Jump to content

normal123

Medlemmer
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)
 1. Prøvde først steelseries arctis etellerannet som var dyrere før jeg kjøpte dt770p med modmic. DT770p er enormt mye bedre, helt annen klasse. Eneste jeg vil anbefale er et billig usb-lydkort til mikrofonen om du har onboardlydkort med litt svak inngang.
 2. Ser denne er tilgjengelig på Elkjøp nå, fortsatt bedre valg enn den etterhvert ganske gamle PG279Q? Fins det andre alternativer, vil ha 1440p 27" 144hz IPS.
 3. Da må man først registrere seg og enable bixby? Gjør den noe bxactions ikke klarer?
 4. Nå kan ikke musikk og tvserier i det heletatt sammenliknes sånn sett, men det er relativt sett større artister enn Shameless som mangler fra Spotify. Folk overvurderer utvalget på musikktjenestene, de er tilfredstillende kun for folk som "liker det meste egentlig". Du er gnien og piratkopieringen din har drept tålmodigheten. Noe kan være verd å vente på.
 5. Vet ikke om du er seriøs, og drar meg i b.... men hvis ikke så kan jeg forklare.Svaret er ja, det er noe du ikke får med deg. Jeg ønsker å se den med en gang den kommer. Sesong 9 begynte 9. september, og avsluttes 10. mars. Bluray kommer 23. april i USA, ikke leveringsdato på Platekompaniet forøvrig. Kjøper jeg en helt ny sesong på bluray fra USA, så kommer det garantert på over 350,- inkl frakt og derfor også 25% mva og 160,- i tollklarering i tillegg. Hvorfor må jeg vente så lenge, og betale så mye? Med et tastetrykk kan en ha ny episode i 1080p med 5.1 lyd rundt en time etter visning i USA. DVD... hvor gammel er du egentlig? Du får ikke sett Shameless annet enn ulovlig fordi du er gnien med andre ord. Men er generelt enig i kritikken, fryktelig mye god film som ikke er tilgjengelig for lovlig strømming. Folk overvurderer utvalget på Spotify, skal ikke ha spesielt mye smalere smak i musikk enn Shameless er i tv-serier før det er store hull i utvalget, men der fyller heldigvis youtube, bandcamp osv endel huller. Og i de fleste andre tjenestene kan man supplere med hjemme-rippede mp3er.
 6. Har hatt som hovedpc siden i sommer, kjenner ikke igjen ett eneste punkt her, du må virkelig ha fått et mandagseksemplar. Plassering av kamera er praktisk for en som aldri bruker det, slipper postitlapp over skjermen.
 7. Ble skeptisk av googletreff på den kinasaken sjøl, men har veldig gode erfaringer med sykkelpikene, så velger å være positiv.
 8. Gi meg dette til Apple TV så fornyer jeg kanskje abonnementet.
 9. "Hvordan vurderer man egentlig hodetelefoner til fire tusen kroner som strengt tatt ikke kan noe annet enn å spille musikk?" Mildt sagt pussig, er det feil mann som har fått testen, eller er han ikke informert om hva han skal teste?
 10. C8 koster enda 28000, vil den nå særlig under dagens AF8-pris innen februar-20%en? Hva sier historien?
 11. Dette er plutselig mer interessant, hva er beste tilbud nå? AF8 til 23000-20%? Betydelig billigere enn bf vel?
 12. Ja, uhm... spotify-vanene er vel inngrodd her Dog synes jeg er forskjell på utvalget og spillelister. Når det gjelder lydkvaliteten synes jeg youtube er litt mer åpent i lydbildet og passer min smak bedre. Ja brukergrensesnitt er smak og behag, og ikke minst vanesak. Synes begge har ganske store huller i utvalget, spesielt i "sjangermusikk", men play music har den fantastiske funksjonen at man kan supplere gratis med egne mp3er.
 13. Du får jo youtube music/play music med på kjøpet, som er i praksis er samme som spotify.
 14. Så på den selv, ser ut som det er forskjell på Q8DN (som ble testet på tek.no og ikke har one connect) og Q8FNAT som selges på Elkjøp. Bedre enn XF9005?
×
×
 • Create New...