Gå til innhold

Shamru

Medlemmer
  • Innlegg

    108
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shamru

  1. Jeg kjenner meg igjen, en venn av meg kjøpte Lucky Strike Nites, men likte den ikke. Så han solgte den til meg for 50 kroner. Penger spart er penger tjent, tenke jeg, så jeg slo til.

    Jeg stresset en stund med å åpne den, men fikk det ikke til. Han merka jeg sleit, så han henta en saks til meg, sånn at jeg kunne vippe lokket av. "Nå har du allerede betalt, og får ikke pengene tilbake" sa han.

    Endte med at jeg kjøpte en boks med general og fyllte den med LS-snusene når generalen var tom.

     

    Selve boksen er nok til å droppe den snusen syns jeg.

     

    RAAAGE! Fy faen, jeg brukte 35 min på å åpne den forpulte snusen.... Endte med kniv, og farlig mye kraft for å bli kvitt "vakumet".. lurer på om det hjelper å stikke ett hull i toppen? :S Men da er jo hele poenget med en boks borte.

  2. Ellers får jeg litt avsmak av dommen. Nå kommer dette til å brukes enda mer i propagandakjøret mot høyresiden. Er du mot flerkultur er du psykisk sjuk. Flott.

     

    Takk! Tenker i de samme baner. Det blir neste "tabu" å stemme FRP etter dette..

     

    Hvorfor det? det blir ikke sagt noe om synet på invandring i konklusjonen, kun handlingene han har utført og vrangforestillinger om lederskap, liv og død osv.

     

    Det jeg mener med tabu er ikke utifra konklusjonen til de sakkyndige. Det går på det at ABB har vært medlem av FRP tidligere(undomsparti). Og AP får ufattelig mye sympati stemmer på meningsmålingene. Det er det overhodet ingen tvil om.

    Mange er kritiske til FRP etter 22 juli, pga. deres syn på innvandrings politikk. Det blir trekt paralleller.

    • Liker 1
  3. Betyr dette eigentleg så veldig mykje. Det at ABB blir vurdert som utilregnelig åpner vel berre for at han kan holdast innelåst i lengre tid?

     

    Dersom han hadde vært tilregnelig så hadde han fått max 21 års fengsel. Men no kan han haldast innelåst resten av livet. Eigentleg vil vel dette råke ABB meir enn vanlig straff. For det fyrste er handlinga has avfeid som handlinga til ein psykisk sjuk mann og ikkje ein politisk aksjon og for det andre så vil han miste muligheita til å telle dager og år som han har igjen til han blir sluppet fri.

    Han må no inn til vurdering kvart tredje år, og kvar gong han får avslag så blir det tre nye år utan at han får noken muligheit til å vurdere kor lenge han blir sittande innelåst.

     

    Enig med deg. Men han kunne fått forvaring i fengsel, og sittet i livstid. 21 år er bare maksimalstraffen man kan få om gangen, man kan likevel sitte inne lengre.

     

    helt riktig at han kan sitte inne lenger. 21 år(9 mnd'er er 1 fengesel år) hadde han blitt dømt til, med mindre terror paragrafen hadde slått inn. Da mener jeg det hadde blitt 35 år. Forvaring etter straffen derimot kan i prinsippet vare livet ut. Så lenge det blir sett på som farlig å slippe han ut i samfunnet, kan han forbli i forvaring. Og det vil alltid være farlig for ABB å bevege seg ut i samfunnet igjen, og da tenker jeg på for han.

  4. Det blir ikke brukt mer skattepenger på Breivik om han sitter på psykiatrisk enn fengsel vil jeg tro.

     

     

    Ikke?

    Fengsel: Mat, oppfølging, lufting osv.

     

    Psykiatrisk lukket avd.: Mat, oppfølging av lege/psykiater, lufting, medsiner, tester +++

    Spør du meg er det åpenlagt at det blir høyere kostnader ved en psykiatrisk avdeling.

     

    Men, når det er sagt. Så ønsker jeg ikke den mannen livet, jeg snakker ikke om å gi han dødsdom. Hvis han noen gang kommer ut, eller blir satt i noe annent enn lukket avd. Så blir den mannen drept. Det tror jeg ikke det er noe tvil om.

  5. Det er ekstremt lite innsyn inn rettighetene til en vekter her. Folk buser ut uten kunnskap i det hele tatt.

     

    Kan sette opp en meget enkel formel for dere: V(ekter) = E(iers) + B(orgers) rettigheter.

    Kan først ta for meg eiers rettigheter. Når vekter er ansatt f.eks. På ett kjøpesenter har eieren av dette kjøpesenteret satt vilkår. Dette har han lov til. Vekter som er leid inn på eiendom har rett til å nekte adgang og bortvise fra området.

     

    Vektere har også borgers rett, dette vil si at du kan pågripe folk HVIS 3 punkter er oppfylt(dette gjelder alle)

    - Personen begår en rettstridig handling

    - Det er fare for unndragelser(dvs. stikke av)

    - Strafferammen er over 6 mnd'er.

     

    La oss si du stjeler en tyggis. Du går ut av butikken og har dermed passert siste betalingspost. Du har dermed nasket, for verdien du har tatt er under 3000,-(dette gjelder i Oslo, andre distrikter kan ha en lavere grense).

    Du har nå begått en rettstridig handling, strafferammen for naskeri er opp til 6 mnd'er + bøter. dvs. 2 av punktene i listen vår er alleredet oppfulgt.

     

    La oss si vekteren stopper deg, du nekter å fremlegge tyggisen din. Vekter spør pent om du kan bli med inn på bakrommet for å skrive en anmeldelse(for hadde ikke han stoppet deg, hadde du jo gått fra senteret). Altså, alle punktene våre er oppfulgt, og vekter velger å ikke pågripe deg, for ditt eget beste. Du nekter å bli med inn, da har DU gjort så vekter trolig vil pågripe deg, da vil vekter f.eks. Si: Du er nå pågrepet, og du blir her til politiet ankommer. Hvis du nå prøver å gå vekk fra stedet, kan vekter holde deg igjen med fysisk makt. Det vil ikke si at han slenger deg i bakken, men han kan med full rett holde deg fast.

     

    Hvis vi sier at du blir meget sur på denne vekteren, og dytter til han. Du vil kanskje også prøve å slå han. Nå kan vekter handle i nødverge og legge deg i bakken, evnt. Med håndjern om du ikke gir deg.

    Du har nå eskalert situasjonen opp fra en bot, til en voldsdom. Og vekter har gjort ALT med loven i ryggen.

     

    Vektere har faktisk rett til å vise deg vekk fra ett senter, de har rett til å nekte deg inngang. Og de vil etterfølge vilkår som er satt av eier.

    Utenom det, så handler vektere utifra kunnskap om borgers rettigheter, og etter å ha lest denne tråden ser jeg helt klart at dere ikke besitter den kunnsakapen.

    - Shamru

    • Liker 4
  6. Hei! Tror det befinner seg en del datakyndige personer på dette forumet, så jeg skriker etter hjelp her!

     

    I går kveld skulle jeg hoppe i dusjen før jeg dro til ei vennine, satte min stasjonære maskin i dvalemodus(måne) og gikk i dusjen. Når jeg kom tilbake hørte jeg det braka noe jævlig ute og det viste seg at det lynet her. Så jeg napper ut alle ledninger. Tenkte såklart ikke at pc'n var "påslått" enda.

     

    Når jeg kommer hjem prøver jeg og skru på pc'n(så litt på tv først) når jeg switcha over til HDMI1 var det ingen signaler, så jeg tok en restart på pc'n(knappen over "svenskeknappen").

    Når jeg starter pc'n igjen nå ber den meg enten slette det jeg holdt på med eller fortsette oppretning. Står da at jeg skal bruke piltastene for å velge og deretter trykke enter.

     

    Her kommer problemet, det er null respons i tastaturet(jeg får på underlyset, så det har strøm). Når jeg prøver og trykke num-lock eller caps-lock kommer det ingen lys oppe i høyre hjørnet, så da lurer jeg på hva som kan være årsaken til dette? Og finnes det noen løsninger på det utenom at jeg må slenge inn maskinen til rep. Noe jeg helst ikke vil :(

     

    Jeg er ikke imponerende god på data. Så hvis dere kan hjelpe, vennligst gjør det litt "enkelt" for meg :)

     

    Med vennelig hilsen

    Shamru!

  7. Ser selv på en mx-5, og har også sett litt på Z3. Syns Z3en er litt for mye "bling", og hvis du er interessert i å gjøre bilen litt mer personlig er det ingenting som slår Mx-5 på ettermarkedsdeler.

    32246200056_large.jpg

    32246200068_large.jpg

    cr_lakeland_03.jpg

     

    Mmm, like it! Men dette har jo med smak og behag å gjøre. Ligger f.eks. en Z3 på nettet som jeg liker veldig godt:

    http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=25512660

    Den har jo riktig utseende og motor :) Ellers vet jeg lite om det tekniske angående Z3, men vet at Mx-5 er skuddsikker :whistle:

     

    Edit: Fant et litt morsomt bilde på nettet.. Viser forskjellen mellom hvordan de to bilene som oftest blir tuklet med :!:

    _mg_8466-1f8ea2c.jpg

     

    Okey, fy faen og fet den MX5'en var :whistle:

  8. Erfaringer har jeg ikke men jeg synes denne bilen lyser:

     

    Mittlivskrise/Frisør/Pappagutt&Pappajente/Tysk-swingertype. evt. en kombinasjon.

     

    liker bedre mx5 http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=25027015 sånn som den for eksempel, dog uten heslig styling og manuell kasse.

    (Billigere deler/drift kostnader generelt, lettere, osv osv. :thumbup: )

     

     

    Hehe, med ett litt objektiv synspunkt ser jeg hva du mener ang. Z3'n.. Men syns MX5'en er så kjedelig... Liksom ikke noe spenstig på den, men utifra tester og lign. Jeg har sjekket. Så er den en av de beste bilene i kategorien, kjøremessig og driftsikkerhet :)

  9. Kjører ikke Z3 frivillig for å si det sånn.

     

    Hel grei bil, med fine kjøreegenskaper om man liker å sitte klistret til bakken og et stivt understell. Men jeg ser ikke helt vitsen med å kjøre uten tak, og liker heller ikke støynivået den har med kalesjen oppe. Man får vel mye oppmerksomhet i en rød Z3, noe jeg egentlig ikke liker. 1.8l bensinmotoren som er ganske vanlig er egentlig litt i overkant slapp og gammel. Ca. 0 drag fra bunn, men reagerer helt greit om den får litt turtall. Relativt tørst.

     

    Hardtopen er kjekk, selv syns jeg den er finere med hardtop på enn uten. Meget kjekt med hardtop om du skal ha den som helårsbil.

     

    Sportsetene i delskinn er ikke beste sort. Interiøret bærer preg av at det er en relativt gammel bil. Bakruten er gjerne elendig, om du bryr deg om sånt. Krever fort dyrt batteri for å starte sikkert om vinteren.

     

    Rent estetisk sett så er det en fin bil med flotte linjer. Spesielt med hardtopen på. Mx5 er nesten stygg i forhold, men det er jo sånn at det er vanskelig å diskutere smak. Utvendig så lyser det ikke like mye gammelbil av Z3-en som med mange andre lignende biler fra samme tidsperiode/prisklasse.

     

    Er det drømmebilen, så bør det være lite tvil. Man kan gjøre mye større bomkjøp så lenge man får et eksemplar i grei stand. Holdbar, siden den er bygd på en grei platform. Man får den oppmerksomheten man ønsker når man kjøper en sånn bil. Kjøregleden er tilstede, spesielt om man liker å kjøre med taket nede.

     

     

    Tusen takk for svaret :) Beste svaret jeg har fått her inne :)

  10. Takker for svar :)

     

    Syns Mx-5 er litt slapp designer messig.. rett og slett en kjedelig bil å se på :p Vil ha noe som skiller seg litt ut ;)

     

    Har vurdert import av Mr2 (ikke sjekket priser på BMW) og man sparer ca. 20-30k på import til Norge. En bil på 960kg med 140 gamper sparker jo bra.. *drømme*

     

    Smart Roadster har jeg faktisk ikke tenkt på før, skal undersøke litt på den :)

     

    Igjen, takker for svar!

  11. God dag!

     

    På nyåret har jeg lyst til å investere i min første bil. Har tittet litt rundt og falt pladask for Toyota mr2 Spyder. Altså de nyere modellene(2000-2007 om jeg ikke tar helt feil).

     

    Har også tittet litt på BMW z3 og finner denne også relativt interessant.

     

    Noen som har noen forslag utover de 2 ovennevnte, eller erfaringer fra disse 2?

     

    Har som sagt lyst på en cab. Med litt futt i, gjerne bakhjulstrekk og 2 seter. Men åpen for andre forslag! Pris messig kan de godt ligge på 80-120k. Anyone? ;)

    Takker for svar!

    - Shamru :)

  12. Hei!

     

    Jeg har sett en del på snowboard filmer i det siste(sugen på å komme meg ut i løypa selv) og legger merke til at de proffe står med vesentlig større avstander mellom bindingene enn oss amatører. Innbiller meg at dette gjør det lettere med rotasjoner? Noen som kan bekrefte/avkrefte dette?

     

    Har lyst til å gjøre endringer på min bredde mellom bindingene, men vil dette påvirke kjøre-teknikken? Altså at det blir en helt annen teknikk for å kjøre?

     

    Kan vel legge med at jeg har kjørt board i 8 år og ser på meg selv som en god kjører, men ikke fult så god i parker(mangler litt guts). Og er derfor keen på noe som letter rotasjon momentet.

     

    - Shamru

  13. Hei!

     

    Jeg har sett en del på snowboard filmer i det siste(sugen på å komme meg ut i løypa selv) og legger merke til at de proffe står med vesentlig større avstander mellom bindingene enn oss amatører. Innbiller meg at dette gjør det lettere med rotasjoner? Noen som kan bekrefte/avkrefte dette?

     

    Har lyst til å gjøre endringer på min bredde mellom bindingene, men vil dette påvirke kjøre-teknikken? Altså at det blir en helt annen teknikk for å kjøre?

     

    Kan vel legge med at jeg har kjørt board i 8 år og ser på meg selv som en god kjører, men ikke fult så god i parker(mangler litt guts). Og er derfor keen på noe som letter rotasjon momentet.

     

    - Shamru

  14. Ja, hvorfor kjenner jeg ingenting når jeg er skikkelig våt?

    Når jeg og typen har sex, blir jeg alltid skikkelig våt (kommer også ann på hvor heftig sexn er da), men når jeg har blitt skikkelig våt så kjenner jeg så vitt kuken inni meg :S

    Og nei, han er ikke en lite kuk, jeg kjenner den ellers hele tiden inni meg.

     

    Så kan noen svare meg på spørsmålet mitt, om hvorfor jeg ikke kjenner han når jeg blir skikkelig våt?

     

    Takk på forhånd ! :)

     

     

    Friksjonen blir jo borte, så det kan jo være en av grunnene?

  15. Hei hei!

     

    Jeg har hørt så masse om spotify, og ønsker å prøve dette.. Men trenger da ett pw.. Er det noen som kan være så snill, og gi meg en kode på PM? Sånn at jeg får prøvd dette programmet? =)

     

     

    med vennelig hilsen

     

    Shamru

×
×
  • Opprett ny...