Gå til innhold

Morridini

Medlemmer
  • Innlegg

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Morridini

  1. Nei, Maury sa at den som drepte civilians jaktet på han, og du kan kun stunne folk som jakter på deg, ikke no særlig mystisk. Maury's target var sikkert et helt annet sted.

     

    Forresten er det en multiplayer co-op achievments som er litt hærk å få for så mye må gjøres synkronisert, er det tre andre her som ville vært interresert å joine en Private Match og booste den achievmenten? Achievmenten heter "Role Model", og vi trenger to to-manns lag for å få den til.

  2. Gjemte meg i en blomsterkasse på et brett i går. Morfet gjengen som sto veldig kort ifra(såpass at man kunne drepe dem fra blomsterkassa). Var der i kanskje 1 minutt, kom det en fyr som endte opp med å drepe 5 sivile som var i området. En som ikke var karaktern min idet heletatt. Gikk så bort til han, og kasta røykbombe ved han. Stunna han, og stakk. Etter matchen så sender fjolset meg en gangske pen melding på live. laugh.gif

     

    Men...det er ikke mulig, spillet er ikke designet slik.

     

    Med en gang han drepte den første sivile, ville han ha mistet kontrakten på deg, og fått tildelt en annen spiller å drepe. En veldig sjelden gang i blandt kan du få din samme target igjen, men hvertfall ikke seks ganger slik du beskriver.

  3. Kjapt spm. ang. mattesyntax.

     

    Jeg har en dobbelsum, som begge går fra 0 til N, men jeg vil ikke ha tilfellene hvor indeksen til den indre summen er lik indeksen til den ytre. Jeg har nå skrevet det på to forskjellige måter;

     

    r_{xy}^3\right)

     

    Dette syntes jeg bare så skikkelig stygt ut under det andre summetegnet, alternativt har jeg;

     

    r_{xy}^3\right)

     

    Noe som så finere ut, men vet ikke om den indre summen da faktisk dekker alle punktene jeg ønsker, dvs fra 0 til N med untak av x-verdien.

  4. Det er som å snakke til veggen her jo....

     

    Dette er en funksjon også kjent som Newton's 2. lov med m=1, og v=x, og vi integrerer over tid, skulle ikke være for vanskelig å skjønne.

     

    Men jeg kan stikke innom Abel's hus på UiO til uka og se om noen der kan forklare det.

  5. Errr, les min originale post en gang til;

     

    Bare kom til å tenke på noe jeg alltid har undret på. Ofte møter vi fysikere på matteproblemer, og vi bruker smarte fysikermatte triks, som å behandle en derivasjon som en brøk etc. Men hvordan vil da en ekte matematiker løse et problem som dette?

     

    Problemet:

    p><p>

     

    Fysiker løsningen:

    p><p>

     

    Så noen som vet hva en matematiker gjør i et slitk tilfelle?

     

     

    Løsningen til integralet er x. Så spørsmålet er, hvordan kan en vise at det integralet er lik x rent matematisk? Uten å benytte seg av fysikermatte.

  6. Bare kom til å tenke på noe jeg alltid har undret på. Ofte møter vi fysikere på matteproblemer, og vi bruker smarte fysikermatte triks, som å behandle en derivasjon som en brøk etc. Men hvordan vil da en ekte matematiker løse et problem som dette?

     

    Problemet:

    p><p>

     

    Fysiker løsningen:

    p><p>

     

    Så noen som vet hva en matematiker gjør i et slitk tilfelle?

  7. God dagen. Har eksamen i statistikk om 2 dager og har dermed et par spørsmål jeg håper noen har muligheten til å svare på. :)

     

    Spørsmål 1:

     

    Jeg har en Casio-kalkulator og noen ganger får jeg svar som inneholder e på slutten av svaret. Jeg vet forsåvidt hva det betyr (at man flytter komma den ene eller andre veien), men greier ikke helt å forstå nøyaktig hvordan man flytter komma.

     

    FEKS: chart?cht=tx&chl=14:5460=2.564102564e-03

     

    Flytter jeg bare komma 3 ganger mot venstre da? Og hvis det hadde vært e+03 (hvis det går ann) skulle det flyttes 3 ganger mot høyre?

     

    Forsøkte å svare på denne i går, men forumet krasja hele tiden, så beklager for sent svar:

     

    Det stemmer, 3e-4 betyr egentlig chart?cht=tx&chl=3\cdot10^{-4} = \frac{3}{10^4} = \frac{3}{10000} = 0.0003, ergo kun flytte komma 4 ganger til venstre.

    Samtidig betyr 3e+4: chart?cht=tx&chl=3\cdot10^4 = 3\cdot10000 = 30000, ergo flytting av komma til høyre.

     

    Spm2 og 3 er stoff jeg ikke har sett på årevis, og vil ikke ta det nå.

  8. Jeg er veldig takknemlig for at dere vil hjelpe meg med matten og jeg krever ikke at dere må gjøre den.

     

    Det derren som du sendte nå er alt for avansert for meg. Jeg har P matte og de oppgavene som jeg sender er T eller R matte nivå. Det som du viser nå har jeg rett og slett ikke lært. Jeg skal slutte å mase etter hjelp på min funksjons oppgave, men jeg ber for at noen skal løse funksjonen min komplett.

     

    Les gjennom første halve side på denne linken, så burde du kunne klare siste rest selv; http://no.wikipedia.org/wiki/Andregradsligning

×
×
  • Opprett ny...