Jump to content

normal123

Medlemmer
 • Content Count

  47
 • Joined

Everything posted by normal123

 1. Prøvde først steelseries arctis etellerannet som var dyrere før jeg kjøpte dt770p med modmic. DT770p er enormt mye bedre, helt annen klasse. Eneste jeg vil anbefale er et billig usb-lydkort til mikrofonen om du har onboardlydkort med litt svak inngang.
 2. Ser denne er tilgjengelig på Elkjøp nå, fortsatt bedre valg enn den etterhvert ganske gamle PG279Q? Fins det andre alternativer, vil ha 1440p 27" 144hz IPS.
 3. Da må man først registrere seg og enable bixby? Gjør den noe bxactions ikke klarer?
 4. Nå kan ikke musikk og tvserier i det heletatt sammenliknes sånn sett, men det er relativt sett større artister enn Shameless som mangler fra Spotify. Folk overvurderer utvalget på musikktjenestene, de er tilfredstillende kun for folk som "liker det meste egentlig". Du er gnien og piratkopieringen din har drept tålmodigheten. Noe kan være verd å vente på.
 5. Vet ikke om du er seriøs, og drar meg i b.... men hvis ikke så kan jeg forklare.Svaret er ja, det er noe du ikke får med deg. Jeg ønsker å se den med en gang den kommer. Sesong 9 begynte 9. september, og avsluttes 10. mars. Bluray kommer 23. april i USA, ikke leveringsdato på Platekompaniet forøvrig. Kjøper jeg en helt ny sesong på bluray fra USA, så kommer det garantert på over 350,- inkl frakt og derfor også 25% mva og 160,- i tollklarering i tillegg. Hvorfor må jeg vente så lenge, og betale så mye? Med et tastetrykk kan en ha ny episode i 1080p med 5.1 lyd rundt en time etter visning i USA. DVD... hvor gammel er du egentlig? Du får ikke sett Shameless annet enn ulovlig fordi du er gnien med andre ord. Men er generelt enig i kritikken, fryktelig mye god film som ikke er tilgjengelig for lovlig strømming. Folk overvurderer utvalget på Spotify, skal ikke ha spesielt mye smalere smak i musikk enn Shameless er i tv-serier før det er store hull i utvalget, men der fyller heldigvis youtube, bandcamp osv endel huller. Og i de fleste andre tjenestene kan man supplere med hjemme-rippede mp3er.
 6. Har hatt som hovedpc siden i sommer, kjenner ikke igjen ett eneste punkt her, du må virkelig ha fått et mandagseksemplar. Plassering av kamera er praktisk for en som aldri bruker det, slipper postitlapp over skjermen.
 7. Ble skeptisk av googletreff på den kinasaken sjøl, men har veldig gode erfaringer med sykkelpikene, så velger å være positiv.
 8. Gi meg dette til Apple TV så fornyer jeg kanskje abonnementet.
 9. "Hvordan vurderer man egentlig hodetelefoner til fire tusen kroner som strengt tatt ikke kan noe annet enn å spille musikk?" Mildt sagt pussig, er det feil mann som har fått testen, eller er han ikke informert om hva han skal teste?
 10. C8 koster enda 28000, vil den nå særlig under dagens AF8-pris innen februar-20%en? Hva sier historien?
 11. Dette er plutselig mer interessant, hva er beste tilbud nå? AF8 til 23000-20%? Betydelig billigere enn bf vel?
 12. Ja, uhm... spotify-vanene er vel inngrodd her Dog synes jeg er forskjell på utvalget og spillelister. Når det gjelder lydkvaliteten synes jeg youtube er litt mer åpent i lydbildet og passer min smak bedre. Ja brukergrensesnitt er smak og behag, og ikke minst vanesak. Synes begge har ganske store huller i utvalget, spesielt i "sjangermusikk", men play music har den fantastiske funksjonen at man kan supplere gratis med egne mp3er.
 13. Du får jo youtube music/play music med på kjøpet, som er i praksis er samme som spotify.
 14. Så på den selv, ser ut som det er forskjell på Q8DN (som ble testet på tek.no og ikke har one connect) og Q8FNAT som selges på Elkjøp. Bedre enn XF9005?
 15. Dette er jo bare gøy, og gjør at jeg mer og mer tror at motion-"problemer" hos LG også er innbilt.
 16. Lydplanken har jeg allerede, sub må kjøpes og da snakker vi fort mange tusen ekstra. Hvordan er tv-lyden sammenliknet med en ålreit lydplanke?
 17. Hvordan er geometrien på foten, vil det funke greit å sette den på en liten plate for å få plass til en lydplanke?
 18. Historikken stemte på en prikk. Neste DNB/Power-tilbud er da antakelig i månedskiftet februar/mars, men det var og et i begynnelsen av desember for to år siden. Spørsmålet er altså, C8 denne uka til 28k-20%, eller blir den (evt Philips 873 eller tilsvarende) billigere black friday?
 19. Ja blir 65 uansett. Den har vært priset merkelig mye høyere enn 55 til nå.
 20. Siste to åra har det vært nå i oktober, vet vi om det kommer nå igjen? Hvordan har Black Friday-tilbudene vært, om det kommer dnb-tilbud neste uke vil det lønne seg å kjøpe C8 da eller gamble på black friday?
 21. Ja har nyeste. Mulig den funker bedre om man lærer seg nøyaktige instruksjoner, men smart er den ikke. Og generelt dårlig til å tolke engelske filmtitler.
 22. Hvordan funker stemmestyring på tvenes apper? Apple-tv sin gjennomføring av det er heller svak. Netflix-appen er heller ikke spesielt navigerbar.
 23. Er sånn på min 8 år gamle Samsung LED og nå, alltid bare tenkt det er Sumo som er dårlig. Alltid vært dårligere flyt i fotball når man strømmer.
 24. Denne tråden har nærmest skremt meg fra å kjøpe annet enn OLED, men Q9FN har alltid virket interessant, jeg kan trygt kjøpe den? Lander vel da antakelig på whatever kommer på best tilbud av C8, Q9FN og Philips 873 tenker jeg. Film er uansett klart viktigst, fotballen er gjerne med laptop i fanget og øl i hånda.
×
×
 • Create New...