Gå til innhold

psino

Medlemmer
  • Innlegg

    268
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av psino

  1. Kan legge til at rumble-funksjonen i kontrollene blir brukt på tilfeldige plasser uten noen sammenheng med hva som skjer i spillet.

     

    Dette er en del av den innovative opplevelsen av nestegenerasjons shooter for som er ett av elementene for å legge en form for mystikk rundt spillet, aka "lurer på når det rister neste gang".

  2. Fått i deg litt for mye koffein i det siste?

     

    Nå som katta er sluppet ut av sekken angående sammenslåingen av Activision og Vivendu Universal Games, har nye titler av store spillserier delvis blitt avslørt. Selskapet blir stående med hele 12 heleide studioer og spill som vi gamere allerede nå kan begynne å vente på er Guitar Hero IV, James Bond, nytt Tony Hawk, flere nye DreamWorks-titler, nytt racingspill fra Bizarre samt til slutt den som undertegnede gleder seg til, nemlig Call of Duty 5.

     

    Dessverre er ikke dette bekreftet ennå, men vær trygg på at vi allerede nå går frem med lupe og gransker det nye selskapet...

     

    Jeg ser absolutt ingenting konkret som er verdt å feire. Dette er vel et eksempel på noa ala blogspam.

  3. Hallo!!

     

    Ny her, og har endelig fått tak i PS3, etter mye leting.

     

    Meget ivrig på bilspill, og sikler litt på G25-rattet til Logitech.

    Noen her som veit om dette er fullt kompatibelt med bilspill til PS3? evt hvem?

    Slik at man kan benytte seg av clutch og H-gir.

     

    Noen som veit noe?

     

    Takk så lenge

     

     

    Kristian

     

    Har hørt at NFS-spillene (Carbon iaf, muligens også ProStreet) støtter clutch og H-gir (NFS Carbon til PS2 støtter G25, også på ps3).

     

    DiRT mangler clutch og H-gir-støtte, men rattet funker fint.

     

    GT5 prologue demo støtter H-gir men ikke clutch.

     

    Så jeg vet ikke om noe _godt_ (jeg regner ikke NFS som bra nok for meg, dessverre, no offence on det er sånt som får din båt til å flyte) bilspill som har alt støttet når det kommer til G25. På en annen side: i mange bilspill blir H-gir for tregt, pga at man trenger å kunne gire sinnsykt kjapt mens man svinger med god kontroll.

  4. Hva kunne vi egentlig forvente? Valve-sjefen har lagt PS3 for hat (han virker veldig fornøyd med å tute avgårde på Microsoft-plattformen med Steam), og ønsker at den skal gå ned. Så han hyrer inn EA til å gjøre en billig hurtigjobb. EA på sin side får ikke nok betalt til å legge sjelen inn i det, og de har enda ikke orket å fikse rammeverkene de bruker i spillene sine for å faktisk utnytte SPU'er i PS3'en, og da kunne man liksom egentlig ha spart seg.

  5. Windows kjører ikke på PPC-prosessorer. Så det har aldri og vil aldri (my guess) kjøre på en PS3, eller en 360 for den slags skyld.

     

    Om jeg husker rett, så var det en tidligere versjon som gjorde det (var det en gammel NT?), men det er ages ago.

  6. Hvor er PS3 patchen? :(

     

     

    Kanskje du burde lete et annet sted enn i microsoft forumet!!

     

    Kanskje poster som dette er på grensen mellom Felles og Microsoft. Det er en patch til et multiplattformspill, og ps3 og 360 har akkurat samme issuesene / potensiale for forbedring. Da er det svært lite matnyttig å lage en post for å stille et såpass enkelt spørsmål.

     

    Selv tipper jeg at patchene kommer ca. likt til pc, ps3 og 360 uansett, og bekymrer meg lite, annet enn småunger som bare må piple ut sånne "hey, du er ikke en av oss gutta, så ha deg bort" i ny og ne.

     

    Peace out 'n' stuff.

  7. Bruk seriøst svart sandpapir. Gult blir helt construction, og min erfaring med å bare tusje over er at det ikke tørker helt skikklig.

     

    Ellers muligens en grei ide, hadde jeg faktisk ikke hatt ratt+pedaler til slike spill.. Får vente til jeg finer et spill hvor det er et issue, så gjør jeg det :)

  8. Synes ikke den videoen illustrerer noe særlig godt et problem, det virker for meg som om han ikke kviler siktet lenge nok på målet før han trekker av....det absolutt verste de kan gjøre er å lage sniper-riflene for enkle å bruke!

     

    Jeg har holdt pusten, hatt siktet liggendes dead on på hodet på en kis i 2-3 sekunder og så trukket av, og enda ble det ikke registrert som treff. Tre forsøk senere på å treffe karen, så ser han meg og tar meg lynkjapt med en assault rifle.

     

    Det er grunnen til at jeg springer rundt med G3 + P90 for tiden. Lurer litt på om jeg skal bytte P90'en tilbake til AK-74u, da det virker som om P90 krever mange flere kuler for å drepe, samt er mye mindre presis? Noen som syns P90 er bedre en AK-SMG'en?

  9. Hvem er vel unbiased i våre dager?

     

    Du har et poeng med at avvikene kanskje burde stemme ca. overens med hverandre, men siden statistikken bygger på seg selv, så er jeg usikker på hva vi egentlig kan trekke ut av det.

     

    Det kan jo bety at de andre sidene bare er for snille mot den ene plattformen de har forelsket seg i eller noe også. Som sagt, det kan slå begge veier.

×
×
  • Opprett ny...