Gå til innhold

THElastNINJA

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av THElastNINJA

  1. Usikkerhet rundt skins

    Hva som skjer med spilleres såkalte skins ved et eventuelt nytt spill er fortsatt usikkerhet. Det er vel likevel ingen tvil om at det vil bli bråk blant spillerbasen dersom det ikke bli mulighet til å føre disse over til et potensielt nytt spill.


    HÆÆ XD ???
    Hvilke spill får man flyttet med seg skins, over til oppfølger ?
    Nytt spill betyr en helt ny start for alle.
    Har du spilt dataspill selv ?
    Nå har ikke jeg spilt CS på mange år, men jeg fikk ikke flyttet med meg skins fra "CS" og over til "CS: SOURCE" da jeg spilte de spillene.
    Mulig MYE har skjedd siden den gang....men tvilsomt....
    Synes uansett det er hysterisk at det påpekes
    "dette vil det bli bråk av", som om dette er vanlig og noe som forventes skal fungere ?
    Kommer ikke på et eneste spilli farten, hvor dette faktisk fungerer (om ikke noe er blitt endret i de senere år med CS spillene).

    Jeg må vel inn og friske opp litt CS:S hukommelse her da sannelig. Skal jeg hente inn mine gamle skins fra "CS: S" og flytte over til "CS:GO".
    Så klart, må jo ha lov til å føre over ting til oppfølger. Det er jo en selvfølge og noe man forventer skal fungere i alle spill....
    ikke sant ?
    Ellers blir det NERD RAGE fra spillere ?
    GOLD XD

    • Hjerte 1
  2. 64 GB er mer enn nok. Skal man spille de mobilspillene som er kun i quest 2 brillene (standalone). De er ikke på mange mb pr spill. Der er det masse multiplayer spill, for de som ønsker å spille med andre, som bare trenger quest 2 (ingen pc). Du kan også laste ned "sidequest" og få haugevis av gratis spill. Både singleplayer og multiplayer.

    Jeg bruker quest 2, kun for å spille spill på steam, via "viritual desktop" og powerbank i beltet. 10 timer med spilletid, før man må lade. Holder ikke det, kan man kjøpe større powerbank. Jeg har bare et lite batteri i beltet. Elite strap, må absolutt legges til i prisen på quest 2, for den reima rundt skallen som medfølger, er ubrukelig over tid. Kan ikke snakke av egen erfaring, for jeg har ikke prøvd den selv. Kjøpte elite strap med en gang etter jeg hadde sett en del videoer på youtube.

    Angående psvr, har jeg det personlig HELT motsatt igjen. Jeg kunne ALDRI byttet til psvr. Jeg prøvde psvr og må ærlig talt si at det ikke var i nærheten av pcvr.

    Gleder meg til vr briller kommer med bedre FOV.

    Har man ikke pc fra før og skal kjøpe VR for å spille steam spill, blir jo det helt klart dyrere, enn å kjøpe en konsoll, men psvr har enda litt å jobbe med, for å bli like heftig som de vr alternativene som allerede er på pc. Skal sies at ps5 har billig hardware, i forhold til hva man måtte betalt for delene, hver for seg.

    Whatever floats your boat I guess. <3

    Fantastiske VR spill på pc :

    Contractors

    Robo recall

    Pavlov

    Defector

    Arizona sunshine

    War dust (ser helt jævlig ut, men er MAD FUN)

    Dette kan også bli gøy : https://store.steampowered.com/app/1342790/DRIVEBY__Battle_Royale/

    • Innsiktsfullt 1
  3. Oh my.....

    "CD Projekt RED" holder igjen et spill, for å gjøre det perfekt og for at alle vi skal bli skikkelig fornøyde, men da får de slike hårreisende trusler.... Slipper de spillet for tidlig og med for mange bugs, får de også drapstrusler. Fy faen det er så mange feige fitter gjemt bak dataskjermen nå til dags. Digger at de anmelder hver bidige ting. Ikke la slikt slippe billig unna.

     

    • Liker 4
  4. Synes det er drøyt at Notch får all ære, for å være omtrent skaperen av minecraft universet. Alt han gjorde, var å stjele ideen fra et eldgammelt spill og pusset det opp med moderne teknologi og i ny drakt, så slo det skikkelig an. Hadde mannen hatt litt skamvett eller samvittighet, burde han gitt en SOLID slant til kilden bak det originale spillet og sørget for at de klarte seg godt, livet ut. Uten de, hadde det ikke vært noe av Notch i dag, men mennesker blir ødelagt av suksess og penger dessverre.

    • Liker 1
  5. GTA 5 hadde en middelmådig historie, kjedelige sideaktiviteter, kjipe hovedkarakteter og kjedelige og repetive oppdrag, en kjip verden og dårlig gjenspillingsverdi. For å nevne noe. Har ikke rørt spillet siden jeg fullførte historien for mange år siden på PS3.

     

    Det holdt til å selge 80 millioner eksemplarer. Godt mulig du er inne på noe, men "open world" har ikke så alt for mange gode spill å velge i mellom. GTA og Saints Row, ender vel uansett med å være en av de beste spillene hittil. Jeg ELSKER å lese at det lages flere slike spill. Jeg spilte kun "heists" med 4 venner og storkoste meg med det. Verden i selg selv, synes jeg er NYDELIG. Sol og sommer <3

  6. jeg synes de verste anmeldelsene er når noen har brukt 2000 timer på et spill som vises på anmeldelsen og så gir de en thumbs down...

     

    Dette er veldig bra fordi noen ganger får spillet dårlig review for noe som skjer i media, som for eksempel visst en av utviklerne sier noe kontroversielt så blir spillet bombet av dårlige reviews og mister en score enda det har vert et 10/10 spill i over 1-3 år,

    noe som forvirrer folk som rett og slett leter etter bra spill.

     

    Jeg er så utrolig enig med deg der. Har 2000 timer og likevel frekk nok til å gi negativ tilbakemelding. Har man spilt et spill såpass lenge, har man fått igjen prisen spillet kostet, MANGE ganger. Folk er ALT for grådige i dag og forlanger stadig mer og aller helst gratis. Helt utrolig

    • Liker 2
  7. Spill er ikke dyrere nå, tvert i mot, så lenge man ikke må ha alt med en gang.

     

    Brukte lang tid på å spare til spill på SNES i gamle dager, da kostet et spill minst kr 799,- på butikken her jeg bor.

     

    Nå er derimot ikke et spill bare et fullverdig spill lenge, men ofte bare en del av en pakke der vi blir fortalt at vi må kjøpe sesongpass og tilleggspakker. Med unntak av BotW har jeg aldri kjøpt et sesongpass i mitt liv, og kjøper som regel spill billig når GOTY-edition har kommet ut.

     

    Så folk som klager over at det er dyrt nå er rett og slett for utålmodige og har lite peiling.

     

    Må ærlig talt si meg enig. Hva bruker man en kveld ute på byen, så oppsummerer man timene opp mot hverandre. Ikke mange kroner pr time med spilling. Handler man på kinguin, får man de fleste spill til under halve prisen av det steam selger samme spillene for. For meg er ikke dette mye til problem uansett. Jeg kjøper svært lite spill, ikke for at jeg ikke ønsker å spille, men det er ikke mange av spillene som blir utgitt, som ser spennende ut.

    • Liker 1
  8. Helt greit at det ikke ble mer singelplayer innhold. Er dog litt skuffet over at det ikke kom flere heist-oppdrag.

     

    1oo% enig med deg. Heist oppdragene har jeg gjort så utrolig mange ganger om igjen, sammen med 3 venner. Dette er jo helt klart det BESTE på GTA5. Skulle ønske de hadde hatt 1-4 players co-op på story mode også :( Hadde nesten blitt litt som heists =) Spiller kun spill med venner og gidder aldri singleplayer spill. Co-op er det BESTE man kan ha i spill =)

  9.  

     

     

     

    Alle disse "nyutgavene" av gamle spill konsoller er vel som å grave opp en død hund?? er kult i 3 sekunder så blir den lagt bort! Bar bortkasta penger!

     

    Deg om det, jeg har allerede flere timer med SNES mini som jeg kjøpte på fredag og koser meg innmari. :) Retro-spill er også i vinden som aldri før, men selvsagt; er du ikke interessert i å spille gamle spill så kjøper du heller ikke en retro-konsoll.

    Eventuelt spiller man det på emulator som man alltid har gjort de siste 25 åra.
    Veldig sosialt å sitte på gutterommet og gni på en emulator.

     

     

    Ca like sosialt som å sitte på gutterommet å gnu emulatoren SNES mini i guess. 

     

    AtW

    Hehehehehe. Skjønte ikke helt den jeg heller. Man kan jo like lett fikse emulator på en pc/laptop og ha på stuen (om ønskelig), som på en mini konsoll. Rigger bare opp en joystick til pc og fyrer opp, så er jo ikke det noe mindre sosialt. Jeg personlig, liker å ha mest mulig på en og samme maskin, men synes det bare er trivelig at de gir ut slike mini utgaver, for de som ønsker et enkelt oppsett og som kanskje har en diger pc rigg.

  10. Er litt nostalgisk siden C64 var min første spille maskin men den lista over c64 spill var skuffendes

     

    Samme her. Hvor ble det av :

    The last ninja serien

    Beach head II

    Combat school

    Green beret

    Bop'n rumble

    Solomons Key

    Giana sisters

    Treasure island dizzy

    Batty

    Fist II

    Paperboy

    Target renegade

    Ghost'n goblins

    Battleships

    Tusker

    Rambo first blood part II

    Bubble bobble

    Gryzor

    Boulder dash

    Spy vs spy

    Barbarian

    720 degrees

    1942

    Forbidden forest

    Bouncer

    Bruce Lee

    Cobra

    Kung-fu master

    Death wish III

    Commando

    Frantic Freddie

    Mr. Do!

    Saboteur

    Hyper sports

    Ikari warriors

    Jack the nipper II

    Wonderboy

    Decathlon (Activision)

    Lazy Jones

    Logical

    H.E.R.O.

    Express raider

    Shao-lin's road

    Zorro

    Yie ar kung fu

    The goonies

    Dig dug

    Run the gauntlet

    BC quest for tires

    Congo Bongo

    Defender of the crown

    Skate or die

    osv.......................

     

    Kunne gjort en bedre jobb her ja sannelig.

    • Liker 2
  11. Jeg blir ihvertfall veldig overasket om dem dropper en PC versjon. Spesielt når en ser hvor bra GTA5 har gjort det på PC. Men at det kan ta like lang tid før det dukker opp som GTA5 til PC er nok ikke umulig.

     

    Og jeg tror ikke jeg klarer å vente så lenge altså.....tipper det vil bli veldig pent på både PS4Pro og XboxOneX på et bra 4K HDR TV. Men kun i 30 fps selvfølgelig.... :/ 

     

    Er nok det som er hele planen, akkurat som GTA 5 =) De solgte samme spill, opp til 3 ganger. Først til ps3/xbox 360, så kom det til ps4/xbox one og lenge etter, kom det til pc. Jeg tror de drøyer pc release, helt bevisst og de tjente godt på det sist. Takker nok ikke nei til mere penger, for folk blir jo å kjøpe uansett og klarer ikke å vente. Dette blir å komme til pc, selv om RockStar kanskje vil overtale folk til å tro noe annet først. Sneaky shit, just like shark cash cards in GTA =)

  12.  

    … en rekke studioer jobber med å lage spill til den.

    Dette vil nok være det avgjørende for denne konsollen. Jeg liker hva de gjør, men har dessverre liten tro på at de lykkes. Jeg håper jeg tar feil.

    Jeg håper også denne lykkes. Trivelig med flere konkurrenter og kanskje denne får eksklusive spill, slik som nintendo, ps og xbox har, selv om jeg selv er motstander av det, så kan det være veien å gå, for å vinne i en slik situasjon med så mange kjente konsoller på markedet allerede.

    Nostalgisk å se igjen atari logoen, så hadde vært veldig stas om dette faktisk hadde funket. Utrolig vakkert design, så er de like kreativ på andre ting, kan man bare håpe de lykkes. Må ærlig talt si at denne virkelig tok seg godt ut. Veldig lett å se at dette blir en fin møbel å ha i stuen, under tv'n. Jeg er veldig enig i det du skrev og håper selv dette blir populært.

  13. Merkelig og unødvendig oppstyr for ingenting, der mange ser et smutthull for å få ut innestengt sjalusi og raseri. Jeg personlig, har aldri likt PewDiePie. Kan godt hende han er en kjempe trivelig fyr på privaten, men han skriker og hyler i videoene sine. Jeg har kun sett en video for mange år siden, men det var ikke helt min greie. Må likevel forsvare denne stakkars mannen.

    I en slik situasjon, er tankene dypt inne i en spillverden og munnen lever sitt eget liv. Tourettes syndrom slår inn for fullt og kjeften kan klemme ut de utroligste ting, helt uten noe som helst sammenheng. Dette er ubetydelig og det er lett å se at denne personen ikke mente et eneste ord og burde ikke stemples som rasist. Verden går virkelig i gal retning. Det er mye mer man ser daglig i media, som det burde vært lagt mere vekt på og brukt mere tid til å fokusere på, enn slikt ubetydelig tøys. Synes det er fryktelig trist å se hvor utrolig mange mennesker som bare ønsker en annen person vondt, fordi han mestrer noe så bra at han er blitt rik på det. Selv om jeg ikke liker videoene, så synes folk denne personen er gøyal, så la nå mannen få underholde. Ser ikke ut som det finnes noe som helst ondskap i han, og det klarte jeg lett å se, kun etter å ha sett en video av han. Blid og glad mann, så fokuser på folk som faktisk sprer faenskap. Blåser opp bagateller på denne måten, kun for å slakte en stor stjerne. Gir ikke noe som helst mening for meg.

     

    MAD LOVE to all <3

    • Liker 1
  14.  

    Prassel gjør ikke akkurat seg selv noen tjenester med å fremstå på den måten. Får vel ikke akkurat inntrykk av at det er åndseliten vi hanskes med her.

     

    Husker back in the day når han begynte med Orion som en mod til Source engine, og hadde rippa Warthogen fra Halo for å bruke den. Noen ting forandrer seg altså aldrig!

    Husker dette selv. Var også i konflikt med en av gutta som var med på å lage modden "incoming source", som var det første navnet og som senere ble til "orion". Han mente han brukte arbeidet hans etter han var kastet ut av teamet. Jeg trodde den tiden at kanskje David var uskyldig, for det hender jo at folk slenger dritt, om de blir kastet ut av "teamet", men når ny info som dette dukker opp, begynner man å lure litt, om ikke David har litt sneaky oppførsel. Trist når folk har kommet såpass langt og faktisk tjener penger på et spill. Burde vært en gave i seg selv, men alle er vel ikke slik. Mye vil ha mer og snarveier til raskere penger, faller mange for dessverre :( Ingen garanti for noe som helst i denne sammenheng for all del, men litt merkelig at han godtar å fjerne et våpen, om han ikke følte det var noe stjeling bak det hele. Hacket twitter osv. Enten er han en snik eller så er han UTROLIG uheldig og noen prøver virkelig å ødelegge for han.

×
×
  • Opprett ny...