Jump to content

Eivor

Medlemmer
 • Content Count

  306
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)

About Eivor

 • Birthday 01/01/1960

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Tastaturet har ikke sviktet en eneste gang etter at jeg innstallerte diverse drivere fra hovedkortprodusenten. Stoler visst for mye på at alt går automatisk i Windows 10.
 2. Jeg fikk ei melding i min pesonlige meldingsboks med bilde av ei meget lettkledd dame. Hvordan kan dette skje?
 3. Da sjekka jeg hva ASRock (Hovedkortet) hadde å by på, hadde ikke tenkt så langt. Fant ngen spesifikk driver for blutetooth, men lasta ned noe forskjellig av drivere og software. Så får jeg se om det hjelper. Takk så langt
 4. Pc'en er "våken". tastaturet går i dvalemodus etter 10-15 minutter, men somtid våkner det når jeg trykker en tifeldig tast, andre ganger ikke. Det er det som er så rart. Hva drivere angår er det ikke noen egen utviklet av Deltaco, det skal virke med Windows sin driver. Har prøvd å oppgradere driveren for bluetooth men Windows rapporterer at nyeste driver er innstalert.
 5. Nei, følger ikke med noen, og jeg har bluetooth-kort og antenne på PC'en
 6. Har til nå prøvd 3 forskjellige bluetooth mini-tastaturer, 2 kjøpt på Clas Ohlson og et DELTACO kjøpt hos Multicom. Alle klarer og koble seg greit opp mot Windows 10, men alle slutter og virke i hytt og pine. Da er det bare omstart av PC'en som hjelper, det nytter ikke å slå tastaturet av og på. Noen som har en løsning på dette irriterende problemet?
 7. Kan sånn ellers ikke se noen plass hos sentrumgynekologi.no at siden driftes av helserespons, selv om Helserespons bruker dem som kundereferanse.
 8. Jeg må for ordens skyld bemerke at den ødelagte linken på legekontorets hjemmeside er en ekstern link til legeforeningen.no og har trolig ingen tilknytting til Helserespons. timeshift, imponerende at du fant ut av link-feilen! Vil gjerne høre videre med dere angående sikkerheten, eller kanskje mangel på sikkerhet på hjemmesider driftet av Helserespons. Jeg kan ikke godt røpe sånn offentlig hvilket legekontor jeg bruker, så jeg linker til er tilfeldig valgt legekontor som driftes av Helserespons, http://www.tynsetlegekontor.no Kunne noen ta en titt på det og legge ut en kommentar? (Der ser en blandinga av http:// og https:// sider.) Legger ut et skjermbilde fra https://helserespons.no si side, og et fra http://sentrumgynekologi.no/ Legg merke til kundeomtalen/reklamen nær bunnen av Helserespons-sida, som linker til Sentrum Gynekologi. Hos Sentrum Gynekologi kan man altså bestille time på en http:// side og det presiseres at det er sikkert. (må sikkert klikke på bildene for å lese teksten) Jeg tar også med litt av Observatory sitt skanneresultat av http://www.tynsetlegekontor.no og skjønner ikke hvorfor en mengde andre legekontor er listet opp men ikke Tynset (prøvde noen av adressene, og de var alle https:// sider!)
 9. Klikka på linken og dens egenskaper for å se koden: <a href="http://http://legeforeningen.no/PageFiles/44680/Prisliste_takstplakat%20fastlege%202017-2018.pdf"target="new">Priser hos fastlegen 2017/18</a> Feilen er altså at http:// er gjentatt 2 ganger, så hvordan nameunit.no åpnes er en gåte. Edit: Hvis en fra Firefox høyreklikker på linken i innlegget mitt skjer det samme, nameunit.no åpnes
 10. (Beklager hvis jeg poster dette i galt underforum, fant ikke noe som helt passet.) Legekontoret jeg bruker har hjemmeside som drives av helserespons.no og jeg har funnet en merkelig feil. En av linkene skal åpne en PDF-fil med priser i en ny fane. I Edge, Chrome, Vivaldi og Firefox får en opp en ny fane med feilmelding om at nettstedet ikke kan finnes når en venstreklikker linken. Det samme skjer om en høyreklikke og velger åpne i ny fane eller vindu, UNNTATT i Firefox, da åpnes en lenke til domene og web-hotell tilbyderen nameunit.no Syns det er veldig mystisk og gjør meg usikker på om en kan stole på sikkerheten til dette legesenter-nettstedet. Det er også rart, syns jeg, at ikke alle sidene er under https, informasjonsidene kommer først under https når man har klikket på de sikre sidene med timebestilling og sånt og gått tilbake til de i utgangspunktet usikre sidene. Noen som har en formening om det er trygt å bruke en slik side?
 11. Ett skudd i blinde, men det skader ikke å prøve å skifte DNS-server til Google sin DNS-server Se bilder:
 12. Så litt nøyere på bildet ditt. Ser ut som iPad'en får godt signal. Kan løsningen være så enkel at du skifter til en USB-nettverksdongle på din maskin?
 13. Nå er jeg helt i begynnelsen av både bruke og forstå dette med ruter i bridgemodus, og kjenner heller ikke til ditt rutermodem, bare så det er sagt! Jeg satte ned en ekstra ruteri kjelleren for bedre å kunne fange opp signal fra mine utendørskamra. (Det fungerer utmerket.) Min internettleverandør er Telenor. Den ekstra ruteren jeg har er en TP-link ruter. Fant ut at en kunne skifte firmware til denne, det gjorde jeg og det gjorde det veldig enkelt å sette opp TP-link ruteren i bridge med Telenor-ruteren. Det fungerte umiddelbart (husk at jeg har ingen erfaring fra før).Jeg gjorde ingen forandringer i Telenor ruteren. Den nye firmwaren lastet jeg ned hos https://dd-wrt.com En ekstra ruter kan også kobles direkte til ruteren med nettverkskabel, da settes den enden av kabelen i WAN-porten på ekstraruteren og den andre i en av LAN-portene på rutermodemet. Vil anta at det gir høyere hastighet på overføring enn bridge-modus. Jeg trenger ikke gjøre noen forandringer i Telenor-ruteren, den ekstra får tildelt en IP-adresse og så kobler man til det nettverket. Mine erfaringer så langt: Det er lite konfigurasjonsmuligheter i Telenor-ruteren, men det var ikke noe problem hva ekstra ruter angår. Internetthastigheten gjennom min ekstra-ruter i bridgemodus er ca to tredjedeler av det Telenor-ruteren gir. Altså det motsatte av det du ønsker. Du burde kanskje undersøke muligheten for å bruke et aksesspunkt, kan ikke stort om det selv, men det er bare å Google.
 14. Takk for alle svar. Nettopp kommet hjem fra Danmark, ingen innbrud, he,he. Fra spøk til alvor, ser ut som en litt inviklet affære dette med fjernovervåkning, jeg får studere litt etterhvert, ikke så godt inne i nettverkssjargongen, det meste er nytt for meg. Jeg fjerna alle de nye innstillingene, og da fikk jeg straks tillgang til kameraet, eller rettere sagt har jeg to. Ingen av de skal stå innendørs, så det er ikke så forferdelig farlig om andre får tilgang til video. Men kan andre bruke kameraet som gateway for å få tilgang til mine maskiner og mobiler?
×
×
 • Create New...