Gå til innhold

Nattreven

Medlemmer
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nattreven

  1. Hei.

     

    Har lenge ønsket meg et elektrisk skateboard, men det er få som leverer i Norge som har den ønskede kvaliteten. Ikke veldig overraskende så er jeg mest giret på et Boosted Board. Tidligere når jeg har undersøkt så har de ikke shippet til Norge, men da jeg tilfeldigvis nettopp rotet meg inn på nettsidene deres ser jeg at Norge har kommet opp som et alternativ. Er det noen som vet årsaken til dette, og som har gjennomført et kjøp med levering til Norge?

     

    Og er det noen som har personlig erfaring med elektriske skateboard? M1 virker jo som et greit alternativ.

  2. Panasonic Lumix DMC-G7:

    http://www.scandinavianphoto.no/produkt/1009343720/panasonic/lumix-dmc-g7-svart-med-af-14-140-3-5-5-6-g-vario-asph-power-o-i-s

     

    Er ikke dette et bra kjøp for tiden?

    Kriterier er at den må ha selfieskjerm, være lett å ta med seg og ha mulighet for grei video og timelapse, og bra utvalg på objektivfronten for en som vil lære seg fotografering med tiden. Jeg ser at kamerahuset i seg selv har en verdi på rundt 6000, og linsen alene har en utsalgspris på 6500. Har vurdert speilrefleks men de er for store, og har siden sett på Olympus OMD E-M10 og Sony A6000, men de mangler selfieskjerm. Har også sett på Samsung NX500, men den har sine svakheter den også og er vanskelig å få tak i. Er det noen nyheter på trappene som gjør at man bør vente?

  3. Du oppgir ikke på stipendarket hvor mye foreldrene dine tjener fordi dette sendes til lånekassen, som LETT kan sjekke opp hva foreldrene dine tjente året før. Og det ville vært jævla, jævla mye forfalskning hvis det skjedde, og jævlig mye feil og missforståelser. Så de tar den lette måten. Men siden det bare er en kalkulator når du skal regne ut hvor mye du får, så må du selv manuelt putte inn hvor mye foreldrene dine tjente.

     

    Hvis noen lurte, altså.

  4. Har det noe å si om jeg bestiller russeting privat eller gjennom skolen? Om jeg bestiller privat, når er fristen for å skrive hva jeg vil ha på russekortene mine? Og hvordan ordnes dette med dåpsattest og russelappen og sånne ting? Teit å bare få dåpsattest uten at man faktisk døpes da.

  5. Har vært hos henne i et og et halvt døgn nå og vi ble offisielt sammen. Jeg fikk blandt annet et halskjede av henne i forsinket-bursdags-gave (hadde bursdag midt på sommeren) og hun sa hun var glad i meg og slike ting. Jeg ga henne gave fra meg først da. Jeg savner litt engasjement, men jeg gidder ikke mase allerede. Nå bør jeg kalle en spade for en spade og ikke hause alt opp i himmelen. Jeg må tross alt se det fra de lyse sidene: hun er min nå. Kanskje burde jeg bare akseptere at selv den skjønneste og snilleste jente også har noen minuser. Hvis alt jeg har å grine over er at hun ikke er så jævla engasjert lever jeg et veldig bra liv.

  6. spørsmål, vil livet ditt virkelig rase sammen om dette forholdet ikke fungerer?

     

     

     

    For å være helt ærlig så trur jeg problemet ditt er at du blir enormt sjalu uten at det trenger å ligge noen grunn bak. Hvordan trur du dama di føler seg hvis du blir sur hver eneste gang hu skal ut med venner og ha det morro.

    Og du tolker sms'er og mangel på sms'er på negativ måte hver eneste gang.

     

    jeg kjenner meg igjen i mange av disse situasjonene du beskriver, men jeg er mer som dama di :p jeg er en person som innimellom ikke orker å prate med dama, selv om jeg er glad i hu. Glemmer ofte å sende nattameldinger og sånt. En god del av grunnen til dette er at jeg hater sms som kontaktmedium når det er snakk om følesler, det er som regel helt umulig å utrykke seg riktig, hvis jeg skal ta opp noe jeg mener er alvorlig så tar jeg det face to face. 

    Vi har et avstadsforhold med ca 1 times kjøretur mellom oss.

     

    Det at du faktsik prøvde å sjekke opp ei anna jente syntes jeg er direke stygt av deg, selv om dere ikke var sammen på det tidspunktet så viser det hvor mye du bryr deg om å prøve å få til et forhold.

     

    edit, jeg leste siste posten din, det kan hende at hu faktsik prøver å få deg til å skjønne at det ikke blir noe mer. Jenter er skjelden rett ut med sånne ting og håper at du skal tolke deg frem... (ja jeg har gått på flere smeller)

    Det kan godt hende at hu var forelsket i deg en stund og at denne forelskelsen nå har gått over. Så denne nye fyren kan være hennes nye forelskese.

    9295454[/snapback]

     

    Herregud. Noe er alvorlig galt med meg. Det er mange steder jeg har lyst til å bortforklare meg i den posten din, men heldigvis klarte jeg å stoppe meg selv. Jeg legger meg heller flat og sier at det meste du sier er klokt, og jeg må ta meg sammen.

     

    Og det siste du skriver er det jeg frykter. Det er derfor jeg prøver å tolke meg frem selv. En eller annen gang begynner jo jeg å lure.... Men nå er det mindre enn to døgn, så vet jeg svaret.

  7. Jeg har nå vært vekke fra dette forumet i rundt 2-3 uker. Jeg har ikke klart å gå inn her, på grunn av at jeg har vært inne i en kjempe-depressiv periode. En i familien min som står meg nær har blitt syk, og jeg har i tillegg prøvd å tatt meg selv seriøst i nakken for å finne ut hva i helvete jeg driver med. For det første var ikke kjærlighetslivet mitt det første jeg tenkte på når denne personen ble syk, men det kom jo gradvis tilbake. Jeg er den personen som laget "Nattrevens Sommerprosjekt" for dem som husker det. Jeg ville ha en liten uskyldig sommerflørt, uten at det skulle bli skikkelig seriøst. Vel, så jævla egoist kan man nå være. Jeg vil nå fortelle den virkelig sanne historien, men uten fare for å bli gjenkjent.

     

    Det hele startet for noen måneder siden, da jeg ble kjent med en jente som bor et stykke fra den byen jeg bor i. Ca 3 mil kan vi si, men med elendig bussforbindelse. Det hele startet rimelig useriøst der vi hadde så tett skoleprogram at vi rett og slett bare kunne være med hverandre i helgene. Vi ble aldri sammen, men jeg sa til henne rett før jeg reiste hjem til hjembyen min for ferien (sommerjobb, som enkelte av dere vet) (ikke ordrett): "Jeg kan ikke innlede et forhold nå, men vi får se når vi kommer tilbake. Jeg er virkelig glad i deg". Det siste jeg sa der var virkelig sant, hun er en jente jeg virkelig liker. Responsen fra henne var: "Nei, vi 'får ikke se', vi SKAL klare det!!".

     

    Så reiste jeg.

     

    Begge savnet hverandre enormt. Hun sendte så mye meldinger at det nesten ble slitsomt (altså, ikke negativt. At hun sendte så mye meldinger er veldig positivt, men det ble nesten slitsomt selv om.), og jeg er en veldig veldig veldig sjalu gutt. Jeg fikk vite at hun blandt annet gikk på kino med noen venner, der blandt annet en gutt var. En gutt hun ikke ville fortelle hvem var, men det var jaffal ikke noe farlig. Greit nok. Så skulle hun ut å drikke den helgen, og min "sjalu-alarm" gikk i taket. Sånn fortsatte det. Jeg VISSTE at hun var jævlig glad i meg, men jeg klarte ikke overbevise meg selv om det fordi jeg ble sjalu for ingenting. Jeg ble til slutt et lite buldrende vrak som eksploderte én gang. Hun skrev om jeg ville bli med henne på ferie siste uken i sommerferien (hey, utrolig positivt, men tok jeg det til meg?? NEI). Jeg sa jeg visste ikke, på grunn av sommerjobben og lignende. Jeg spurte hvordan de hadde tenkt å komme seg dit de skulle (hun, en veninne, en gutt og meg da), vi ble uenig og ting førte til en annen og jeg kom med et utbrudd. Sa at hun behandlet meg som en dritt og at hun nesten hadde brukt opp sjangsene sine for meg. Hun hadde én sjangse igjen. Så dum var jeg altså. Alt på grunn av sjalusi, og pga vi var uenige (samtidig som hun faktisk må ta litt av skylden, for hun hadde faktisk feil i en stor del av diskusjonen. Jeg prøvde å overbevise henne, hun var en vegg og sa at hun heller stolte på veninnen sin kjørerute).

     

    [Avsnitt fjernet pga fare for å bli avslørt]

     

    Tiden gikk, og jeg ble mer og mer klar over hvor glad jeg var i henne. Jeg beklaget meg uendelig mye i dagene etter utbruddet, og prøvde å forklare meg, men det er ikke så lett med mindre man ikke er under fire øyne. Hun fortsatte å skrive fine natta-meldinger til meg, spørre hvordan jeg hadde det og sende meldinger stadig vekk om hva hun gjorde om dagene, så det la (forhåpentligvis) ikke en demper for hva hun følte. Men rundt månedsskiftet skjedde det noe. Meldingene ble færre, og jeg ble den som overtok initiativet til å sende meldinger. siden den gang har det bare gått nedover. Vi har ikke kranglet eller noe siden den store krangelen som jeg trodde skulle ta livet av alt, men vi har vært uenige.

     

    [Avsnitt fjernet pga fare for å bli avslørt]

     

    Nå de siste dagene har hun knapt skrevet "jeg er glad i deg". Jeg skriver det nesten for å fremprovosere det, men det er umulig å få frem. Nå sitter jeg faktisk her og får frem en tåre, fordi jeg tenkte for to dager siden at det nytter i alle fall ikke å mase på henne. Jeg kommer hjem til byen jeg bor i på fredag, samme dag som hun, veninnen og gutten kommer hjem fra det nevnte feriestedet som jeg ikke kunne være med til. Jeg spurte om jeg kunne få se henne den dagen. Nei, det gikk ikke, fordi hun skulle være med den samme veninnen (som hun har vært med i HELE sommer) på en klinikk på noe regelmessig behandling. "På kvelden da?", nei, det kunne hun heller ikke, for da skulle hun på reunion.

     

    Reunionen kan jeg svelge, det skjer jo bare en gang, men er ikke jeg viktigere enn å bli med den samme veninnen hun har vært med hele sommer på en uviktig behandling? Er det ikke da hun skal si: "Sorry, jeg kan ikke være med, ************** kommer hjem da. Vil gjerne se han". Jeg vet hva jeg hadde gjort, jeg hadde drete i reunion, drete i behandling og vært med henne. Men hun vil plutselig ikke ofre særlig mye. Samtidig sier hun at ingenting er gale, og at vi kan være med hverandre på lørdagen.

     

    Tilbake til den tåren jeg nettopp grein. Jeg sendte en melding til henne, den første siden klokken elleve (om dagen) i går. Spurte om hun hadde det bra, og fikk et kjedelig "Mhm =)" tilbake. Spurte hva hun gjorde på, og skrev at jeg savnet meldinger fra henne. Eneste jeg fikk i svar var "Spiser nå =)"

     

    Men heller ikke da går alt feilfritt. Da skal hun ut da også. Og jeg trenger å være med henne alene, snakke ut om krangelen, si sorry for at jeg har vært helt jævla idiot og være alene med henne. Men det spørs om det blir bruk for det, for på lørdag skal hun sikkert bare vrake meg uansett. Om 48 timer vet jeg svaret på det jeg sikkert aldri vil vite svaret på. Men jeg antar at jeg fortjener det denne gangen, selv om det nærmeste jeg har vært å være "utro" er å ta jenter i hånden.

    Jeg prøvde tross alt å sjekke opp ei annen jente, og alt jeg prøvde på var å være som alle andre og ha noe på gang med flere samtidig. Hun vet ikke noe om denne hendelsen, og jeg kommer til å slette deler av inlegget ganske snart med fare for å bli gjenkjent.

     

    Jeg har kjøpt en gave til henne pålydende 700 kroner i gullsmedbutikk. Et halskjede med hjerte på, som skulle være et symbol på at jeg "ga" henne hjertet mitt og det ville være ved henne for alltid. Dette gjorde jeg samme dagen, men før, jeg ble i tvil om hva hun tenkte om forholdet.

     

    Aner ikke hvorfor jeg skriver dette, men måtte få det ut på et vis. Og jeg trenger også respons, men jeg aner ikke hvilken. Vil ha støtte, men ikke i form av "dakar deg", vil også ha kritikk, men ikke av den skikkelige destruktive typen for jeg er redd for å innse realiteter. I tillegg vil jeg at andre kanskje kan ta bittelite lærdom av dette og FAEN TENKE SEG OM før livet raser sammen under føttene deres.

     

    Wish me luck.

  8. Hei. Jeg har et kjapt og enkelt spørsmål som jeg håper å få avkreftet. Jeg er en gutt som nesten aldri har vært hos legen for å "sjekke" kroppen min. Tviler på at kroppen min har vært på "sjekk" for sykdommer de siste ti årene. I alle fall er jeg som de fleste andre ørlite grann hypokonder. "Bedre føre var" tenker nå jeg.

     

    Nå har det seg slik at kreft er utbredt på farssiden min. Tipp-oldefar hadde det, farfar døde av det når pappa gikk i sjette klasse, og farmor kunne dødd av det to år etter (min far var nær å bli foreldreløs). Samtidig fikk farmor kreft igjen for 5-6 år siden, og fikk fjernet dette for 3-4 år siden. SAMTLIGE krefttyper var kreft i magen. I tillegg har nå dette blitt et lite fenomen på min mor sin side. Alle røyker som skorsteiner, og da kan man også nevne at jeg også gjør det. Bare at jeg røyker passivt. Jeg har blitt utsatt for massiv passiv røyking gjennom 17 år. Nå har kreften begynt å komme på den siden av familien og. Men det er jo en mer "selvforskyldt" krefttype gjennom røyking. Det lå liksom ikke i "genene" på min mor sin side.

     

    Det jeg har hørt fra mange hold er at kreft gjerne "hopper over" en generasjon eller to før den dukker opp igjen. Samtidig som jeg har hørt dette, har mange også avkreftet det totalt. Hva mener dere? har dere hørt om det? Er jeg "potensielt kreftfarlig"? :p

  9. nederst på fitta.. dette finner du fram.. Gjorde jeg selv med null erfaring og 2 i promille første gangen. :blush:

    9041645[/snapback]

     

    Seriøst?? Hadde du null erfaring første gangen? :ohmy:

     

    Prøv deg frem. Først leter du rundt på foten hennes, finner du ikke vagina der prøver du i navlen.

     

    Neida. Du kommer sikkert til å bli overrasket over hvor langt "nede" skjeden er. Jeg ble jaffal det. Trodde den var lenger oppe. Og nei, du skal ikke knulle i urinåpningen, som mange faktisk tror. Urinåpningen er et ørlite hull som det, sjokkerende nok, kommer urin ut fra. Man knuller i skjeden. Det er der ungen kommer ut, blandt annet.

  10. Han ble hindret, men STENGTE Kibebe veien..? Nei. Han la bare press på Hirschfeldt. Kroppskontakt er lov i fotball. Kibebe spilte på ingen måte farlig. Han hindret heller ikke målvakten i å frigjøre ballen fra hendene. Og han stengte heller ikke. For å dømme frispark for stenging, nevner jeg igjen at det vil si det samme som obstruksjon, altså f.eks å løpe i ballbanen for noen. Så nei, null frispark.. Og jeg liker ikke personangrep. Her diskuterer vi sak.

  11. Ja, og hvilken av dem begikk Kibebe? Du er klar over at hvis Brown ikke hadde nådd ballen, så hadde dette blitt en ren duell mellom Kibebe og Hirschfeldt sant? Det er ikke akkuratt en planlagt strategi at alle i AAFK baner vei for Brown som bare skal plassere en enkel ball i nettet. Det eneste Kibebe gjør er å presse Hirschfeldt. Å dømme indirekte frispark for å "stenge" er det samme som obstruksjon. Nemlig at man bevisst kommer inn i løpebanen til en uten sjangs til å nå ballen. Det der er rett og slett en ren duell der begge ligger press på hverandre, ingen når ballen og Hirschfeldt taper.

     

    Vi kan like gjerne vinkle det motsatt vei. Hirschfeldt har jo ikke sjangs til å nå ballen når Brown kommer, likevel presser han Kibebe. Det er jo veldig usportslig. Nesten straffe. Presser noen uten sjangs til å nå ballen? Stygt gjort!

     

    Så hvilket regelbrudd var det sa du sa du sa du?

  12. Var litt usikker på hvor jeg skulle sette denne her, men jeg putta den her. Det har jo med samfunn å gjøre, og den passet best som en relasjon til samliv. Hehe.

     

    Fra og med nå legger vi alt som har med norges lover fra oss.

     

    En kjent ting er at man "aldri" skal utøve vold på andre mennesker. Jeg står ved det, jeg er passifist. Men et utsagn irriterer meg nesten mer enn noe annet. Kanskje har jeg lite å irritere meg over, men "man skal aldri slå jenter" hører jeg igjen og igjen. Hvorfor i all verden putter man på ordet "jenter" på slutten, istedetfor noe mer nøytralt? Hvor i all verden ble det av likestillingen?

     

    Det jeg vil frem til er at jeg har vært i mange situasjoner der jenter rett og slett er drittsekker, og fortjener seg et slag så de ikke vet forskjellen på hverken opp eller ned. Hvorfor er jenter hellige? Fordi de er fysisk underlegne? Fritar det dem for voldelige handlinger? Går ikke gentlemanstaktene litt i spinn her?

     

    Hvorfor er det en skam å slå ned en jente? Man må passe på hva man sier, uansett kjønn. Møter man en voldelig person går det gale. En voldelig person skal (når man har lagt norges lover og lignende til side) slå ned en gutt vel så fort som han slår ned en jente for de samme handlingene.

     

    Hadde ikke jeg vært passifist hadde jeg hatt mange flere voldsepisoder med jenter på samvittigheten enn tilsvarende med gutter, sett at jeg hadde vært fysisk overlegen mot hankjønnet. Jeg roter meg selvfølgelig ikke inn i noe jeg vet jeg kommer dårlig ut av.

     

    Hva er det jeg ikke har fått med meg? Jeg hater virkelig personer av samme kjønn som meg selv som påpeker at jenter aldri skal slås. Det kommer for faen an på oppførselen til jenta det, så får vi se om hun er verd et slag i trynet.

     

    Eller hva?

  13. blabla

    9117938[/snapback]

     

    Gleder meg til den dagen når noen stjeler dama fra deg igjen! ;)

    9126913[/snapback]

     

    Already done. Det var da jeg innså det. Samliv handler om egoisme. Bare å innse det. Hvis dama ikke klarer å motstå andre, har hun ikke et stort nok ego, og egoet går over på andre samtidig. Ellers er du ikke spesiell nok for henne, så egoet er ikke fylt opp. Den dagen hun "bare vil ha" deg, er egoet tilfredsstillende.

  14. Åja, og hvilken regel sier at det er frispark? Og er det da frispark HVER gang noen prøver å hindre noen? DA hadde det jo blitt frispark hele veien! ALLE som deltar på defansiv corner prøver å hindre angrepsspillerene. Det er jo sju-åtte straffesparksituasjoner på HVER ENESTE corner. Hvorfor i alle dager er ikke dette straffe? De er jo kun ute etter å hindre spillere, og alle utenom som regel én er helt uten sjangs til å få fatt i ballen! Det er hva man kaller usportslig, det!

     

    Se på Brann - Stabæk idag, på Alanzinho sin "filming" etter 73 minutter, null straffe, null frispark. Cato Guntveit er kun ute etter å hindre Alanzinho og slenger ut en arm, uten interesse for ballen, men "alle" er enig i at det ikke er noe, uansett om det er innenfor eller utenfor.

     

    Dette skjer jo i 90 av 90 spilleminutter! Det er lov med kroppskontakt i fotball. Referer heller til regler, folkens.

  15. Nei. Mye mer filming av Hirschfeldt. Målet LSK får annulert idag er frispark. Er ikke ulovlig med kroppskontakt eller å bevege seg bakover. Adin Brown sitt mål er helt kurrant.

     

    Hvilken regel refererer du til, forresten? Du må jo ha en regel å vise til? Den fryktede ulovlig-å-rygge-regelen? Eller kanskje den regelen som alle dommere er obs på, nemlig hvis-keeper-ikke-gidder-å-ta-ballen-og-legger-seg-blir-det-frispark-regelen?

  16. Npr Terje Hauge sier i etterkant at det er frispark, er vell ikke dette noe å diskutere?

    9024922[/snapback]

     

    Åja - Så lenge Hauge sier det, _MÅ_ det jo være det. Helsiken. Den tenkte jeg ikke på. Hauge sitter jo på fasitsvaret på alt, fordi Hauge kommer _IKKE_ til å merke noe mediakjør hvis han IKKE hadde sagt det, med nye avisoppslag, diverse spekulasjoner og kommentarer som er negativt for hans rykte, fordi mangfoldet holder med Hirschfeldt i en sånn situasjon. I tillegg har han vært uheldig og kommet i klameri med RBK før, og dømt "mot" dem. Selvfølgelig må han "innrømme" det i ettertid da! Og han gikk aldri offentlig ut i media og sa: "SORRY, Jeg gjorde feil". Han fikk en mikrofon presset opp i trynet ved enhver anledning og når han da så på videobildene tenkte han på sitt eget rykte, tok på seg keeperbriller og snakka ut i fra standarden på norsk fotball. Tomsing. Tenke.

     

    Det hadde bare vært ødeleggende for Hauge hvis han hadde stått ved sin beslutning, dessverre. Men det betyr ikke at vi forum-horer kan se at situasjonen var et riktig dømt mål, for vi trenger ikke ha et rykte å ta vare på. Vi kan bedømme en situasjon uten fare for konsekvenser. Så si meg, hva i helvete var så gale med den situasjonen? Kibebe GIKK og LENTE seg bakover. Den keeperen som ikke klarer å stå imot DÉT og vise autoritet, den har faktisk ikke noe på en fotballbane å gjøre. Da er ballett, isdans eller sykronsvømming mer ideelt..

     

    Skulle vært annulert.

    9117619[/snapback]

     

    Åja, hvordan det?

×
×
  • Opprett ny...