Gå til innhold

zanti

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zanti

  1. Kjøpte Formula Gran Turismo-bilen på online dealership i går etter å ha tatt en mengde temmelig enkle seasonal events. Den bilen er i hvert fall helt rå, aldri vært borti bedre veigrep og bremseegenskaper. Første test på Ring kom på under 6 minutter og det var med mye knoting.

     

    Kostet i underkant av 5 mill men er verd hver en credit :-)

  2. Virtual Console ? Spille GC spill ? Huff.

     

    Du mener kjøpe gamle spill over nett som mange av oss har på emulatorer uansett ?

     

    Godt folk har forskjellig syn på hva som er genialt. Hadde de enda addet NOE til spillene, online mode eller lignende, kunne du kanskje et et lite poeng. Synes det du sier er bare er trist og viser vel bare at du foretrekker Nintendo uansett hva de gjør.

    7939558[/snapback]

    For det første, jeg har sittet og lekt meg med emulatorer for både den ene og andre prehistoriske maskinen jeg hadde i barndommen. Dette er ikke det samme. For det andre så ønsker jeg de gamle spillene akkurat som de var, fordi blant de mindre kjente lanserte titlene så er det udødelige spillperler som jeg aldri blir lei av.

     

    At du huffer over at jeg er begeistret over at jeg får spilt GC-spilla mine og brukt kontrollerne fra den til disse blir for meg temmelig komisk. Hvis jeg liker å spille disse er det helt perfekt å kunne sette dem inn i den nye konsollen og la den gamle ligge og støve i boden.

     

    Det er godt folk har forskjellige syn, for all del. Men på bakgrunn av det korte innlegget mitt du slår konklusjoner fra kan jeg berolige deg om at jeg ikke foretrekker Nintendo uansett hva de gjør. Jeg vet bare hva jeg liker og ikke og står for det. Spørsmålet til trådstarter var om de som har hatt Wii en stund er lei av den, hvilket for mitt vedkommende ikke er faktum.

  3. Forstår ikke hvordan det går an å bli lei av denne konsollen. Jeg simpelthen digger den. Virtual Console er noe av det mest geniale som er lansert til en konsoll. Når jeg i tillegg kan spille alle GC-spilla mine på den er den fullkommen.

     

    Konsollen er perfekt til både festspilling og alenespilling. Synes det er litt tidlig å bli lei, spilltørken vil raskt opphøre.

  4. Wario Ware inc. med Wobbly Bobbly-modusen unlocka. Der spiller man en runde alle mot alle hvor vinneren går videre til de velkjente microgamene. Klarer vedkommende microgamet, spretter de andre opp ett skilpaddeskall. Taper han må han selv opp et skall. Deretter skal alle balansere på disse skallene, og jo høyere det er jo verre blir det. Den som blir stående igjen til slutt har vunnet.

     

    Denne modusen er en sikker vinner på vorspiel eller fest. Jeg har hatt det i snart to år og ennå spør folk om å få spille det der når de er hos meg.

  5. Irriterende ting (jeg hører denne setningen minst 10 ganger daglig):

     

    "It's... it's YOU! The hero of Kvatch! It is truly an honor!"

     

    :cry: Greit nok de første 50 gangene, men når du får den ofte når du passerer en vakt, blir blir det nok. Setningen er såpass lang også slik at vakta står og babler fortsatt når du har kommet langt forbi han.

     

    Ellers så savner jeg en prikk på kartet som markerer hvor hesten står.

  6. Anskaffet spillet på releasedato, og har spilt noen timer. Det som jeg fort oppdaget er hvor enkelt og oversiktelig det er lagt opp i starten for nykommere enn hos forgjengerne.

     

    Er enig i at det virker litt "dumbed down", det er kanskje ikke alle som vil ha destinasjonspunktet i questet automatisk lagt til i kompasset, men du verden så praktisk det er. Ved å legge inngangsterskelen lavere vil de også få flere med på rpg-bølgen.

     

    Jeg håper de som blir skuffet i starten tar seg noen ekstra timer på å komme skikkelig i gang. Det kan sammenlignes med GTA-spillene med tanke på friheten, der du også likevel har muligheten til å følge en rød tråd. Irriterende bugs hvor folk som følger etter deg setter seg fast osv regner jeg med blir fikset relativt fort.

  7. T-bird 1400 er den varmeste av samtlige prosessorer fra AMD. Med snart to års erfaring med en slik en selv, kan du trygt kjøre opp til 75 grader uten at den får problemer. Over den grensa han den tendens til å bli ustabil, men noen skade påfører du den dog ikke. Maximum operating temperature gitt av AMD er på 80-tallet et sted.

  8. Legger du inn Red Hat 8.0 etter XP-installasjonen kan du velge å installere en bootloader under installen. Dette er svært enkelt, og du kan velge mellom Grub og LILO boot loader.

     

    Om du plutselig ender med at maskinen kun starter opp linux, kan du få tilbake XP ved å skrive FDISK /MBR via recovery console som kan nåes via installCDen til XP.

  9. Der hvor du skal om bord i båten? Stikk inn i bygget nede på havna(som nevnt i prologen til oppdraget) og skift om til matrosdress. Dermed kan du passere vakta uten problem. Flere detaljer kan jeg dessverre ikke komme på i farta, er så lenge siden jeg spilte det.

×
×
  • Opprett ny...