Jump to content

THElastNINJA

Medlemmer
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by THElastNINJA

 1. Her er en fantastisk side, for å ha oversikt over slike spill. https://www.co-optimus.com/system/4/pc.html
 2. Red faction - REMAKE <3 Ikke noen av de andre, burde hatt den tittelen, men heller gitt de et eget navn. Glemmer aldri hvor jeg stor koste meg med RF. Både singleplayer og multiplayer på det første spillet, var jo helt fantastisk.
 3. Synes det er drøyt at Notch får all ære, for å være omtrent skaperen av minecraft universet. Alt han gjorde, var å stjele ideen fra et eldgammelt spill og pusset det opp med moderne teknologi og i ny drakt, så slo det skikkelig an. Hadde mannen hatt litt skamvett eller samvittighet, burde han gitt en SOLID slant til kilden bak det originale spillet og sørget for at de klarte seg godt, livet ut. Uten de, hadde det ikke vært noe av Notch i dag, men mennesker blir ødelagt av suksess og penger dessverre.
 4. En god vare, seler seg selv. Klandre andre for å selv lage et dårlig spill, er nok så naivt av noen som lever av å produsere spill. Kanskje finne seg en annen jobb hvis kreativiteten og ferdighetene ikke strekker nok til å fenge og selge =)
 5. Det holdt til å selge 80 millioner eksemplarer. Godt mulig du er inne på noe, men "open world" har ikke så alt for mange gode spill å velge i mellom. GTA og Saints Row, ender vel uansett med å være en av de beste spillene hittil. Jeg ELSKER å lese at det lages flere slike spill. Jeg spilte kun "heists" med 4 venner og storkoste meg med det. Verden i selg selv, synes jeg er NYDELIG. Sol og sommer <3
 6. Jeg er så utrolig enig med deg der. Har 2000 timer og likevel frekk nok til å gi negativ tilbakemelding. Har man spilt et spill såpass lenge, har man fått igjen prisen spillet kostet, MANGE ganger. Folk er ALT for grådige i dag og forlanger stadig mer og aller helst gratis. Helt utrolig
 7. Må ærlig talt si meg enig. Hva bruker man en kveld ute på byen, så oppsummerer man timene opp mot hverandre. Ikke mange kroner pr time med spilling. Handler man på kinguin, får man de fleste spill til under halve prisen av det steam selger samme spillene for. For meg er ikke dette mye til problem uansett. Jeg kjøper svært lite spill, ikke for at jeg ikke ønsker å spille, men det er ikke mange av spillene som blir utgitt, som ser spennende ut.
 8. 1oo% enig med deg. Heist oppdragene har jeg gjort så utrolig mange ganger om igjen, sammen med 3 venner. Dette er jo helt klart det BESTE på GTA5. Skulle ønske de hadde hatt 1-4 players co-op på story mode også Hadde nesten blitt litt som heists =) Spiller kun spill med venner og gidder aldri singleplayer spill. Co-op er det BESTE man kan ha i spill =)
 9. https://www.kinguin.net/?r=26060&gclid=EAIaIQobChMI4fqO7qzT1gIV6wrTCh37yQUQEAAYASAAEgKkHfD_BwE
 10. Deg om det, jeg har allerede flere timer med SNES mini som jeg kjøpte på fredag og koser meg innmari. Retro-spill er også i vinden som aldri før, men selvsagt; er du ikke interessert i å spille gamle spill så kjøper du heller ikke en retro-konsoll. Eventuelt spiller man det på emulator som man alltid har gjort de siste 25 åra.Veldig sosialt å sitte på gutterommet og gni på en emulator. Ca like sosialt som å sitte på gutterommet å gnu emulatoren SNES mini i guess. AtW Hehehehehe. Skjønte ikke helt den jeg heller. Man kan jo like lett fikse emulator på en pc/laptop og ha på stuen (om ønskelig), som på en mini konsoll. Rigger bare opp en joystick til pc og fyrer opp, så er jo ikke det noe mindre sosialt. Jeg personlig, liker å ha mest mulig på en og samme maskin, men synes det bare er trivelig at de gir ut slike mini utgaver, for de som ønsker et enkelt oppsett og som kanskje har en diger pc rigg.
 11. Samme her. Hvor ble det av : The last ninja serien Beach head II Combat school Green beret Bop'n rumble Solomons Key Giana sisters Treasure island dizzy Batty Fist II Paperboy Target renegade Ghost'n goblins Battleships Tusker Rambo first blood part II Bubble bobble Gryzor Boulder dash Spy vs spy Barbarian 720 degrees 1942 Forbidden forest Bouncer Bruce Lee Cobra Kung-fu master Death wish III Commando Frantic Freddie Mr. Do! Saboteur Hyper sports Ikari warriors Jack the nipper II Wonderboy Decathlon (Activision) Lazy Jones Logical H.E.R.O. Express raider Shao-lin's road Zorro Yie ar kung fu The goonies Dig dug Run the gauntlet BC quest for tires Congo Bongo Defender of the crown Skate or die osv....................... Kunne gjort en bedre jobb her ja sannelig.
 12. Er nok det som er hele planen, akkurat som GTA 5 =) De solgte samme spill, opp til 3 ganger. Først til ps3/xbox 360, så kom det til ps4/xbox one og lenge etter, kom det til pc. Jeg tror de drøyer pc release, helt bevisst og de tjente godt på det sist. Takker nok ikke nei til mere penger, for folk blir jo å kjøpe uansett og klarer ikke å vente. Dette blir å komme til pc, selv om RockStar kanskje vil overtale folk til å tro noe annet først. Sneaky shit, just like shark cash cards in GTA =)
 13. Dette vil nok være det avgjørende for denne konsollen. Jeg liker hva de gjør, men har dessverre liten tro på at de lykkes. Jeg håper jeg tar feil. Jeg håper også denne lykkes. Trivelig med flere konkurrenter og kanskje denne får eksklusive spill, slik som nintendo, ps og xbox har, selv om jeg selv er motstander av det, så kan det være veien å gå, for å vinne i en slik situasjon med så mange kjente konsoller på markedet allerede. Nostalgisk å se igjen atari logoen, så hadde vært veldig stas om dette faktisk hadde funket. Utrolig vakkert design, så er de like kreativ på andre ting, kan man bare håpe de lykkes. Må ærlig talt si at denne virkelig tok seg godt ut. Veldig lett å se at dette blir en fin møbel å ha i stuen, under tv'n. Jeg er veldig enig i det du skrev og håper selv dette blir populært.
 14. Merkelig og unødvendig oppstyr for ingenting, der mange ser et smutthull for å få ut innestengt sjalusi og raseri. Jeg personlig, har aldri likt PewDiePie. Kan godt hende han er en kjempe trivelig fyr på privaten, men han skriker og hyler i videoene sine. Jeg har kun sett en video for mange år siden, men det var ikke helt min greie. Må likevel forsvare denne stakkars mannen. I en slik situasjon, er tankene dypt inne i en spillverden og munnen lever sitt eget liv. Tourettes syndrom slår inn for fullt og kjeften kan klemme ut de utroligste ting, helt uten noe som helst sammenheng. Dette er ubetydelig og det er lett å se at denne personen ikke mente et eneste ord og burde ikke stemples som rasist. Verden går virkelig i gal retning. Det er mye mer man ser daglig i media, som det burde vært lagt mere vekt på og brukt mere tid til å fokusere på, enn slikt ubetydelig tøys. Synes det er fryktelig trist å se hvor utrolig mange mennesker som bare ønsker en annen person vondt, fordi han mestrer noe så bra at han er blitt rik på det. Selv om jeg ikke liker videoene, så synes folk denne personen er gøyal, så la nå mannen få underholde. Ser ikke ut som det finnes noe som helst ondskap i han, og det klarte jeg lett å se, kun etter å ha sett en video av han. Blid og glad mann, så fokuser på folk som faktisk sprer faenskap. Blåser opp bagateller på denne måten, kun for å slakte en stor stjerne. Gir ikke noe som helst mening for meg. MAD LOVE to all <3
 15. Husker back in the day når han begynte med Orion som en mod til Source engine, og hadde rippa Warthogen fra Halo for å bruke den. Noen ting forandrer seg altså aldrig! Husker dette selv. Var også i konflikt med en av gutta som var med på å lage modden "incoming source", som var det første navnet og som senere ble til "orion". Han mente han brukte arbeidet hans etter han var kastet ut av teamet. Jeg trodde den tiden at kanskje David var uskyldig, for det hender jo at folk slenger dritt, om de blir kastet ut av "teamet", men når ny info som dette dukker opp, begynner man å lure litt, om ikke David har litt sneaky oppførsel. Trist når folk har kommet såpass langt og faktisk tjener penger på et spill. Burde vært en gave i seg selv, men alle er vel ikke slik. Mye vil ha mer og snarveier til raskere penger, faller mange for dessverre Ingen garanti for noe som helst i denne sammenheng for all del, men litt merkelig at han godtar å fjerne et våpen, om han ikke følte det var noe stjeling bak det hele. Hacket twitter osv. Enten er han en snik eller så er han UTROLIG uheldig og noen prøver virkelig å ødelegge for han.
 16. The last ninja 1 og 2 Timesplitters 1,2 og future perfect Heart of darkness Scorched tanks (amiga version) Hogs of war Red Faction (den første og INGEN andre enn den) Alex kidd in the miracle world Zelda - a link to the past No one lives forever 1 & 2 Syndicate (slik det var på amiga) Soldier of fortune 1
 17. Dette blir jo en annen form for hjerneføde. Data spilling har en helt annen påvirkning for hjernen enn strikking og fotball på tv. Voldsfilmer blir jo nærmere eksempel, men fremdeles fjernt fra å styre en person selv, som f.eks en drapsmann i ett spill. Noe som også må tilføyes her, som jeg synes er litt viktig, er jo at dette gjelder "enkelte tilfeller" Jeg kan spille så mye data og se så mye volds filmer jeg vil, men drar ikke fram ag3'n min, eller går ut for å lage krøll en lørdagskveld. Samvittigheten min er og forblir den samme. Er jo desværre noen som blir lettere påvirket av slikt, og tar det hakket videre. Problemet her blir vel heller hvordan man kan løse dette, eller redusere tilfellene. Blir jo uansett ikke slutt på produksjon av voldsfilmer og dataspill, volden utenfor døra di vil heller aldri ta slutt.
 18. World of goo er jo bare helt fantastisk. Ingen bør se kun på "screenshots" å tro dette er ett drittspill. World of goo er faktisk ett av det mest humoristiske og kreative spillet jeg noensinne har prøvd. Gutta bak dette spillet har bare virkelig skjønt det. Betaler glatt 400 for dette topp spillet, nå som jeg er i jobb igjen =) Vet ikke noe om de andre spillene, men world of goo, ene og alene, er helt ENORMT. Langt mere morro enn de aller fleste spillene folk kjøper, for godt over 400 kroner i butikken. Har du ikke prøvd dette før, så gjør det =) Dette er gameplay til det ytterste, å bare gled deg til du kommer lengre uti spillet =) Dette overrassker deg langt mere enn du tror. Slik har jeg aldri vært borti noen spill før. FLAWLESS VICTORY. World of goo <3 Det neste jeg gleder meg til nå, er timesplitters til pc =) http://timesplitters4.net/index.php?PHPSESSID=e9694a876586ce7a47708f3a5804712e&topic=3385.0
×
×
 • Create New...