Gå til innhold

TheCooler

Medlemmer
  • Innlegg

    398
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheCooler

  1. Er jo bare et artig promo-stunt fra hennes side dette da.

     

    Skjønner ikke at folk kan være så humørløse at de klager på noe sånt. :nei:

     

    Er jo bare å la være å se/høre hvis man ikke er interessert. Med den andelen porr som flyter på LAN og blant unge datagutter generelt ville jeg tro at dette var midt i blinken.

  2. kilde:

    9650280[/snapback]

    Jepp, the truth hurts.

     

    Sitat fra saken:

     

    I 1975 ble dokumentasjon for at menn utsettes for partnervold skaffet til veie i en stor amerikansk spørreundersøkelse. Her viste det seg at litt flere menn enn kvinner oppgav at partneren hadde brukt fysisk vold mot dem. Også litt flere kvinner enn menn i undersøkelsen svarte at de hadde utøvd slik vold. Senere har flere titalls studier, de fleste fra Amerika, avdekket lignende resultater.

     

    En norsk undersøkelse fra NTNU i Trondheim, stadfester bildet av kvinner som mer aggressive og voldelige enn menn. Her kom det også frem at når bare en part i forholdet er voldelig, er det dobbelt så ofte kvinner som slår.

  3. Det er heller ingen tvil om at Jenter er fint i stand til og drive psykisk terror. Og er vel generelt sterkere psykisk også.

    9650215[/snapback]

    Jeg tror nok de fleste menn som har blitt utsatt for en 'ustabil' jente (og det er mange av oss) heller ville hatt et par kraftige slag midt i trynet hver dag enn å sakte men sikkert bli nedbrutt psykisk over lengre tid.

     

    Alikevel er dette langt på vei akseptert av samfunnet. Bare se på typiske jente/kvinneblader som uten blygsel kjører artikler som 'slik hevner du deg på eksen' og lignende. Hadde Vi Menn eller Mann kjørt samme type artikler - men med fokus på hevn ovenfor kvinnlige ekser - hadde det blitt ramaskrik, avisoppslag og likestillingsombudet hadde gått helt fra konseptene. Og bedt menn om å 'gå i seg selv'...

  4. Dette er tilfelle med de fleste objektiv; stiller du det manuelt så langt mot uendelig du får det så er det som regel litt 'for mye' og blir dermed ikke så skarpt som om du stiller bittelitt tilbake.

     

    Som mr. Olsen sier; prøv å fokusere på månen (man finner vel ikke noe som er lengre borte) og selv den er for langt unna til å bruke 'uendelig' på max :)

  5. Vi jenter må igjennom masse dritt som ikke gutta må.. og hvor mange krisentere finnes det for mannfolk som har opplevd vold i hjemmet? Ingen! det er fordi mannfolka generelt er sterkere enn kvinnfolk, og sånn er det!

    9649927[/snapback]

    Det er nok ganske store mørketall her; kvinner bedriver nok både fysisk og ikke minst psykisk vold i et helt annet omfang enn det man skulle tro. Jeg har en kamerat som gang på gang ble utsatt for fysisk vold av sin tidligere samboer. Heldigvis var han etterhvert fornuftig nok til å flytte ut selv om hun (akkurat som mange mannlige voldsmenn) gråt og beklaget seg hver gang hun hadde mistet besinnelsen og flydd på han og bitt/sparket/kastet slått.

     

    Dessverre så er dette tabubelagt og blir i tillegg bagatellisert og gjerne litt 'morsomt' fremstilt de gangene man hører om det: ''Haha, han ble banka av kona - for en taper!'' .

  6. Noen klipp fra The Maury Show der de DNA tester guttene for å se om de er faren til ungen. Hvis man gidder, så burdte man gå inn og se på flere klipp om dette fra samme showet, er latterlig men trist og se disse jentene bli knust gang på gang, og stakkars babyer sier jeg bare.. (litt dårlig kvalitet på lyden og klippene)

     

    Rimelig ufint det showet der ja. Men hvis forhistorien er f.eks. at jentene har stevnet 'faren' og virkelig hatt et økonomisk hardkjør mot han for å få bidrag o.l. uten engang å være helt sikkert på at han faktisk er faren så er det nesten fortjent synes jeg.

     

    Men i det store og hele er det selvfølgelig tragisk at slikt blir underholdning.

  7. nei, men muligheten er vel der for de under 18 også.

    Og kan man bruke visa under 18

    kan man vel også chatte?

    9649950[/snapback]

    Som jeg sa; Visa er ikke noe krav for å registrere eller betale fo en Live-konto. Det går også fint med forhåndsbetalte Live-kort som selges i butikken - og disse er vel nettopp tiltenkt folk som enten ikke har Visa, eller ikke vil bruke det.

     

    Men jeg er enig i at chatte-løsningen er tungvint angående alder. Det har vel noe med lovgivning i enkelte land å gjøre kanskje.

  8. Hvis du har brukt OSX over lengre tid vet du at svaret er et definitivt "ja".

    9647935[/snapback]

    Det kommer nok an på øyet som ser. Jeg har brukt Mac så godt som daglig i jobbsammenheng siden 1998 og selv om OSX jo var en gigantisk forbedring når det kom så er det ingenting ved det som gjør at jeg kunne tenke meg å ha det hjemme.

     

    Hovedgrunnen i mine øyne er at ting er 'fordummet og forenklet' altfor mye for den vanlige bruker hvis man ønsker å gjøre små endringer og tilpasninger. Nå skal det legges til at jeg er en kontrollfreak da - ikke meningen å starte en stor Mac vs Win-diskusjon, jeg ser absolutt at OSX har sin misjon.

     

    At det er et supert og effektivt arbeidsverktøy er det jo ikke tvil om - delvis fordi de ansatte ikke driver og installerer alt mulig ræl slik mange ofte gjør på Windows-maskiner med tilhørende behov fra support for å rydde opp. Det er alltid behagelig å skylde på 'dumme Windows' når man selv har gjort noe aktivt for å kødde til ting. Slike mennesker burde blir tvangsflyttet nettopp til OSX hvor potensialet for å dumme seg ut er mindre :)

  9. Mye eye-candy for en tusenlapp det der ja :)

     

    Vet om flere som har sittet på gjerdet angående Mac de siste månedene (i vente på Leopard), men Apple har vel tradisjonelt latt folk få oppgradering av OS'et gratis hvis maskinen er kjøpt mindre enn 30 dager før lansering av det nye OS'et, så nå er det vel trygt å handle straks.

  10. Hehe, kommentarene i spillet er jo helt ekstremt variert på alle punkter. Jeg sverger på at jeg ikke hørte samme kommentar mer enn et par ganger. Det var noen som sa noe nytt hele tiden, så jeg fant meg selv i å sitte å humre ved en rekke anledninger :D

    9632403[/snapback]

    Jepp, dette er jeg imponert over og. Det må jo være enorme mengder dialog maskinen velger mellom når dine teamkamerater (eller fiender) skal si noe i singleplayer. Og mange av kommentarene er jo enormt treffende i enkelte situasjoner!

  11. Mine personlige favoritter:

     

    BioShock 2007 96

    Halo 3 2007 94

    Gears of War 2006 94

    Forza Motorsport 2 2007 90

    Project Gotham Racing 3 2005 88 (Og sannsynligvis PGR4 som kommer straks)

    Dead or Alive 4 2005 85

    Saints Row 2006 81

     

    I tillegg er det jo mange artige småspill på Xbox Live Arcade. Jeg har brukt timesvis på blant annet Marble Blast Ultra (det beste XBLA-spillet til nå synes jeg).

  12. Åh, herregud som jeg gleder meg!

     

    Det er et eller annet med arcadespill med en dose realisme. PGR4 treffer denne balansen bare så utrolig perfekt. Koser meg ofte med mer realistiske spill som Forza, men PGR-serien er rett og slett dritgøy uten å tippe over i totalt urealistiske greier som Burnout :)

  13. Problemet er vel at bedrifter som piratkopierer gjør dette av en grunn, økonomisk kanskje?

    9631921[/snapback]

    Tror vel neppe det er en bevisst økonomisk handling; det er nok mere snakk om at mange bedrifter ikke har oversikt over maskinparken sin.

     

    For bedrifter som har utgifter til lønn, avgifter, kontor, vasking, regnskapsføring, strøm, hardware+++ så er lisensutgifter en dråpe i havet. En OS-lisens koster jo mindre for en bedrift enn å ha en person ansatt i en halv dag.

  14. Når man skal leie mange hundre stoler er det nok ganske begrenset hva man kan velge mellom - og det er neppe noen som leier ut virkelig gode stoler i slike kvanta.. Og å bruke en million kroner på å anskaffe tusen 'gode' stoler faller jo på sin egen urimelighet synes jeg.

     

    Ta en tur på Ikea (10 minutter med drosje fra Valhall) og kjøp en stol hvis det er viktig for deg da vel - eller rett og slett ta med en puteløsning a la det man har på solstoler o.l. (koster vel knapt en 50-lapp) hvis problemet er at stolen er hard.

  15. Straffedømte Hieu Hiep Tran soner en dom på 11 år etter at han gikk amok med skytevåpen utenfor et utested i Oslo i 2001. Mandag møtte han igjen i tingretten.

     

    Ut me'n. Slike folk trenger vi ikke. :thumbdown:

     

    Liten statusrapport angående det han fikk til. Tror han skal være veldig glad for at ingen døde. Ikke at jeg tror at han egentlig bryr seg noe om det da:

     

    * En 36 år gammel mann som fikk skuddskader i brystet, skal opereres i løpet av søndagen, og hans skader betegnes som alvorlige ifølge Ullevål sykehus.

     

    * En 53 år gammel mann som ble brakt til Aker sykehus etter skyteepisoden, fikk skuddskader i begge bein, og skadene hans betraktes også som alvorlige.

     

    * En mann på 40 år som ble skutt i en arm, betegnes også som alvorlig skadd ifølge vakthavende ortoped Bjørn Iversen ved Aker sykehus.

     

    * Den 36 år gamle dørvakten som kastet seg over en 34 år gammel kvinnelig gjest for å beskytte henne mot skuddene, fikk skuddskader i begge bein på lår og legg. Han er operert og skadene betegnes som lette.

     

    * Den 34 år gamle kvinnen, om var en av de første som ble truffet av skuddene, fikk skuddskader i buk og i en arm, og hun er også operert. Skadene betegnes som lette.

     

    * En sjette skadd, en mann på 22 år, ble lettere skadd i skyteepisoden, men ble dimittert etter et besøk på legevakta. I tillegg fikk en sjuende person små skader i en arm fra en rikosjett fra et av skuddene. Mannen befant seg utenfor en annen pub i Stortingsgata da skytingen fant sted.

     

    http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=1125068

  16. Hmm, det bildet må vel ha blitt kjørt en runde gjennom PS, da jeg ikke ser noe som helst tegn til jaggies, og det har fått på seg et lag kantutgjeving.

    9613409[/snapback]

    Så du forventer at det skal være jaggies? Har du i det hele tatt spilt H3? Eller har du lest på nett at folk klager på 'massevis av jaggies'? Det er det ihvertfall ikke hos meg i hverken single- eller multiplayer.

     

    Screenshotet har jeg tatt fra et replay jeg har lagret. Dette har - akkurat som f.eks. Gran Turismo - selvfølgelig en viss 'ekstrasmoothing' av bildet. Men jeg har fremdeles til gode å legge merke til jaggies når jeg spiller. Det er kanskje annerledes hvis man sitter på sidelinjen og finstuderer alt annet enn det som faktisk skjer i spillet - når man spiller har man som regel nok med å holde seg i live :)

×
×
  • Opprett ny...