopper og Greenwood og Foden med gjennombrudd.

    Resten suger egentlig for det meste. Bedre lykke neste gang.

    Gjennomgang:

     

    Så denne først nå. Morro å treffe på den god del, selv om det var noen flauser også (Ings dårligste signering... wtf). Glad Watford rykket ned til slutt og at jeg turte å tippe Liverpool på topp.

    Håper det kommer ny tråd for kommende sesong etter hvert. Morsom tradisjon.

  4. Snikpellik skrev (2 timer siden):

    Helt enig i at man ikke kan bruke VAR på det. Denne var likevel så utrolig tydelig en feil og "alle" så det, som gjør det litt ekstra frustrerende når det også blir mål av corneren. 

    Skjønner det, men man må fortsatt forsvare seg på corner. "Corner er mål" er langt ifra sant.

  5. Snikpellik skrev (18 timer siden):

    City scorer på en corner som er feil idømt. VAR kan ikke gjøre noe med det. Frustrerende når det er så åpenbart.

    Er utallige dødballer og innkast som er feildømt hver uke. Man kan ikke bruke VAR hver eneste gang det er tvil. Brukes for lang tid på det som det er.

  6. Ja, xG er veldig begrenset når det kommer til enkeltmatcher.

    Tar for det første bare for seg skudd, så kjempesjansen til Antonio der han ikke klarte å ta ned ballen alene med keeper kommer ikke med i beregningen.

    Og selv om avslutningen på målet til Mané var høy xG, så var det mye flaks som skulle til for at ballen i det hele tatt endte opp der, med to deflections på sin ferd til Mané. Samtidig så ble vel xG fra det annulerte målet tatt bort, og der var det små marginer som gjorde at det var offside.

    • Liker 2
  7. Faen..

    Liverpool var så klart det beste/førende laget, men med litt flaks kunne det blitt 3 poeng her. Flere store sjanser og flere store tabber av Fabianski.

    Lenge siden jeg har vært stolt av en West Ham prestasjon. Liverpool har de nødvendige ferdighetene og marginene.

  8. Danielzu skrev (1 time siden):

    Flere. Ikke snakk om millimeter men meter. Eksempel: Liverpool fikk et mål mot west ham som var krystallklar.offside.

     

    Millimeteren per dags dato er jo under forbedring(ref wenger). Men de klare offsidene må bli tatt. City hadde ikke kommet til fa-finalen i fjor om Swansea hadde VAR  og Tottenham hadde ikke nådd finalen uten VAR 

    Det er den eneste jeg kommer på også ?

    Måten Tottenham kom til finalen på er forsåvidt et bevis på at offside-regelen ikke er rettferdig. Det er helt tilfeldig at ballen spretter via Bernardo Silva og Aguero er onside igjen før han får ballen. Var langt fra fortjent totalt sett at Tottenham gikk videre på bekostning av City også.

    Se også Burnley - Bournemouth i dag. Finnes ikke rettferdig at Burnley fikk tre mål og Bournemouth null. Mye kan fikses ved å reversere hands-regelene som ble innført sammen med VAR for å få klarere retningslinjer. Få det vekk.

    • Liker 1
  9. Danielzu skrev (3 timer siden):

    Virker som folk har glemt hvor mange offsidemål det har vært sesongene før denne. VAR har fjernet de kostbare feilene. Men må nok bli bedre i sin helhet. Der er nok alle enige.

    Hvor mange av de var åpenbare feil? Når det er snakk om millimeter som flere av VAR-offsidene har gjort, så handler det om flaks og ikke (rett)ferdighet uansett om man har videodømming eller ikke.

  10. Det var verken med overlegg eller veldig uvørent av Aubameyang, men han treffer på verst mulige sted på verst tenkelige tidspunkt.

    Klart rødt, men ikke stygt av Auba selv om det ble en stygg skade ut av det. Tomkins sin takling senere var vel strengt tatt farligere, men traff heldigvis ikke så forkjært.

    • Liker 3
  11. GnilreG skrev (2 timer siden):

    Ja off, verste jeg vet når det er rettferdighet innvolvert i sporten.

    Fotball finnes ikke rettferdig uansett hvor lenge du ser på dommeravgjørelser. Det er en myte at tabellen ikke lyver og alt det der. Tilfeldigheter har mye mer å si enn folk er villige til å innrømme.

    VAR er laaaangt unna å få det viktigste riktig også. Det de har "rettet" mest på er marginale millimeter offsider, som bare handler om tilfeldigheter uansett. Et bein litt hengende igjen der, en rumpe ut der som skille off fra on. Er ikke det offsideregelen egentlig handler om.

    • Liker 4
  12. Danielzu skrev (7 minutter siden):

     

    Er jo desidert klart frispark? Holding er jo en ting, men strake armer i rygg er meg bekjent ikke lov.

    En strak arm i albuen. Den andre var ikke strak, selv om han var nær skuldern. Lovren kunne fint holdt seg på beina og hendelsen hadde ingenting å si for utfallet av sjansen siden ingen av de hadde mulighet til å nå ballen uansett.

    Hadde nok ikke klaget om Liverpool fikk et billig frispark midt på banen på den måten, men å ta fra et mål som hadde blitt mål uavhengig av hva Lovren og Ayew gjør, synes jeg er litt kjipt.

    • Liker 1
  13. Danielzu skrev (2 timer siden):

    Skal man legge lista lavere om ballen går i mål? Høres rart ut.

    Meningen er jo å bare gripe inn ved klare og åpenbare feil. Har mye å si for momentumet i kampen om man først får et mål før det så blir annulert, i mye mye større grad enn et billig/feildømt frispark.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...