Jump to content

THElastNINJA

Medlemmer
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)
 1. Her er en fantastisk side, for å ha oversikt over slike spill. https://www.co-optimus.com/system/4/pc.html
 2. Red faction - REMAKE <3 Ikke noen av de andre, burde hatt den tittelen, men heller gitt de et eget navn. Glemmer aldri hvor jeg stor koste meg med RF. Både singleplayer og multiplayer på det første spillet, var jo helt fantastisk.
 3. Synes det er drøyt at Notch får all ære, for å være omtrent skaperen av minecraft universet. Alt han gjorde, var å stjele ideen fra et eldgammelt spill og pusset det opp med moderne teknologi og i ny drakt, så slo det skikkelig an. Hadde mannen hatt litt skamvett eller samvittighet, burde han gitt en SOLID slant til kilden bak det originale spillet og sørget for at de klarte seg godt, livet ut. Uten de, hadde det ikke vært noe av Notch i dag, men mennesker blir ødelagt av suksess og penger dessverre.
 4. En god vare, seler seg selv. Klandre andre for å selv lage et dårlig spill, er nok så naivt av noen som lever av å produsere spill. Kanskje finne seg en annen jobb hvis kreativiteten og ferdighetene ikke strekker nok til å fenge og selge =)
 5. Det holdt til å selge 80 millioner eksemplarer. Godt mulig du er inne på noe, men "open world" har ikke så alt for mange gode spill å velge i mellom. GTA og Saints Row, ender vel uansett med å være en av de beste spillene hittil. Jeg ELSKER å lese at det lages flere slike spill. Jeg spilte kun "heists" med 4 venner og storkoste meg med det. Verden i selg selv, synes jeg er NYDELIG. Sol og sommer <3
 6. Jeg er så utrolig enig med deg der. Har 2000 timer og likevel frekk nok til å gi negativ tilbakemelding. Har man spilt et spill såpass lenge, har man fått igjen prisen spillet kostet, MANGE ganger. Folk er ALT for grådige i dag og forlanger stadig mer og aller helst gratis. Helt utrolig
 7. Må ærlig talt si meg enig. Hva bruker man en kveld ute på byen, så oppsummerer man timene opp mot hverandre. Ikke mange kroner pr time med spilling. Handler man på kinguin, får man de fleste spill til under halve prisen av det steam selger samme spillene for. For meg er ikke dette mye til problem uansett. Jeg kjøper svært lite spill, ikke for at jeg ikke ønsker å spille, men det er ikke mange av spillene som blir utgitt, som ser spennende ut.
 8. 1oo% enig med deg. Heist oppdragene har jeg gjort så utrolig mange ganger om igjen, sammen med 3 venner. Dette er jo helt klart det BESTE på GTA5. Skulle ønske de hadde hatt 1-4 players co-op på story mode også Hadde nesten blitt litt som heists =) Spiller kun spill med venner og gidder aldri singleplayer spill. Co-op er det BESTE man kan ha i spill =)
 9. https://www.kinguin.net/?r=26060&gclid=EAIaIQobChMI4fqO7qzT1gIV6wrTCh37yQUQEAAYASAAEgKkHfD_BwE
 10. Deg om det, jeg har allerede flere timer med SNES mini som jeg kjøpte på fredag og koser meg innmari. Retro-spill er også i vinden som aldri før, men selvsagt; er du ikke interessert i å spille gamle spill så kjøper du heller ikke en retro-konsoll. Eventuelt spiller man det på emulator som man alltid har gjort de siste 25 åra.Veldig sosialt å sitte på gutterommet og gni på en emulator. Ca like sosialt som å sitte på gutterommet å gnu emulatoren SNES mini i guess. AtW Hehehehehe. Skjønte ikke helt den jeg heller. Man kan jo like lett fikse emulator på en pc/laptop og ha på stuen (om ønskelig), som på en mini konsoll. Rigger bare opp en joystick til pc og fyrer opp, så er jo ikke det noe mindre sosialt. Jeg personlig, liker å ha mest mulig på en og samme maskin, men synes det bare er trivelig at de gir ut slike mini utgaver, for de som ønsker et enkelt oppsett og som kanskje har en diger pc rigg.
×
×
 • Create New...