Gå til innhold

Klykken-

Medlemmer
  • Innlegg

    2 204
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Innlegg skrevet av Klykken-

  1. Deechon skrev (8 timer siden):

    BMW'en fra børning er til salgs 

    https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=325881630

     

    Er egentlig litt interresert i en bil nr 2, var derfor jeg kom over den. Men stusser veldig over at det er diesel (på en coupe!?) 🤔

    Typisk norsk fra den tiden. Sleit med samme da jeg var ung i 2007-08 og skulle ha kul bil. Endte på BMW 320D coupe m-sport fra 07, tilsvarende den der bare grå. Hele 170 dieselhester. :D Tilsvarende bensin var rundt 100k mer om jeg ikke husker feil, og på en 330D som den på Børning ville man sikkert sett 3-400k mer? 

    Ellers ser den litt grisete ut. Godt smudget ratt bl.a. Æsj.

  2. Jul har blitt mer og mer stress, mas og misfornøyde fjes for min del. Gleder meg så sinnsykt mye til at juletiden er over og man kan si det er leeenge til man ser tegn til jula igjen. Det er den desidert verste tiden av året. Selvsagt starter den bare tidligere og tidligere for hvert år som går og på det viset opptar det mer og mer av min tid.

    EDIT:
    Dessuten er emnetittelen feil. Burde være "Jul i september/oktober?"

  3. Lader utelukkende om natten, med lavest mulig ampere. Noen få ganger overstyrer jeg og starter ladingen på dagen hvis det er noe prekært som skal skje. Lettest å justere manuelt i forkant av ladeøkten selv, synes jeg. Midtvinters er det verst å komme seg under 10kW/h-grensa, dog. Er ofte nede i -20 og noen tilfeller -30 her, og med to elbiler blir det vanskelig. Men vår/sommer/høst går det fint.

  4. HW1 skrev (16 timer siden):

    Jeg synes også at folk har ett helt skrudd forhold til det å kjøre elbil generelt, jeg er ikke uenig at det er bedre en diesel/bensin, men man bruker fremdeles masse ressurser.  

    å kalle det nullutslipp synes jeg er villedende, og jeg er overasket over at dette ikke blir problematisert mer

    Nullutslippsbiler, fordi de slipper ikke ut noen avgasser lokalt ved bruk. 

    • Innsiktsfullt 1
  5. FrihetensRegn skrev (7 minutter siden):

    Det er ikke rart mange blir skuffet når de går fra bensin, diesel eller hybrid til elbil. Enkelte oppnår bare halvparten av den rekkevidden de får oppgitt. Men ifølge enkelte av TUs lesere, er det bare å ta en femårig mastergrad i elbilkjøring og et femåring fordypningskurs i strategisk og taktisk planlegging for kjøremønster og lading før man setter seg bak rattet, så får man god rekkevidde.

    Er enklere å prøve en bil fremfor å lese ordkrig på nett så får du egen erfaring med det du diskuterer.

    • Liker 8
  6. GJZwart skrev (19 timer siden):

    Er ikke det noe som angår investorer? Vil tro at slikt nettopp angår investorer, da selskap ikke har uendelig vekst, og må til slitt ta ansvar for produkt og kunder. Dagen kommer når overhypede lovnader blir slått ned på som børsmanipulerende, og da går verdien av selskapet nedover fortere enn RMS Titanic. Det er noe investorer ikke liker.

    Nei, servicen angår ikke investorer på nåværende tidspunkt. Mange dager kommer helt sikkert, men det er jo ikke relevant nå.

    • Innsiktsfullt 1
  7. Tesla er og blir en B-vare for de som ikke er opptatt av kvalitet. Litt sånn som folka som betaler overpris for mikroovn-mat på Egon.

    Misfornøyd med Teslaen din? Du lirer av deg mye dritt i tråder, ass.

    Vil tro at slikt nettopp angår investorer, da selskap ikke har uendelig vekst, og må til slitt ta ansvar for produkt og kunder.

    Nei, det er ikke interessant for investorer med mindre det er et enormt problem som må tas tak i for å garantere videre vekst i forhold til der de står nå. Det er det ikke for Tesla. Det som er interessant for investorer er penger og ting som genererer penger, som (nye) produkter og høyere marginer.

     

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  8. Sitat

    Mykje spanande, men det er vel fleire som kunne ynskje seg eit kjedelegare fokus. Slik som å få service og reparasjons-apparatet til å fungere optimalt. Dessverre er ikkje dette "sexy" nok.

    Det er jo ikke noe som må annonseres under earnings call. Det kan jo være et fokus i sidelinjene okke som, men ikke noe som angår investorer.

  9. AnthonyEdwardS skrev (58 minutter siden):

    Manger det et ord her eller?

    "Elbiler har ladeluken forskjellige noe som kan by på utfordringer for de ikke altfor lange ladekablene på Teslas ladestasjoner"

    Har ladeluken forskjellige? forskjellige hva? farger? steder? retninger? vinkler? størrelser?

    Ladelukene er plassert på ugunstige steder på mange biler, slik at ladekablene på Teslas ladestasjoner blir for korte, eller at bilene med ugunstig plassert ladeport må oppta to til tre plasser for å lade.

    Tesla har sine ladeporter bak på venstre lykt. Kablene er ikke lengre enn at det går med litt marginer hvis du rygger inntil laderen.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...