Gå til innhold

p10

Medlemmer
  • Innlegg

    188
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av p10

  1. Jeg har i mange år benyttet meg av A-plan/Filofax for å planlegge, organisere og dokumentere arbeidshverdagen.

     

    Jeg lurer på om noen har erfaring med å bruke et nettbrett til å gjøre dette? Jeg trenger en god kalender hvor man kjapt kan legge inn avtaler, lage notater over ting som har skjedd eller ta notater, og enkelt kan organisere arbeidsoppgaver man må få gjort iløpet av en dag.

     

    Ønsker meg gjerne muligheten til å bruke håndskrift når jeg legger inn notater.

  2. Det var ikke noen variatorring på denne. Kan det være begrensning bak på variatoren, i forbindelse med clutchen?

     

    Har blitt anbefalt nytt eksosanlegg, lettere vekter i variatoren og større dyse i forgasseren. Sitter en 80 dyse original. Ble anbefalt å gå opp til 84.

  3. Testet en Kymco MXU 50 atv nå idag. Opplevde følgende da jeg kjørte opp en bratt bakke (undrsjøisk tunell). Farten lå mellom 25km/t og 30km/t med full gass. Da jeg hadde kjørt oppover i litt over et minutt begynte den plutselig å miste fart.

     

    Jeg slapp opp gassen i noen sekunder og lot den bare rulle. Ga gass igjen og alt virket å være normalt igjen. Akkurat da jeg kom ut av tunellen skjedde det samme igjen. Slapp gassen og lot den trille noen sekunder igjen. Ga gass, og da var alt i orden igjen. Kjørte 5km videre opp flere små motbakker uten å oppleve problemer.

     

    Det virket ikke som om motoren fjusket da den mistet fart. Tanken var ca halvfull. Jeg veier over 100kg.

     

    Noen teorier om hva som skjedde? Varmgang? Variatorreim? Vann i forgasseren?

  4. Jeg er på leting etter et kjøretøy som kan frakte meg 2 mil tur/retur jobb hele året.

     

    Fikk låne en 50cc scooter og syntes det funket bra. Ser imidlertid ikke for meg å kjøre scooter på vinterføre! Jeg heller litt mot en ATV.

     

    Har sett på både 50cc og 250cc. 50cc ser ut til å være billigere å forsikre og ha lavere årsavgift. Er det andre hensyn som bør taes med i vurderingen?

  5. Jeg har en moddet original xbox med emulatorer for nes, snes og n64 på.

     

    Nå som jeg er lykkelig eier av både wii pg wii u, lurer jeg på om VC er verdt å kjøpe til disse? Eller gjør emulatorene på xboxen samme jobben? Er f.eks VC-spillene tilpasset hdmi?

     

    Lurer også på om det er verdt å begynne å samle spill til den gamle snesen min, hvis vi kun snakker om spilleopplevelse og ikke samlemani!

×
×
  • Opprett ny...