Gå til innhold

Eivor

Medlemmer
  • Innlegg

    313
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Eivor

  • Bursdag 01. jan. 1960

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Eivor sine prestasjoner

21

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg bruker tv-boxer koblet til pc-skjermer for å se "live". Bruker dem aldri til surfing og sånn. Så de kan være tilkoblet tp-link ruteren hele tiden. Når jeg trenger tilgang til oppsett fra pc-en er det jo bare å skifte nettverkstilkobling de minuttene det trengs. Men jeg skal forsøke å sette opp ruteren som AP først. Jeg trenger en ganske lang nettverkskabel + stige for å resette kameraet i fuglekassen, og det var i grunnen det jeg helst ville unngå.
  2. Har forstått det sånn at tp-link ruteren da må være fysisk montert med nettverkskabel til telenor-ruteren. Vil jo ikke ha en lang kabel gjennom huset. Vil forøvrig at kameraene ikke skal kunne hackes via internett.
  3. Jeg kan logge meg inn på kamera, men vet jo ikke ip-adressen før kameraet tilkobles den nye ruteren? Eller er det så at ruteren scanner etter wifi enheter, også om de har ip-adresse fra Telenor-ruteren?
  4. Har flere utendørs wifi overvåkingskameraer koblet til en Telenor-ruter. Det er ofte småstopp i videostrømmen, så nå har jeg bestilt en ny ruter (TP-Link Archer AX72). Denne vil jeg kjøre på et eget nettverk uten internett-tilgang. Må jeg da resette alle kameraene, for så å bruke en nettverkskabel mellom den nye ruteren og kameraene for å få nye ip-adresser på disse?
×
×
  • Opprett ny...