Gå til innhold

schnoog

Medlemmer
  • Innlegg

    331
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av schnoog

  1. Ventet vel opp mot fem minutter før jeg skiftet tilbake.

    Når routeren står i automatisk kanalvalg så velger den kanal over 100, så ingen tvil om at de kanalene er de beste. Men da forsvinner nettverket fra klientene.

    Når du skriver statisk kanalbredde, mener du da hvilken mhz? Den står på 20/40/80/160. Ingen forskjell om jeg manuelt velger f.eks 20, eller 40 f.eks. Nettverket vises da fortsatt ikke.

  2. Hei.

    Oppgraderte akkurat fra en wifi 5 ac router til wifi 6 ax. Problemet er klientene mine finner ikke 5ghz nettverket når jeg setter kanal høyere enn 48. Routeren er en asus gt-ax6000. 

    kanal 1-48 er relativt belastet her i borettslaget, så skulle gjerne brukt en høyere kanal, helst mellom 100-136 da det er lite enheter i området som opererer der.

    Noen som har en forklaring?

  3. Å fikse de graverende feilene er for meg en selvfølge. Det skal de selvsagt gjøre. 

    Men de burde aldri rullet ut en slik uferdig og dårlig versjon. Tror de måtte stoppe oppdateringene 3 eller 4 ganger pga store grove feil i softwaren. Enda er det ikke i nærheten bra og jeg tror faktisk de stoppet denne siste utrullingen også. 

    Dette er den verste software releasen på mobil jeg har vært borti og vitner om en software avdeling helt ute av kontroll. Dette er min siste oneplus telefon, og jeg registrerer at svært mange har samme syn som meg på oneplus forumet.

  4. bbios skrev (15 timer siden):

    E ik d mer color Os nå? 

    Jo det stemmer. Oxygen og Color OS er smeltet sammen til ei forferdelig smørje. Telefonen er blitt tregere. Apper henger langt oftere og notifications ikon ligger stuck på forsiden selv om man har lest av meldingen. Fingeravtrykksleseren er også blitt mye tregere på responsen. Notifications er også svært trege med å dukke opp i langt større grad enn på oxygen os 11.

    Forresten så oppdaget jeg også at det fungerte å skru av snooze/alarm i morges uten å låse opp enheten, så da er det fikset.

×
×
  • Opprett ny...